Diskusjon:Urbanisering i Afrika

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Om artikkelen[rediger kilde]

Denne artikkelen er basert på svaret på ei semesteroppgåve gjeve i modul A i AfrikastudietNTNU i Trondheim. Oppgåveteksten var slik: «Drøft sammenhengen mellom byvekst og politikk i det koloniale og postkoloniale Afrika»

Eg har prøvd å fjerna det som ikkje passar men det vil nok vera mykje arbeid att for å gjera artikkelen like nøytral, leksikal og omfattande som ein god Wikipedia artikkel bør vera. Artikkelen manglar t.d. ein del om urbanisering før kolonitida.

Av det som gjenstår å gjera er t.d.:

  • Formatering av referansar.
  • Få tillatelse til å bruka figurar.
  • Liste over figurar som ikkje er tekne med p.g.a. opphavsrett.
  • Sløyfe unødig prat.
  • Bedre og fleire wikilinkar.
  • Oversettje sitat?

--Dittaeva 2. jun 2004 kl.18:11 (UTC)

Noen ønsker, referansesystemet er ikke benyttet, heller ikke presisering til hvilken side. Jeg synes innledningen er problematisk. Her innledes det med en slag begrunnelse for kolonisering som blir veldig enkel og for meg dårlig begrunnet, selv om jeg selv har forsøkt endre noe. Kjernen i artikkelen er urbanisering, og da bør vel dette defineres som problemstilling først. Tabellene bør konverteres til wiki-tabeller - slik de er nå er de store og vanskelige å redigere i. Konklusjon, mye bra her, men det skjer først et stykke ned i artikkelen. Mange tall også, men de er ikke direkte knyttet til referanser. Finn Bjørklid 1. feb 2010 kl. 16:45 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Urbanisering i Afrika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jul. 2017 kl. 13:21 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Urbanisering i Afrika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 16:31 (CEST)[svar]