Maldiskusjon:Portal

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det bestemt at denne malen skal se slik ut permanent? Jeg synes den er forstyrrende og forvirrende, særlig når den står slik rett over kategoriene, og den er dessuten lite pen å se på. Jeg hadde foretrukket den gamle måten å promotere portalene på. Zerblatt 21. apr 2007 kl. 14:42 (CEST)

Jeg for min del lurer på om det virkelig er slik at ethvert litterært verk og enhver person som noensinne har utgitt noe skal ha lenke til litteratur-portalen på seg? Harald Hansen 28. apr 2007 kl. 22:10 (CEST)
Jeg synes også denne malen er visuelt irriterende. Med fare for å bli kalt vandal, har jeg ved flere anledninger fjernet malen fra artikler jeg har kommet over. Lipothymia 30. sep 2008 kl. 23:15 (CEST)
Holder det ikke med en av de to "versjonene" av portallenken? F.eks. kun den som ligger like under artikkeltittelen, den andre er bare forstyrrende. Mvh. Marius2 8. jul 2011 kl. 19:03 (CEST)

Doble portaler[rediger kilde]

Hvis det skal være flere portaler i en artikkel, skrives det enkelt slik: {{Portal|Film|Litteratur}}. Det vil se slik ut:

Eksempel 1

Portaler: Film, Litteratur
Denne artikkelen handler om film og litteratur...

Men hvis malen brukes gjentatte ganger, på denne måten: {{Portal|Film}}{{Portal|Litteratur}}, vil det se slik ut:

Eksempel 2

Portal: Film
Denne artikkelen handler om film og litteratur...

Dette mener jeg er uheldig. Finnes det noen måte å få malene samlet øverst slik som i eksempel 1 selv om en skriver malen to ganger? – Kristian Vangen (d) 30. okt 2010 kl. 19:11 (CEST)