Brukerdiskusjon:Misamis

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Misamis, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

Kjetil (D : B) 7. jul 2009 kl. 17:01 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei, og takk for dine bidrag! Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og se over hva endringene dine gjør med artikkelen du arbeider på slipper vi så mange oppføringer i historikken, og patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer, og det vil være mindre sjanse for at andre vil endre på en ny artikkel mens du holder på med den. På forhånd takk ! mboehn (diskusjon) 7. jul 2009 kl. 17:07 (CEST)

minner om denne... Candyman777 14. jul 2009 kl. 18:34 (CEST)

Jeg er klar over dette, og gjør det nå. Var litt rusten da jeg satt igang igjen, og det skjer tabber underveis. SKal skjerpe meg ytterligere. Misamis (diskusjon) 17. jul 2012 kl. 19:26 (CEST)

Erlend Eide[rediger kilde]

Kategorien jazzklarinettister er en underkategori av klarinettister og derfor benytter vi kun førstnevnte i artikler hvor begge er relevante. Utvik 8. jul 2009 kl. 19:45 (CEST)

Poenget er at Erlend Eide spiller både klassisk og jazz, og at det er flere andre dobbeltoppføringer på andre klarinettister. Da bør dere ta en generell opprydning på alle disse sidene. Misamis (diskusjon) 17. jul 2012 kl. 19:20 (CEST)

Northern Mindanao[rediger kilde]

Hei, ser du har endret areal for Northern Mindanao, antar du har det fra tyskspråklig Wikipedia. Det er fint om du finner en kilde for det, siden engelskspråklig angir et større areal. mvh - Ulf Larsen 31. des 2009 kl. 21:39 (CET)

Svar til Ulf Larsen: Takk for tilbakemelding! Problemet med denne siden var at det var oppgitt tre forskjellige arealer for regionen. Jeg slettet det ene, og sammenfattet de to andre. Jeg jobber med å finne offisiselle tall fra Filippinene, men dette er ikke så enkelt som det burde vært. Folketall finner jeg, men ikke areal. Det oppgitte areal i infoboksen er nå summen av arealet av provinsene og de to store byene. mvh Misamis 3. jan 2010 kl. 13:45 (CET)

Da har jeg endelig funnet en kilde, selv om denne inneholdt en feil som måtte rettes også. AReal skal nå være riktig. mvh Misamis 3. jan 2010 kl. 15:08 (CET)

Så fint! Flott at du fikk på plass kilder og korrekte tall. Fint arbeid du gjør med artikler relatert til Filippinene. -–Mathias-S 3. jan 2010 kl. 15:23 (CET)

I henhold til retningslinjer for eksterne lenker skal man ikke legge inn lenker til sider som bare skal selge et produkt eller en tjeneste. Jeg har derfor tilbakestilt ditt bidrag i artikkelen Yggdrasil (band). - mvh 4ing 4. jan 2010 kl. 14:16 (CET)

Mottatt Misamis (diskusjon) 17. jul 2012 kl. 19:23 (CEST)

Hei, husk på at «Free use for promoting the band.» er noe heelt annet enn «Free use.» Det kan være grunnen til at det ble slettet første gang. mvh --M O Haugen (diskusjon) 17. jul 2012 kl. 19:09 (CEST)

Riktig. Dårlig språk. Det er donert til wikipedia og ingen kommer til å stille spørsmål rundt det. Jeg har imidlertid lastet opp et annet bilde nå. Misamis (diskusjon) 17. jul 2012 kl. 19:24 (CEST)