Diskusjon:Operasjon Angerens dager

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvem vant?[rediger kilde]

Ifølge den engelske artikkelen endte denne operasjonen med israelsk seier. Jeg syntes da det er litt rart at to wikipediaer sier forskjellige ting, så derfor foreslår jeg at resultatet endres. Uansett var dette et nederlag for Hamas, som ikke greide å gjøre noe for å stoppe angrepet, og som mistet mange soldater. Israels mål var å svekke Hamas før tilbaketrekningen, og dette målet oppnådde de mer eller mindre. Jeg foreslår derfor at dette var en israelsk seier. Mikrobølgeovn 6. des 2009 kl. 21:25 (CET)

Engelsk Wikipedia er ikke en referanse som er god nok å bruke til en så bastant holdning (det finnes jo tross alt ingen vinnere i krig; bare tapere). Kan du finne en uavhengig referanse som sier at Israel vant? Laaknor 15. jan 2010 kl. 14:45 (CET)
Stort sett alle de andre wikipedia-artiklene sier at Israel vant. Det beste vi kan gjøre, er å eventuellt spørre dem hvor de fikk sin informasjon fra. Dette du sier med at ingen vinner en krig, kommer helt ann på politiske og etiske holdninger, og er altfor subjektivt til å basere et nøytralt internett-leksikon på. Mikrobølgeovn 16. jan 2010 kl. 00:11 (CET)

Engelsk navn, anførselstegn og stor/liten forbokstav[rediger kilde]

Er det noen god grunn til at norsk wikipedia som den eneste skal bruke engelsk navn? Dette gjelder også Operasjon «Defensive Shield» (bør det forresten være anførselstegn for slike militæroperasjoner eller ikke?). Operasjon sommerregn bør i tillegg kanskje flyttes til Operasjon Sommerregn så navnet samsvarer med de andre (stor forbokstav). Wikijens 16. jan 2010 kl. 00:38 (CET)