Brukerdiskusjon:Nsparbo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, Nsparbo, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. mvh Shauni 17. mai 2006 kl.08:40 (UTC)


Stilmanual[rediger kilde]

Flott at du bidrar, men du bør sjekke stilmanualen for hvordan artikler skal settes opp. --mariule 19. mai 2006 kl.11:04 (UTC)

Brukerside[rediger kilde]

Velkommen! Hvem er denne anonyme klassiskmusikkeksperten? Er du kansje sangeren Njål Sparbo?? Du kan opprette en brukerside med litt info (rød lenke på "brukerside" eller "Nsparbo" øverst på siden. H@r@ld 19. mai 2006 kl.11:49 (UTC)

PS Takk for den glimrende konserten du holdt i Tromsø i forfjor:-)

Takk for ros! Hyggelig at du likte konserten - det var moro for oss alle, vi møttes for aller første gang dagen før konserten i Tromsø, og alle hadde tatt med noen noter - vi øvde, spiste middag og bestemte til slutt hva som ville kunne passe å ha med på konserten - det ga en litt uformell, improvisert atmosfære. Nsparbo

Brukerside er opprettet[rediger kilde]

"Noen" må sikkert rydde opp litt etter meg - men jeg skal se nøye på stilmanualen og håper at mine bidrag vil være til gavn etter hvert. :-) Nsparbo 19. mai 2006 kl.14:10

Ikke vær redd, dine bidrag er til gavn:) Hvis du ønsker å være «sikrere» på at noen oppdager artiklene dine, kan du skrive {{opprydning}} øverst i teksten. Da vil artikkelen havne i en kategori for artikler som trengs ettersyn. Forøvrig skal du undertegne dine innlegg på diskusjonssider med fire tilder (~~~~), som du får frem ved hjelp av signaturknappen øverst i redigeringsvinduet (nest lengst til høyre). Men mens jeg skreiv dette ser det ut som om du fant ut av det selv:) OPus- (Disk.|Bidrag) 19. mai 2006 kl.12:14 (UTC)

Som svar på diskusjonssiden til «stemme» la jeg inn dette som jeg gjentar her for å være sikker på at du ser det: For å finne ut hvem som har bidratt til artikkelen kan du se på «historikken». Se øverst ved siden av «rediger». Der kommer en liste av når den har vært endret, og av hvem. Du kan få flere tips hvis du følger linken «Ny bruker?» til venstre. Et tips jeg vil gi er å følge litt med på din «overvåkningsliste» (lenke på toppen av siden). Det er en boks for overvåkning rett over knappen for å lagre siden. Forøvrig glimrende å få en som bidrar til et av våre hittil svake områder - kunstmusikk, en som atpåtil har kunskaper. Haros 20. mai 2006 kl.08:08 (UTC)

litt mer :)[rediger kilde]

Hei!
Har støtt på noen av artiklene du har begynt på, og synes det er litt leit at de er så korte. Kan du ikke skrive litt mer om for eksempel Holger Drachmann, Christian Richardt, Carl Brun, Friedrich von Bodenstedt og Christian Winther? mvh Noorse 26. mai 2006 kl.13:10 (UTC)

Morsomt å ha utøvende kunstnere som aktive bidragsytere. Fortsett å vugge i den frie verden! - Soulkeeper 1. okt 2007 kl. 22:20 (CEST)

Morsomt for meg også! - men noen bør nok kikke over (og rydde opp!) :-) Nsparbo 1. okt 2007 kl. 22:38 (CEST)Nsparbo 1. okt 2007 kl. 23:34 (CEST)
Ser ut som du formaterer ting helt kurant, og uansett så kommer det alltids noen og fikser det før eller senere hvis ting legges inn på en rotete måte. Det viktigste er uansett at informasjonen er etterrettelig, alt det andre er bagateller. Soulkeeper 1. okt 2007 kl. 22:47 (CEST)

Wikipedia:Underprosjekter/Alternativ musikk[rediger kilde]

Jeg har startet Wikipedia:Underprosjekter/Alternativ musikk har du lyst til og bli med så se Wikipedia:Underprosjekter/Alternativ musikk/Medlemmer. --Superunknown 2. jun 2008 kl. 19:57 (CEST)

Eksterne lenker i kategorier[rediger kilde]

Hei, jeg fjernet en ekstern lenke du hadde lagt i kategorien norske sanger, vi har ikke slike lenker i kategorisystemet, om det er relevant så må det legges i en passende artikkel. mvh - Ulf Larsen 6. aug 2010 kl. 06:46 (CEST)

Quattro Records nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Nsparbo! Jeg så du har opprettet artikkelen Quattro Records. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Quattro Records om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 5. jan. 2023 kl. 21:20 (CET)[svar]