Brukerdiskusjon:Tpb

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv med gamle diskusjoner.












Godt du følger med! Det gikk visst litt fort for meg der (: --Eivind (d) 3. feb 2009 kl. 18:02 (CET)

Ikk'no problem! Gi beskjed hvis det skulle vise seg at jeg handler overilt. Mvh Tpb 3. feb 2009 kl. 21:05 (CET)

DJ / Karpe Diem[rediger kilde]

Ser du laget #R fra DJ Regelgreger til Karpe Diem. Bør muligens det samme gjøres for DJ En som heter Marius? Muligens kan også DJ Soulshock flettes i samme artikkel? Mvh Hoppedal 9. feb 2009 kl. 21:30 (CET)

Hei! Jeg er enig i at førstnevnte stiller likt, så jeg endret den til omdirigeringsside. Sistnevnte virker derimot som en mer profilert artist, uten at jeg egentlig har grunnlag for å uttale meg om det, så jeg lar den stå slik den er. Den må gjerne nomineres til sletting/omdirigering dersom det er ønskelig. Mvh Tpb 9. feb 2009 kl. 21:37 (CET)
Ikke godt nok grunnlag til å mene mer jeg heller, lar den være i fred. Mvh Hoppedal 9. feb 2009 kl. 21:48 (CET)

Et lite bidrag: Hamnet Shakespeare. Fortsatt god helg. Finn Bjørklid 15. feb 2009 kl. 00:56 (CET)

Meget bra, du er sannelig produktiv! Fortsatt god helg til deg også. Mvh Tpb 15. feb 2009 kl. 00:58 (CET)
Jeg har nå funnet min norske Hamlet-utgave. Den har Hartvig Kirans nynorske utgave. Vi får bruke den så sant vi ikke finner en bokmålsoversettelse. Jeg regner med at vi bruker tospråklig sitat, både engelsk og norsk. Jeg skal se om jeg klarer å legge disse inn. Finn Bjørklid 25. feb 2009 kl. 00:38 (CET)
Kjempebra, det kommer godt med. Sitatene er den verste biten, så bare å gyve løs dersom du føler deg kallet. :-) Tpb 25. feb 2009 kl. 17:01 (CET)

Jeg stemte akkurat ja på Laika - fin artikkel. Jeg har ikke fått gjort noe med Hamlet-statene ennå, men påsken nærmer seg og da får jeg kanskje tid. Du gjør forøvrig flott arbeid på Wikipedia! Finn Bjørklid 28. mar 2009 kl. 17:52 (CET)

Takk for det, overraskende mange som tok seg tid til å vurdere den artikkelen. Kanskje fordi den er så kort? Jeg får forhåpentligvis mulighet til å se mer på Hamlet i påsken selv, det hadde vært fint å få ferdigstilt den snart. På den annen side er det absolutt ikke noe hastverk. Mvh Tpb 29. mar 2009 kl. 00:58 (CET)

Dariusz Zawislak[rediger kilde]

Its not a spam please look at: http://www.imdb.com/name/nm1002241/ Dariusz Zawislak http://www.filmweb.pl/o13373/Dariusz+Zawiślak http://www.adyton.eu Would you be consider to undelete page or create new based on pl.wikipedia.org - Dariusz Zawiślak Best regards M.

I will not recover the article based on those links, but if you can provide any evidence of his notability through discussions on other Wikipedias, then I promise you that I will reconsider. It was deleted on numerous wikis with this explanation. Tpb 6. apr 2009 kl. 15:47 (CEST)

DEAR SIR PLEASE LOOK AT: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Dariusz_Zawiślak&action=history http://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Dariusz_Zawiślak&action=history http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Dariusz_Zawislak&action=history http://pt.wikipedia.org/w/index.php?title=Dariusz_Zawislak&action=history HOLDEM MADE WIKIWARS AND ITS PROBABLY PERSONAL ASPECT PLEASE PROTECT ARTICLE

THANK YOU!

The conclusion of a checkuser request on French Wikipedia – fr:Wikipédia:Vérificateur d'adresses IP/Requêtes/avril 2009#Demande concernant Kirk diamond, MARTHA WARTA 2000 - 6 avril 2009 – is that the two accounts – fr:Special:Contributions/Kirk diamond and fr:Special:Contributions/MARTHA WARTA 2000 – were using the same machine and that there is no doubt that there is a single user behind the two accounts, making edits on the same talk page as if they were two different persons. There is a big probability that the contributor has done on the same way, here: Special:Contributions/Kirk diamond and Special:Contributions/MARTHA WARTA 2000, as on several user talk pages on several wikis. Hégésippe Cormier 6. apr 2009 kl. 22:22 (CEST)

Artikkelen Laika er anerkjent[rediger kilde]

Artikkelen Laika, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi imøteser flere vektige bidrag. Mvh MHaugen 6. apr 2009 kl. 18:35 (CEST)

Hvis dette ble kopiert, må du vel ta vare på (flette) historikken? Eller gjenopprette og omdirigere; trolig et bedre valg, i tilfelle der skulle finnes lenker fra eksterne sider? — the Sidhekin (d) 16. apr 2009 kl. 09:55 (CEST) Bare innom som kjappest, men jeg hadde den siden på overvåking.

Hei, jeg ser nå at historikken burde ha fulgt med. Jeg er litt ustø på fletting, kunne du ha gjort det? Jeg er litt travel om dagen; er kun innom et lite øyeblikk nå, og får kanskje ikke logget inn igjen på noen dager. Det hadde vært strålende hvis du (eller noen andre) kunne ha tatt seg av dette nå, hvis ikke får jeg ta det når jeg har tid. Mvh Tpb 17. apr 2009 kl. 00:00 (CEST)
Okay, flettet. — the Sidhekin (d) 17. apr 2009 kl. 08:07 (CEST)
Takk skal du ha. Med vennlig hilsen Tpb 22. apr 2009 kl. 22:44 (CEST)

Geir Hovig[rediger kilde]

Ikke vet jeg, og ikke påstår jeg, men jeg TROR du har slettet en artikkel som burde ha fått bli. Jeg antar at en eller annen kan ha rotet den til, fjernet tekst eller erstattet med møl (jeg gjetter vilt...), og at noen så har satt hurtigslett-merke på restene. Finn ut om det var noe substans i artikkelen før den ble slettet, og gjenopprett hvis så var tilfelle.

Og hvis jeg er helt på jordet skal jeg ta konsekvensen og straffe meg selv med salt i kaffen til neste morgenfrokost!!

TorSch 28. apr 2009 kl. 17:27 (CEST)

Hei du! Artikkelen Geir Hovig ble tidligere flyttet til Geir Johannes Hovig, og førstnevnte lenke ble dermed en omdirigering til sistnevnte. Siden ble sistnevnte slettet (idag av bruker «Sinwin» for opphavsrettsbrudd) og vi stod dermed igjen med en omdirigering til en ikke-eksisterende artikkel. Derfor slettet jeg den. Gi meg gjerne beskjed om jeg har oversett noe! Flott at du sier fra hvis du har mistanke om at jeg har gjort noe feil, så saltet kan du spare deg for. :-) Med vennlig hilsen Tpb 28. apr 2009 kl. 17:34 (CEST)
OK, du har sett gangen i det, jeg bare sjekket innom artikkelen der den lå før flyttingen, og viste ikke om mellomstadiene. Får ta salt på egget istedenfor, da ... TorSch 28. apr 2009 kl. 17:42 (CEST)
Da er vi enige. Ha en fortsatt fin aften. Mvh Tpb 28. apr 2009 kl. 17:48 (CEST)

Hvis...[rediger kilde]

Hvis du noen dag skulle stå i beit for gode ideer, så finnes den lange og gode artikkelen en:Sverre of Norway som kan brukes til å utvide Sverre Sigurdsson. Bare nevner det, siden jeg vet at du er god med oversettelser. Mvh MHaugen 2. mai 2009 kl. 15:45 (CEST)[svar]

Hei. I utgangspunktet forsøker jeg å oversette artikler med «utmerket-status», da dette sparer meg for en del kvalitetssikring av det faglige. Jeg ser derimot at denne artikkelen har hatt en slik status før, men siden fikk den fjernet. Jeg har derfor lagt en lenke til den engelske artikkelen på brukersiden min, så skal jeg ta tak i den når jeg får tid. Fortsett gjerne å komme med forslag. Mvh Tpb 2. mai 2009 kl. 15:58 (CEST)[svar]
Fornuftig utgangspunkt fra din side. Jeg ser at den mistet status pga for få fotnoter. Da vil jeg tro at den kan passere som anbefalt her, men neppe utmerket. Skal ha øynene åpne for andre forslag. Mvh MHaugen 2. mai 2009 kl. 16:22 (CEST)[svar]

Artikler til anbefalt[rediger kilde]

Jeg har begynt å se på Euro og Eurosonen til anbefalt og/eller utmerket, har du mulighet for å se på de også? Det er jo ganske sentrale saker og fint om vi kunne fått begge frem til anbefalt. mvh - Ulf Larsen 10. jun 2009 kl. 11:49 (CEST)

Hei Ulf! Beklager sent svar – jeg har har ikke vært særlig tilgjengelig i det siste. Jeg har en del prosjekter som ligger på vent, så kan dessverre ikke love at jeg får tid til dette. Jeg lover å ta en titt hvis jeg får tid. Mvh Tpb 15. jun 2009 kl. 17:23 (CEST)

Hei. Jeg forstår at du kan arabisk, men er du sikker på at disse endringene bør gjøres? Det er ikke vanlig å skrive navnet slik på norsk. Hvorfor da endre til den arabiske varianten? Mvh Tpb 27. jul 2009 kl. 19:32 (CEST)

Hei Tpb!
Jeg tenker at (nesten) alle vet hvem Yasir Arafat er, men jeg tenkte (og tenker nok) at fordi det hele navnet er gitt her på arabisk, det skulle være vel bedre å gi også den korrekte translitterasjon til det, for dem som ikke kan arabisk. Alle disse tegner er veldig forskjellige lyd på arabisk, akkurat som i og y på norsk, trass for dem som ikke skjønner språket har det vanskelig å forstå dette; f. eks. الكلب (al-kalb) er hunden, mens القلب (al-qalb) er hjertet
Vennlig hilsen. ✈ Moskito 29. jul 2009 kl. 18:28 (CEST)
Jeg mener at den korrekte translitterasjonen bør nevnes i artikkelen, men ikke i innledningen. Det bør ikke bli stående slik som nå uten at samme form benyttes gjennomgående i hele artikkelen. Dette ser mer rotete enn informativt ut, spør du meg. Med vennlig hilsen Tpb 2. aug 2009 kl. 22:35 (CEST)
Hei, Tpb! Okej da, jeg er heller enig med deg, men jeg vet nok ikke hvilken mulighet skulle være bedre. Kunne vi lime inn denne meningsutveksling på artikkelens diskusjonsside for å få noe vedtak? Vennlig hilsen. ✈ Moskito 3. aug 2009 kl. 12:44 (CEST)
Så… ➟ Artikkelens diskussjonsside. ✈ Moskito 13. aug 2009 kl. 16:20 (CEST)

Artikkelen Hamlet er utmerket[rediger kilde]

Artikkelen om Hamlet, som du har bidratt aktivt til, er blitt rangert som en Utmerket artikkel. På vegne av alle oss som liker en grundig leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere vektige bidrag fra deg!? Mvh MHaugen 6. sep 2009 kl. 21:38 (CEST)

Takk for det! Flere større bidrag kommer med tiden. All ære også til Finn Bjørklid for hans innsats med denne artikkelen. Med vennlig hilsen Tpb 6. sep 2009 kl. 21:54 (CEST)

Falklandsøyene er anbefalt – takk til finishhjelperne også[rediger kilde]

Artikkelen om Falklandsøyene, som du har bidratt aktivt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at den typen samarbeidet er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen, og gratulerer med «din andel» av utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh MHaugen 28. apr 2010 kl. 08:29 (CEST)

hei, noen tipset meg nylig om at flere av «dine» lengste artikler kunne være modne for kandidatvurdering. Tydeligst og best er IMO Oliven. Tror du selv at den kan nomineres til AA? Kan du eventuelt ta en siste sjekk for å se om den er shipshape? Mvh MHaugen 24. mai 2010 kl. 20:43 (CEST)[svar]

Hei! Jeg husker at den ble vurdert, om enn noe overfladisk, i forbindelse med nomineringen av artikkelen om olivenolje. Den gang mener jeg at enkelte hadde en del å utsette på den, uten at det ble pekt på noe konkret. Det er godt mulig at den holder til anbefalt-status, men min (objektive?) vurdering er at den befinner seg i en slags gråsone. Jeg tar gjerne en titt på den når jeg får tid, men som du kanskje har lagt merke til er det svært få bidrag fra meg om dagen på grunn av andre ting. Hvis du ønsker å nominere den, er det kanskje like greit at den blir forbedret gjennom en nominasjonsprosess som å vente til (muligens) sensommeren? Mvh Tpb 25. mai 2010 kl. 16:11 (CEST)[svar]
Tok en ny, grundigere titt. Historieavsnittet er svakt, men ellers er den nok en grei, men ikke glitrende AA - for å innføre en ny mellomgradering :-) Vi kan godt la den stå slik en stund, mens vi holder på med andre ting. Mvh MHaugen 25. mai 2010 kl. 21:49 (CEST)[svar]
Ja, tror det er like greit. Mvh Tpb 30. mai 2010 kl. 23:45 (CEST)[svar]

Hvorfor endret du mine endringer på Inkluderende arbeidsliv? mvh Graan

Hei, du har vel bare kopiert rett inn herfra? Mvh Tpb 23. sep 2010 kl. 17:12 (CEST)

Tulipankrakket[rediger kilde]

Hei, tror du at vi kan nominere Tulipankrakket til status som AA? Mvh --M Haugen 10. mar 2011 kl. 08:12 (CET)

Årets person (Time)[rediger kilde]

Hei igjen, jeg ser at du har jobbet mye med Årets person (Time). Det betyr å ligne på en kandidat til en God Liste, synes jeg. Kanskje jeg kunne friste deg til å jobbe litt mer med lista, og ingressen der, og fylle de siste røde lenkene? Mvh --M Haugen 30. apr 2011 kl. 18:18 (CEST)

Hei, jeg synes selv at denne listen har en del å gå på før den blir en God Liste, men skal ha det i bakhodet! Jeg forbedrer den gjerne når jeg får tid. Mvh Tpb 1. mai 2011 kl. 01:19 (CEST)[svar]

Artikkelen Tulipankrakket er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Tulipankrakket, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 7. mai 2011 kl. 13:07 (CEST)[svar]

Det er noen som har foreslått å flette artikkel Orkan inn i Tropisk syklon, men jeg er ikke helt overbevist. Det er derimot et poeng at Orkan har et lengre stykke, nesten halvparten, som handler om Tropisk syklon. Men jeg synes at den selvstendige artikkelen Tropisk syklon virker så fullendt at jeg vil ikke med min lekmannskunnskap begynne å flette, det er hardt nok å skrive «Meteorologi» korrekt :-) Kan du se på artikkel Orkan og se om det er noe som er verd å flytte over, og ta en avgjørelse på flette-malen? --Finn Bjørklid 7. aug 2011 kl. 15:37 (CEST)

Takk for ditt bidrag som administrator.[rediger kilde]

Ved åremålsvalget nå i november 2012 fikk du ikke nok stemmer til å bli gjenvalgt. Jeg har derfor lagt inn en forespørsel om å få dine rettigheter fjernet. Takk for ditt bidrag frem til nå, håper det blir bidrag fortsatt selv om du ikke lenger er administrator. Haros (diskusjon) 22. nov 2012 kl. 14:37 (CET)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 02:18 (CET)[svar]

Bjellesau nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Tpb! Jeg har nominert Bjellesau, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Bjellesau. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Dyveldi ☯ prat ✉ post 2. okt. 2014 kl. 21:24 (CEST)[svar]

Årsmiddeltemperatur slettet[rediger kilde]

Jeg fant sletting av denne termen fra 2009, en term som jeg har brukt i en artikkel. Hva er begrunnelsen? --Even Thorbergsen (diskusjon) 15. mai 2017 kl. 11:41 (CEST)[svar]

Asymmetrisk informasjon[rediger kilde]

Hei. Kan ikke informasjonen i Informasjonsasymmetri heller flettes inn i Asymmetrisk informasjon og deretter bli en omdirigering? --Wikijens (diskusjon) 3. aug. 2017 kl. 13:07 (CEST)[svar]

Forretningsmagnat nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Tpb! Jeg har nominert Forretningsmagnat, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Forretningsmagnat. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 3. okt. 2021 kl. 21:55 (CEST)[svar]

Whitemail nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Tpb! Jeg så du har opprettet artikkelen Whitemail. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Whitemail om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 8. feb. 2022 kl. 14:48 (CET)[svar]

Bankmail nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Tpb! Jeg så du har opprettet artikkelen Bankmail. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Bankmail om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 9. feb. 2022 kl. 17:17 (CET)[svar]

Dead cat bounce nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Tpb! Jeg så du har opprettet artikkelen Dead cat bounce. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Dead cat bounce om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. JOestby (diskusjon) 3. apr. 2022 kl. 18:05 (CEST)[svar]

Odd Arne Pedersen nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Tpb! Jeg så du har opprettet artikkelen Odd Arne Pedersen. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Odd Arne Pedersen om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Asav (diskusjon) 19. nov. 2023 kl. 22:07 (CET)[svar]