Diskusjon:Det universelle rettferdighetens hus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Seksjon kalt "Bakgrunn" fjernet[rediger kilde]

Følgende seksjon ble fjernet fordi det meste hørte hjemme i introduksjonen.

Det Universelle Rettferdighetens Hus (1963 - ), idag bahá'í-troens høyeste institusjon, stiftet og grunnlagt av Bahá'u'lláh i sin helligste bok Kitáb-i-Aqdas, skrevet år 1873, med myndighet til å stifte lover i alle spørsmål som de hellige skriftene ikke dekker. Denne institusjonen er forsikret guddommelig ledelse og er også ansvarlig for å drift og vedlikehold av de hellige stedene, det internasjonale bahá'í-fond og håndtering av Huqúqu'lláh (Guds Rett).

Samtidig, er den siste setningen ganske viktig. Informasjonen der står ikke noe annet sted i artikkelen, men jeg vet ikke hvor det ev. skal plasseres før artikkelen er vesentlig utdypet. Lar den derfor stå her i tilfelle noen har lyst til å jobbe videre med den. DoktorZ 31. okt 2009 kl. 22:08 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Det universelle rettferdighetens hus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 13:49 (CEST)[svar]