Diskusjon:Tiziano Vecellio

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Tizian»)

Jeg kan ikke se hvor det trengs korrektur og språkvask. Hvis du refererer til Tizians fødsel, så er det usikkerhet om når han er født som gjør at årstallet strekker så vidt. Chrisglie 31. jan 2006 kl.15:08 (UTC)

Språk...
  • Hans venetianske bestillere ble snart utvidet, med et flertall av Europas konger og prinser. Bestillere som ble utvidet?
  • I Roma kom han i bekjentskap med Michelangelo.
  • Med bistand fra sin fortrolige venn, forfatteren Pietro Aretino, gjorde Tizian seg til Europas mest ettersøkte maler. mest ettersøkte maler? Høres ut som en forbryter...
  • Ikke var han arkitekt heller, som Rafael. Det var imidlertid Tizian som i høy grad kom til å bli det moderne maleriets grunnlegger, ettersom han gjorde oljefarge på lerret til et hovedsakelig uttrykk for senere vestlig kunst. Hva mener du med ettersom han gjorde oljefarge på lerret til et hovedsakelig uttrykk for senere vestlig kunst.
  • Tizian malte tavlen med Venus liggende på en sofa i forgrunnen. tavlen?!
  • Dette bildet av en kvinne, som helt hengir seg til sin varme og sinnlige mykhet, er en hemningsløs forherligelse av den erotiske opplevelsen, til en høyde på samme nivå som virkelig stor kjærlighetspoesi. varme og sinnlige mykhet? dette høres mer ut som en salgstale, enn noe for en encyclopedi.
  • Vinteren 1547/1548 sammenkalte keiseren de stridende partienes audiens til riksdagen i Augsburg, der rytterbildet skaptes. der rytterbildet skaptes?
Dette er litt av det jeg har sett. Generelt vil jeg si at språket her er mer en lovprisning av Tizian enn en leksikonartikkel, og dessuten mer svensk enn jeg trodde norsk var. Noorse 1. feb 2006 kl.00:21 (UTC)
Takk for opplysningene, jeg skal se over det. Chrisglie 6. feb 2006 kl.19:07 (UTC)

Til neste gang kan du muligens rette de katastrofale feilene selv, isteden for å syte og klage så fælt. Chrisglie 8. des 2006 kl. 22:05 (CET)