Brukerdiskusjon:Stylegar

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Stylegar, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.

Hvis du har spørsmål kan du stille dem til meg her.

English: If you don’t understand or you can’t write in Norwegian, and you want to tell us something, please visit the Embassy, or contact me here.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft. Sie können mir kontakten hier, bitte auf Englisch.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada. También puede escribirme aquí, pero en Inglés, por favor.

Med vennlig hilsen Eivind 17. mar 2008 kl. 13:29 (CET)

Hei! Jeg ser du har skrevet litt på denne artikkelen. Det er vel kanskje ikke helt umulig at du faktisk er Frans Arne Stylegar? Det er for så vidt greit nok, og som utdannet historiker har jeg ikke noe problem med å se at Stylegar er notabel for leksikon utfra helhetsvurderingen. Men det jeg lurer på om du har noen kilder til en del av påstandene i artiklen. Fint om du kan hjelpe oss med det. For eksempel at Stylegar er med i diverse prosjekter i inn- og utland, og er medlem av noen fora i Tyskland og "Wiking" (?). Det er jo litt vanskelig for den jevne leser å vite hva dette er for noe, og om det er relevant og interessant informasjon å ta med. Kan du hjelpe oss med litt tredjeparts kilder, av type avis-artikler e.l., så hadde det vært veldig bra. Mvh, Bjoertvedt (diskusjon) 19. jan. 2014 kl. 22:00 (CET)[svar]


Bildet Vigeland Jernverk mangler viktig informasjon om kilde. Uten kildeangivelse er det ikke mulig å vite om det ligger under riktig lisens. Hvis dette ikke blir avklart kan bildet bli slettet. Se Wikipedia:Retningslinjer for billedbruk for hvilken lisens du bør bruke og hva som kreves for å bruke de enkelte lisenser.

krg (diskusjon) 25. jan. 2017 kl. 17:10 (CET)[svar]