Brukerdiskusjon:mboehn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Hei, Mboehn, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

the Sidhekin (d) 9. mar 2009 kl. 22:42 (CET)

Storevar[rediger kilde]

Du virket litt usikker i kommentaren, men du har helt rett, SSB har Storevar på listen over tettsteder. :) — the Sidhekin (d) 9. mar 2009 kl. 22:42 (CET)

Jeg var noe usikker, ja. Artikkelen om tettsteder var noe vanskelig å bli klok på, men det stod på listen Tettsteder i Vestfold, og folketallet var over SSB sitt krav. Takk for velkomsten forresten. :-)

Mathias 9. mar 2009 kl. 22:48 (CET)


Lyst på tilgang til litt ekstra verktøy?[rediger kilde]

Heisann Mathias. Mye bra vandalismebekjempelse og feilretting fra deg. Lurte på om du kunne tenke deg tilgang til flere verktøy som gjør det lettere å finne vandalisme, og redigeringer fra nye/ferske brukere som ofte trenger litt ekstra oppfølging... Er ingen krav til hvor mye du behøver å jobbe med det, men alt du kan bidra med tas med glede i mot ;). Laaknor 23. mar 2009 kl. 10:25 (CET)

Hei Laaknor :-) Dette høres ut som noe som passer bra inn med det jeg driver med her, så jeg sier ja. Mboehn 23. mar 2009 kl. 11:12 (CET)
Tilgang gitt, lykke til, og spør gjerne om det er noe du er usikker på. Laaknor 23. mar 2009 kl. 12:06 (CET)

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Takk for tipset. :)

parfait 30. mars 2009 kl 18:36

Patruljering[rediger kilde]

Jeg lurer på hvorfor du godkjente denne endringen ? KEN 4. apr 2009 kl. 16:15 (CEST)

Heh, jeg sjekka mot de andre stedene i artikkelen hvor navnet hans sto. en:Journey_(band) har jo Rolie, men i den norske står det Rollie flere steder. Min feil. :-) Mboehn 4. apr 2009 kl. 16:57 (CEST)

Tilbakestilte tilbakestilling[rediger kilde]

Au da, jeg var kjapp på avtrekkeren og tilbakestilte en tilbakestilling du hadde gjort... Sorry, fikset nå håper jeg. Bitjungle 16. apr 2009 kl. 20:53 (CEST)

Det ble bra igjen det vet du. :-) Mboehn 16. apr 2009 kl. 20:54 (CEST)

Bra arbeid[rediger kilde]

Jeg har lagt merke til at du er aktiv og gjør mye bra arbeid her, takk for innsatsen så langt :) Finn Rindahl disk. 21. apr 2009 kl. 23:17 (CEST)

Enig her, du fanger opp mye artikkelgrums. Stå på. Mvh Tpb 28. apr 2009 kl. 17:10 (CEST)
Takk takk, og i like måte til begge to. :-) Mboehn 28. apr 2009 kl. 17:13 (CEST)

Datakurs[rediger kilde]

Jeg er ikke enig i siste tilbakestilling (retur av tekst). Brukeren så selv at det han skrev passet bedre annetsteds, og flyttet det meste dit. Han har etterhvert fått en god artikkel (med litt hjelp, da) - men ikke om datakurs. Jeg regner med du ser det hvis du leser gjennom, og ser hvor teksten nå er kopiert inn. Ellers har jeg av og til en følelse av at vi henger i helene på hverandre for å knipe neste tullebukk, så hvis du fortsetter med så gode vurderinger generelt, bør du unne deg selv en forhastelse i ny og ne. Fortsatt god redigering! ( ;-§) Bjørn som tegner 23. apr 2009 kl. 21:38 (CEST)

Jeg bare tilbakestilte og merka Datamaskinbruk for sletting for å få flytta artikkelen ordentlig. Ser jo at jeg selvfølgelig kunne skrevet en tilbakestillingsforklaring, men det kom jeg ikke på før etter at jeg hadde trykt. (trykket, trukket, trøkt på knappen...) Mboehn 23. apr 2009 kl. 21:41 (CEST)
- og jeg fulgte ikke med i timen, ser jeg av det som skjedde videre. Men du kunne vel tilbakestilt etter at den abdre ble slettet og fisket teksten derfra likevel? Ikke alltid faktorenes orden er like viktig? (Nysgjerrighet fra min side - hva forsvinner hvorfra ved sletting) Men trøkk (truck) i vei, du, der blir nok velling i veien til slutt. Men hvem skal skrive om datakurs, mon tro? Bjørn som tegner 23. apr 2009 kl. 21:48 (CEST)

Borrelia[rediger kilde]

Thank you for your help with my article about borelia. I would however appreciate if you could find reliable Norwegian information about "Western blot".

I am typing to you in English because I am severely disabled and cannot use my arms on the keyboard. I'm depending on a speech recognition software called Dragon. This doesn't exist in Norwegian, so everything I write in Norwegian I have to spell letter for letter in English! So it would be really helpful for the information on Wikipedia about the borrelia bacteria if you could edit some Norwegian reliable information about Western blot. Askeladden 28. apr 2009 kl. 19:08 (CEST) ~

Hei, om du skal låse artikkelen "ateist" kan du i det minste gjøre det i den korrekte fremstillingen. Nå, med viderepeking, er det kun forvirrende for å ikke sin ukorrekt og uverdig for wikipedia. Min innstilling er å låse den i min versjon inntil diverse fruktbare diskusjoner fører til en bedre artikkel. ProximaCentauri 13. mai 2009 kl. 15:41 (CEST)[svar]

Hei, bare svarer for å ha svart, jeg. Diskusjonen går videre på diskusjonssiden ser jeg. :-) Mboehn 13. mai 2009 kl. 22:20 (CEST)[svar]

incorrect revert[rediger kilde]

Hello, I don't understand why you reverted my edit . I cannot read Norwegian very well, but from what I do understand from the article Jose C. Cojuangco, is that this article is about the father of Corazon Aquino, the former president of the Philippines. The Dutch article is about the same Jose Cojuangco. Sr is added to the name, because Jr is his son ("Peping" Cojuangco). Magalhães 6. jul 2009 kl. 13:34 (CEST)

You're completely right, when I compared the articles I thought the no. one was about the actual president, not the father. My fault, I'll revert if you haven't already fixed it. :-) mboehn (diskusjon) 6. jul 2009 kl. 13:39 (CEST)
No problem, thanks. Magalhães 6. jul 2009 kl. 13:42 (CEST)

Infobokser[rediger kilde]

Hei, og takk for tips! Jeg prøver å lage artikler om filippinsk geografi, og jeg har begynt med Ozamiz City. Imidlertid finner jeg ikke en infoboks som er dekkende. Hvordan oppretter jeg en ny og tilpasset mal? Jeg vet det er komplisert kode.. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Misamis‎ (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei! Jeg driver med opprydning av geografimalene og kan sikkert ta på meg å lage en enkel og grei mal tilknyttet filipinsk geografi. Bare ta kontakt og si hva du vil ha maler på. Profoss 15. jul 2009 kl. 19:06 (CEST)

Liten frihet...[rediger kilde]

...jeg håper du tilgir at jeg tok meg en liten frihet på brukersiden din? Du har vært flittig i de månedene du har vært med ! Stilig! noorse 14. jan 2010 kl. 16:12 (CET)

Bra jobba! -- Hans-Petter 14. jan 2010 kl. 17:08 (CET)
Takktakk :-)

Kategorisering av band[rediger kilde]

Hei, jeg ser at du tilbakestiller noen av mine kategoriseringer. Jeg forsøker å flytte kategorien etableringsår fra selve band-siden til bandets kategoriside der disse finnes. Jeg har inntrykk av at dette er riktig måte å kategorisere på, og at det gjøres slik andre steder. Er dette feil? Vet du om det finnes retningslinjer for dette? Jeg er forholdsvis fersk her inne, så setter pris på litt hjelp! Twancies 3. mai 2010 kl. 17:24 (CEST)[svar]

Jeg tenkte jeg skulle ta det opp med deg, men det kokte vekk... :-P Såvidt jeg skjønner så er det mer riktig å putte artikkelen i kategorien... Men jeg er ikke sikker. Kanskje vi burde spørre på Wikipedia:Torget? mboehn (diskusjon) 3. mai 2010 kl. 17:27 (CEST)[svar]
Takk for svar! Jeg lar kategoriene være som de er inntil det blir avklart. Twancies 3. mai 2010 kl. 17:32 (CEST)[svar]
Ser ut som du har støtte på Torget, så da plasserer jeg etableringsår i artikkelen og ikke i kategorien i fremtiden! :) Twancies 3. mai 2010 kl. 21:15 (CEST)[svar]
Da fant vi ut av det i alle fall. :-) mboehn (diskusjon) 3. mai 2010 kl. 22:29 (CEST)[svar]

"Vandalismebekjempelse"[rediger kilde]

Ett begrep dere og du tøyer veldig langt er: Vandal, bekjempelse, og at det er nødvendig, og at leser er enig i dette og føler like stort behov for å holde "vandaler" unna. Historisk sett er vandaler en øst-gotisk bande som var med Atilla hunnen på røver-tokt mot b.l.a. roma, og enhver person blir belønnet for bekjempelse av "vandalisme" på wikipedia er også belønnet for utoleranse, og tankesløshet, pluss det som er gjort på min brukerside hvor jeg ikke vil ha belæring av en admin som tenker mer på respekten ifra andre admins, 'retningslinjer' og "tinget" som en helhet.

Ærlig talt, det er muligens at de ikke er vandaler men kanskje har overbevisning i sine endringer og kun har en destruktiv fanatisk holdning til det de oppfatter som fakta og enhver "vandalbekjemper" kan klø bakom øret istedenfor å reversere som en "endre først og spør etterpå" stil. Jeg påklager dette, og vil ikke ha noe mer meldinger på min brukerside. Dessuten må man kunne å redigere manuelt og komme med informasjon. Å være admin er ikke en unnskyldning for å foreksempel aldri ha noe å bidra med enn å være sjef.Wicked WiZardZ 29. mai 2010 kl. 22:13 (CEST)[svar]

Jeg er ikke helt sikker på hva du prøver å få frem... Jeg er ikke admin her, og meldingen du fikk på diskusjonssida di var kort oppsummert "Velkommen :-)". mboehn (diskusjon) 29. mai 2010 kl. 22:18 (CEST)[svar]

Tommel opp[rediger kilde]

Solid arbeid med vandalismebekjempelsen :) Profoss 23. jun 2010 kl. 16:25 (CEST)

Yey! Takk og alt sånt ;-) mboehn (diskusjon) 23. jun 2010 kl. 16:26 (CEST)

Your account will be renamed[rediger kilde]

18. mar. 2015 kl. 05:34 (CET)