Diskusjon:Nicaragua/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nicaragua[rediger kilde]

Hva er offisielle religionen på Nicaragua? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Bruker:Victoria100 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Se mitt svar på Guatemala. Sjekk den engelske artikkelen om en:Nicaragua Mvh --Harald Haugland 28. okt 2007 kl. 13:30 (CET)
Katolisismen? 84.209.119.95 9. mar 2008 kl. 13:17 (CET)

Stat og kirke ble skilt i Nicaragua på 1800-tallet, så det er ingen «offisiell» religion. Det er fortsatt flest katolikker, men tallene i denne artikkelen er foreldet. I dag er det sannsynligvis ca 60% katolikker, mens 30% tilhører ulike evangeliske kirker, Jehovas Vitner etc.

Sånn, jeg har oppdatert det med tall fra engelsk wiki, du hadde et farlig nært anslag må jeg si. Jeg er ikke helt fornøyd med brøken ingen eller andre religioner (slo sammen mindre kirker i den), egentlig er hele artikkelen så dårlig at den trenger en omskrivning, blant annet legge inn et demografi kapittel, der blant annet religion passer inn. Ljalvik 27. jan 2009 kl. 01:43 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nicaragua. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 19:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nicaragua. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. nov. 2017 kl. 20:54 (CET)[svar]