Diskusjon:Arven (bokserie)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Arven (trilogi)»)

Diskusjon[rediger kilde]

Jeg vil bare dele tanker med noen som og har lest disse bøkene. jeg har lest ((Eragon)) og ((Den eldste)) og fundert på hvem som kom til å bli den neste drageridderen. Når man skal finne ut noe sånt så må man tenke logisk som Oromis sa til Eragon. Eragon får jo vite hvem som er faren sin i sutten av ((Den eldste)) og sidn han var drageridder så ble Eragon det og. Morzan som er faren til Murtagh var drageridder og derfor ble han og drageridder. Da er det ett drageegg i gjen og hvem har en far osm var drageridder? jo Arya. Da ble vel den neste drageridder Arya? Men jeg har fått en følelese av at det bare er menn/gutter som blir drageriddere, siden alle osm er nevnt er gutter/menn, men det er kanskje det Christopher prøver å lure oss med? Håper noen andre oms har tenkt på det samme vil skrive det her og 'snakke' med meg :) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sussi4ever (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Er ikke usannsynlig at Arya blir neste drageridderen, og jeg holder en knapp på henne inntil videre, for da vil hun bli mer lik Eragon, og kanskje hun da kan bli sammen med han... Men Wikipedia-diskusjonssidene er ikke stedet å diskutere dette, her er det meningen at vi skal diskutere hva som skal skrives på Wikipedia-artikkelen. Men du kan gjerne kontakte meg direkte, så kan vi diskutere hva som kommer til å skje fremover i siste bok ;). Laaknor 24. mar 2009 kl. 23:32 (CET)

Trilogi?[rediger kilde]

Siden det åpenbart er kommet en bok 4, burde vel artikkelen flyttes og omkategoriseres (trilogier -> serier) e.l.? --Wikijens (diskusjon) 3. mai 2014 kl. 22:39 (CEST)[svar]

Rollefigurer i Arven[rediger kilde]

Rollefigurer i Arven bør strammes litt og flettes inn her. Hilsen Erik d.y. 8. feb. 2024 kl. 20:56 (CET)[svar]