Wikipedia:Tinget/Arkiv/2015-02

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Hvordan kommunisere med Asav?[rediger kilde]

Har nå på to ulike steder prøvd å si ifra at IP-redigeringer trolig skriver seg fra en tidligere blokkert bruker. Grunnen er hvem som opplastet et bilde som IPene skulle ha inn på en artikkel. Siste gangen prøvde jeg å si til Asav, men han gidder ikke svare, bare tilbakestiller og gir blanke. Finnes det noe annet sted å melde fra sånt til folk som bryr seg? 85.167.120.162 9. jan. 2015 kl. 13:07 (CET)

Takk for hjelpen. Jeg hadde allerede meldt fra på siden for pågående vandalisering. Beklager at innleggende dine ble slettet, det var ikke meningen å ramme deg, bare å sørge for at vandalen ikke fikk blod på tann. Asav (diskusjon) 9. jan. 2015 kl. 13:10 (CET)

Notis om kandidatartikkel: Ståltau og Anne-Cath. Vestly[rediger kilde]

Artikkelen Ståltau er nominert til WP:AA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Ståltau.

Mvh M O Haugen (diskusjon) 10. jan. 2015 kl. 19:44 (CET) Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg.

Artikkelen Anne-Cath. Vestly er nominert til WP:AA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Anne-Cath. Vestly.

Mvh M O Haugen (diskusjon) 10. jan. 2015 kl. 19:44 (CET) Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg.

Artikkelen Liste over medaljevinnere under Vinter-OL 2014 er nominert til WP:GL. Se Wikipedia:Kandidatsider/Liste over medaljevinnere under Vinter-OL 2014.

Mvh M O Haugen (diskusjon) 11. jan. 2015 kl. 11:45 (CET) Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg.

Informasjon til bidragsytere[rediger kilde]

I forbindelse med informasjon om Workshop i patruljering tok jeg opp med Danmichaelo om det kunne sendes ut en melding om det til alle med status fra autopatrol og over. Han var skeptisk ut fra at de det vedrørte ikke hadde gitt samtykke, noe som selvfølgelig er et relevant poeng. Samtidig kan det være ulike situasjoner hvor det kan være ønskelig å sende ut informasjon og jeg vil derfor lufte muligheten for å etablere et meldingssystem basert på Send mass message.

Slik jeg ser det for meg vil vi eventuelt starte med en melding til alle aktuelle - altså alle fra autopatrol og over - hvor de får tilbud om å ikke motta ytterligere meldinger om de reserverer seg på en liste. De som da blir med videre får da eventuelle meldinger lagt inn på sin diskusjonsside. Jeg ser for meg et beskjedent volum, maksimalt en melding i måneden, men mer sannsynlig en i kvartalet.

Fordelen ved dette er at vi om vi ønsker å komme ut målrettet med informasjon så har vi mulighet til det, samtidig kan de som vil reservere seg. Etter den første meldingen som alle fra autopatrol og over får så legger vi da også inn at de som får rettigheter etter det også får beskjed at de må reservere seg om de ikke vil motta meldinger. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 11. jan. 2015 kl. 23:08 (CET)

For For Kunne det være en mulighet å sende ut eposter isteden? Det kan fort bli fullt på diskusjonssiden.--Kristoffer hh (diskusjon) 11. jan. 2015 kl. 23:45 (CET)
Dels tror jeg det er en tyngre sak og dels er det jo en fordel at det er på diskusjonssider, det betyr at andre ser det. Husk at dette er info som går ut til autopatrol og over, altså ikke til "vanlige brukere". Men om jeg da som "vanlig bruker" ser at du har fått en interessant melding så kan jeg også lese den. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 11. jan. 2015 kl. 23:51 (CET)