Brukerdiskusjon:Mbakkel2

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Mbakkel2, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

--Finn Bjørklid 31. des 2007 kl. 21:17 (CET)

Hei !

Så mange kjente folk i Larvik kkjenner ikke jeg. MEN: Jeg tror denne lista er blitt vel laaaaang nå, og den bør skilles ut som et eget oppslag, med link selvfølgelig. Se hvordan dette er gjort for Tjøme kommune. Hilsen krg 16. jan 2008 kl. 20:44 (CET)

Hei, jeg fulgte krg's forslag og flyttet listen til en egen artikkel, og flyttet listen over i en tabell. Den skal være uskadd, men en korrekturlesning kan ikke skade. Jeg la også inn en link i Larvik. . Kageet/d·c/b·e 1. feb 2008 kl. 13:10 (CET)

En gutt som Jan[rediger kilde]

Hei, før du fortsetter med å lage enlinjesbiografier fra hørespillet En gutt som Jan, så tror jeg det hadde vært lurt om du skrev artikkelen om hørespillet. Generelt vil jeg vel si at det skal mye til om noen er «notable» (internt uttrykk som betyr «fortjener plass/omtale») for leksikonet etter et toepisoders hørespill som 14-åringer. --MHaugen 16. jan 2008 kl. 23:55 (CET)

Det er ikke naturlig å ta med konstituerte på lista, aller minst når du setter ham inn som "Rådmann". Rådmann i Oslo var det yrket han hadde til vanlig. Han var selvsagt ikke "rådmann" når han var konstituert som statsråd. --MHaugen 18. jan 2008 kl. 21:45 (CET)

Du kan ikke tilbakestille uten kommentarer når jeg kommer med saklige innvendinger her. Forhold deg til innvendingene! --MHaugen 18. jan 2008 kl. 22:00 (CET)
HEI! Du er nødt til å dokumentere og begrunne hvorfor du gjør som du gjør! Du risikerer å bli blokkert hvis du ikke forklarer hvorfor du mener at en av kirke- og undervisningsministrene hadde statsrådtittelen «rådmann». --MHaugen 18. jan 2008 kl. 22:29 (CET)

Ooops. Her må jeg faktisk innrømme at det er jeg som har misforstått. Beklager. Jeg trodde at "rådmann i Oslo" (brukt her) innebar at det var en kommunal embetsmann som i seks dager var statsråd. Nå ser jeg av sammenhengen at dette var en svært midlertidig overgangsstillingstittel. Beklager igjen at jeg brukte for sterke ord.

Uansett: jeg hadde satt pris på om du hadde tatt deg tid til å svare her på denne siden, når noen skriver til deg. Da kunne du forhåpentligvis forklart meg hvordan dette hang sammen.

Dessuten har vi allerede presedens for at slike korte konstituteringer ikke skal stå i selve lista, men i fotnoter. Sjekk f.eks. fotnote 6-9 i Liste_over_Norges_statsministre#Referanser. Jeg har nå lagt Helland og Wold i fotnote i Liste over Norges kirke- og undervisningsministre, og håper at du også kan bruke fotnoteløsningen når du tilføyer disse konstitureringene i de andre statsrådlistene.

Igjen: beklager. Myh --MHaugen 18. jan 2008 kl. 23:33 (CET)

Vandalisme[rediger kilde]

Advarsel
Advarsel

Vandalisering av innholdet på Wikipedia blir lagt merke til! Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Flere advarsler vil ikke bli gitt. Konstruktive bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonssiden vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang.

  • Du er nødt til å lære deg hvordan du diskuterer redigeringsvalg! --MHaugen 18. jan 2008 kl. 23:12 (CET)

Hei. Jeg vil be deg se her. Dette er hva vi kaller en redigeringskrig. Dette er garantert den dårligste veien å gå „for å få viljen sin“, og det eneste du kan oppnå med redigeringskrigføring er blokkering. Istedet bør du komme med argumenter for din endring. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 18. jan 2008 kl. 23:19 (CET)

Er du sikker på at han er død? http://www.aftenposten.no/fakta/oyenvitneskildringer/article458059.ece ? Noorse 27. jan 2008 kl. 14:54 (CET)

Den artikkelen er fra 1985 Noorse, så det taler ihvertfall ikke mot at han nå er død. mvh, Apple farmer 28. jan 2008 kl. 10:20 (CET)

Dobbeltkategoriseringer[rediger kilde]

Hei, fint at du bidrar med lokalkunnskap om Larvik-politikere. Når det gjelder personer som er kategorisert som Høyreordførere, er det ikke nødvendig å kategorisere dem som Lokalpolitikere fra Høyre, det følger på en måte implisitt når de er ordførere... Ellers vil jeg som andre har gjort før meg, anmode deg om å svare på spørsmål/kommentarer du får på denne siden. mvh, Apple farmer 28. jan 2008 kl. 10:22 (CET)

… bør vel kunne flettes inn i artikkelen om Reidar Thommessen, tror du ikke det? --Eivind 7. feb 2008 kl. 14:05 (CET)

Dine artikler om populærforfattere[rediger kilde]

Hei. Jeg har sett litt nærmere på dine artikler om diverse populærforfattere, derilant Olaf Jensen og Albert Johansen. Det er utmerket at du skriver disse artiklene, men jeg syns desverre de ligner så mye på omtalen av samme personer i Nils Nordbergs bok "Døden i kiosken" at det nærmer seg eller til og med overskrider grensen til krenkelse av kopiretten. Her er det ikke bare fakta som er arvet, men også deler av setninger, adjektivbruk, og personlig uttrykksmåte. Kan du være vennlig å rydde opp i dette? Først og fremst bør du oppgi kilden du har brukt. Så langt mulig bør du også prøve å finne flere kilder, men jeg vet dette er vanskelig når det gjelder et såpass smalt interesseområde. Dernest bør du begrense deg til å sitere kalde fakta. Når du gjengir vurderinger, bør det skje med referanse til den som har gjort vurderingen - f.eks «... i følge Nils Nordberg i Døden i kiosken (2000)». Du kan også bruke ref-tags. Lykke til. Mvh LassiS 10. feb 2008 kl. 14:07 (CET)

Hei LassiS!
Takk for meldingen din. Jeg mente ikke å bryte åndsverksloven, men jeg synes det er trist om opplysningene over norske poulærforfattere ikke blir kjent. Kan ikke du være så snill og redigere de to artiklene om Olav Jensen og Albert Johansen, slik du mener er mest formålstjenlig. På forhånd takk!
Med vennlig hilsen
Mbakkel2 10. feb. 2008 kl. 16:28 (CET)[svar]
Hei igjen - jeg flytter ditt svar hit fra min diskusjonsside. Fint om du holder diskusjonen på den siden den starter, slik at den blir mulig å følge (vi ser når vi har fått svar; innlegg på diskusjonsside settes på overvåkning).
Det blir litt rart om en annen skal sette kildehenvisninger på en artikkel du har skrevet. Jeg har lagt på en generell kildehenvisning til bok i noen av dine artikler der jeg har kjent igjen innholdet. Men alle vurderingene i artiklene (noen kjenner jeg som sagt igjen fra Nordberg) må du nesten belegge selv. Generelt er jo idealet at wikipedia-forfattere skal bruke et nøytralt språk; når vurderinger introduseres bør det angis hvem som har framsatt dem.
Ser ellers at du er svært produktiv, og det er jo strålende!
Mvh LassiS 13. feb 2008 kl. 10:32 (CET)

Hei! Jeg har gjort noen små endringer i diskografi-tabellen under Reidar Thommessen. Følte kanskje det var litt mange tomme kolonner som gjorde tabellen litt lite oversiktelig. Du er velkommen til å endre tilbake dersom du ikke er enig.

Et lite tips: Det kan være greit å bruke knappen Forhåndsvisning når du editerer sider. (Du finner den ved siden av knappen Lagre siden). Du får da sett hvordan siden ser ut før du lagrer den og kan fikse opp det som må fikses. Eller er det flott du bidrar. --Gaz 19. feb 2008 kl. 21:30 (CET)

Hei Mbakkel! Har du rett og slemt bare glemt bort denne artikkelen? Kan virke som du startet men ikke fullførte? --Eivind 20. feb 2008 kl. 17:41 (CET)

Hei Eivind J!
Jeg hadde avsluttet min artikkel om larvikforfatteren Thor Ludvigsen, men den ble slettet av F.bendik, fordi han ikke fant Ludvigsens navn i Bibsyns. Sannheten er at Ludvigsen har laget 7 bøker, men de er muligens kun utgitt som lydbøker. Jeg synes slettingen bør omgjøres.

Mbakkel2 20. februar 2008 kl. 17:44 (CET)

Artikkelen er ikke slettet ennå, men nominert for sletting da innholdet ikke tilsier noen leksikonverdighet. Jeg kan heller ikke se ut fra historikken at F.Bendik har fjernet noe tekst fra artikkelen. Jeg foreslår at du skriver ferdig artikkelen slik at du beviser forfatterens leksikonverdighet ... da vil nok slettetaggen snart forsvinne. Ok? --Eivind 20. feb 2008 kl. 17:54 (CET)

Hei Eivind J!

Jeg har listet opp alle de syv lydbøkene Thor Ludvigsen hittil har laget. Så får det bare stå til. Jeg har desssuten endret navn på artikkel fra Thor Ludvigsen til Thor J. Ludvigsen. Mbakkel2 21. februar 2008 kl. 00:17 (CET)

Flott, takk for innsatsen. Jeg tror den skal overleve slettenominasjon. Vi får se. --Eivind 21. feb 2008 kl. 13:18 (CET)

Hva tenker du med denne? Skal den slettes bør du ikke tømme siden, men sette inn {{Hurtigslett}}. --Eivind (d) 28. feb 2008 kl. 16:55 (CET)

Hei Eivind J!

Jeg måtte slette artikkelen, fordi jeg hadde skrevet hattemaker med stor H. Som du sikkert har lagt merke til, er artikkelen på plass igjen - denne gang med en liten h.

Mbakkel2 3. mars 2008 kl. 14:07 (CET)

Det er flott! Husk også at du har en flyttefunksjon som gjør at du kan flytte artikkelen med all historikk til riktig navn. --Eivind (d) 3. mar 2008 kl. 14:11 (CET)

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei. Jeg vil anbefale deg å bruke forhåndsvisningsfunksjonen før du lagrer siden. Da slipper du å gjøre så utrolig mange redigeringer, slik som du f.eks. gjorde i artikkelen Bud. Heller ikke trenger du å trykke på + knappen når du skal svare på et innlegg, slik du gjorde over. H92 (d · b · @) 7. mar 2008 kl. 17:52 (CET)

Hei H92!

Takk for tipset.

Mbakkel2 7. mar 2008 kl. 17:55 (CET)

Bare hyggelig. Du trenger ikke lage ny overskrift når du skal skrive svar. Lag innrykk med kolon, dette er ett
to
tre
og så videre. Jeg ser også at du i mange redigeringskommentarer skriver „jeg har lagt til …“. Det må vel være fryktelig rungtvindt, og er ikke nødvendig. Forkortelser er helt OK. Hvis du f.eks. skal legge til en person i en liste, kan du enkelt bare skrive „+FORNAVN ETTERNAVN“, og det vil holde i massevis. ;) H92 (d · b · @) 10. mar 2008 kl. 19:34 (CET)

Hei. Hvorfor tømte du siden? Var det på grunn av substubb-merkingen som ble påført? Det skal ofte ikke mye til for å «redde» artikler med slik merking fra å bli slettet. Med vennlig hilsen Tpb 13. mar 2008 kl. 17:54 (CET)

Hei Tpb!

Jeg tømte siden fordi overskriften var feil. Det skulle stå Vinnerkonferansen istedet.

Med vennlig hilsen Mbakkel2 13. mar 2008 kl. 20:10 (CET)

Å ja, da forstår jeg! Alt i orden. Mvh Tpb 14. mar 2008 kl. 00:32 (CET)
Igjen; man skaltrenger ikke lage ny overskrift når man svarer på et innlegg. H92 (d · b · @) 14. mar 2008 kl. 16:28 (CET)
H92, det heter «Man trenger ikke» - dessuten var det to forskjellige artikler Kagee 14. mar 2008 kl. 17:35 (CET)
Det var snakk om den samme artikkelen, men den hadde feil navn. ;) H92 (d · b · @) 15. mar 2008 kl. 13:03 (CET)

Hei! Kan du ta deg av denne? Ser du begynte den. Slik den står nå er den ikke egentlig en wiki-artikkel, men mer en slags reklame... Noorse 16. mar 2008 kl. 13:38 (CET)

Hei Noorse!

Det er dessverre lite jeg kan gjøre. Jeg har ikke mer informasjon om denne nye bilmodellen. Med vennlig hilsen Mbakkel2 20. mar 2008 kl. 13:46 (CET)

opphavsrettsbrudd[rediger kilde]

Hei! Jeg ser at du gjentatte ganger kopierer tekst fra andre steder på nettet uten å omskrive tilstrekkelig. Dette er brudd på andres opphavsrett, og er ikke lov på Wikipedia (jf. Wikipedia:Opphavsrett). Slettet akkurat artikkelen Miljøvennlig hytteliv da den var kopi av denne artikkelen. Jeg forstår det som at du ønsker å bidra seriøst, så dette er kun en vennlig oppfordring, med ønske om at du fortsetter bidra (: --Eivind (d) 28. mar 2008 kl. 09:11 (CET)


Hei Eivind (d)!

Jeg har nå kraftig omskrevet artikkelen. Håper du er fornøyd. Gi meg gjerne en tilbakemelding.

Mbakkel2 28. mar 2008 kl. 17:20

Takk Mbakkel2! Fortsett sånn (: --Eivind (d) 28. mar 2008 kl. 17:47 (CET)

Hei Eivind (d)!

Godt at du er fornøyd. Jeg hr nå kraftig omskrevet artikkelen Miljøvennlig hytteliv. Jeg ønsker at du skal vurdere den. Hvis ikke den er omskrevet tilskrekkelig nok, får du bare slette den igjen. Gi meg en tilbakemelding på det også.

Mbakkel2 28. mars 2008 kl: 18:00 (CET)

Jeg rekker ikke se på det nå. Ser på det senere i kveld/natt hvis ingen andre tar saken før meg. Ha en fin kveld (: --Eivind (d) 28. mar 2008 kl. 18:03 (CET)

Hei Eivind (d)!

Ha en fin kveld du også.

Mbakkel2 28. mars 008 kl. 18:15 (CET)

Hei igjen! Ser artikkelen ble slettet, og det er nok fordi det ikke er den slags type artikler som hører hjemme i et leksikon. Bare spørr om du er noe rundt det du lurer på (: --Eivind (d) 28. mar 2008 kl. 22:45 (CET)

Hei, jeg flikket litt på artikkelen din. Den del punkter: jeg døpte den om, det var før første verdenskrig at vi skrev «Den grønne revolusjonen» som «Den Grønne Revolusjon». Artikkelen manglet innledning og definisjon, så jeg tok noe fra den engelske artikkelen. Du trenger ikke å internlenke de samme ordene hele tiden, eksempelvis hvis hvete nevnes to ganger i samme setning trenger ikke begge ordene å være internlenket, og hvis det nevnes innledningsvis er det unødvendig å gjenta det lengre nede. Det er noen sitater av Borlaug, og jeg savner å vite hvor og når. Disse bør refereres, og jeg har derfor satt på mal for det.

Ellers synes jeg det er en interessant artikkel om et viktig emne som vi kan godt kan ha mer av og du skal ha ros for å ha startet den. --Finn Bjørklid 28. mar 2008 kl. 23:17 (CET)

Hei Finn Bjørklid!

Takk skal du ha.

Mbakkel2 28. mar 2008 kl. 11:38

Larvik stein[rediger kilde]

Heisann. Mulig jeg var litt kjapp når jeg sletta den siden... Hadde du tenkt å fortsette? I så fall kan jeg jo tipse deg om knappen under redigeringsvinduet som heter «Forhåndsvisning», slik at du slipper å lagre slike halvferdige artikler som overivrige folk som meg sletter uten å sjekke nøye hva som egentlig er i ferd med å skje...

Hvis du hadde tenkt å omdirigere til en annen side, er korrekt syntakst #REDIRECT [[Målside]]...

Hvis du hadde andre ting i tankene, så er det bare å spørre :) OPus- (mld, film) 9. apr 2008 kl. 14:31 (CEST)

Nå ser jeg hva du egentlig prøvde på i utgangspunktet. Siden de to artiklene du nå har opprettet (Larvikstein og Larvik stein) er helt like i innhold, og handler om det samme, vil det korrekte i Wikipediasammenheng være at du under det navnet som er feil setter inn en redirect (knappen merket #R øverst i redigeringsvinduet) til den artikkelen med korrekt tittel... OPus- (mld, film) 9. apr 2008 kl. 14:38 (CEST)

Hei, du var raskt ute med dine redigeringer. Hadde akkurat hørt på nyhetene og satte meg ned for å redigere. men det var allerede i boks- MvhF.bendik 11. apr 2008 kl. 11:13 (CEST)

Hei F.bendik! Neste gang er du først ute. Mvh. Mbakkel2 18. apr 2008 kl. 14:22 (CEST)

Tømming av sider[rediger kilde]

Hei! Hvis du oppretter en side eller en kategori feilaktig, og ikke ønsker å bruke den, så er ikke tømming av siden for så å forlate den slik, den rette måten. Da kan sette {{hurtigsletting}} på siden, og på den måten vil administratorene gjort oppmerksom på dette slik at vi får slettet den. Vi ønsker ikke tomme artikler og kategorier. Takk! --Eivind (d) 12. apr 2008 kl. 00:08 (CEST)

For små tema[rediger kilde]

Hei, du bør tenke igjennom hvor små emner du skriver artikler om. Nå har jeg nettopp slettet flere artikler om firma og kommunale utviklingsprosjekt som du har opprettet. Som en god veiledning kan du spørre deg selv: «Hadde jeg ventet å finne en artikkel om dette i Store Norske Leksikon?». Du bør også jobbe mer med formen i artiklene. Punktmerket tekst er ikke en naturlig form, og åpningssetningen bør inneholde en presis og oppsummerende definisjon. --MHaugen 13. apr 2008 kl. 14:31 (CEST)

Hei Orland!
Jeg tar dine råd til etterretning. Dine slettinger er for så vidt greie nok. Når det gjelder slip-stop sikring, så inkluderte jeg den i Wikipedia fordi det var en ny sikringsanordning. Det var altså produktet som var det viktigste, ikke firmaet. Jeg mener at Wikipedia skal ligge i forkant av utvuklingen og ta med seg nyheter innen teknologien. Kan du ikke revurdere din avgjørelse om å slette slip-stop sikring? Du kan eventuelt fjerne henvisningene til det lille Larvik-firmaet som produserer det. På forhånd takk! Mbakkel2 13. april 2008 kl. 18:47 (CET)
Fint svar, beklager hvis jeg virket brysk i første omgang.
Jeg tittet en gang til på Slip-stop, men valgte å la den bestå som slettet. Det sto ingen realopplysninger om produktet der. Og dernest kan man spørre seg om det ikke heller burde vært en oversiktsartikkel om Sklisikring, enn enkeltartikler om ulike produkt. Mvh --MHaugen 13. apr 2008 kl. 19:41 (CEST)
Hei igjen Orland! Jeg har nå fjernet stjernene som innleder flere av passasjene i artiklene om Heyerdahl-filmene og Heyerdahl-byen, slik at det blir mer encyklopedisk. Kan du ikke se på det en gang til? Mvh. Mbakkel2 13. april 2008 lø. 20:27 (CEST)
Bedre nå, ja. En annen sak, bruk Mindre endring bare når du gjør korrektur, ikke når du legger til realopplysninger. Og: Bruk '' '' i stedet for " " rundt titler. Mvh --MHaugen 13. apr 2008 kl. 20:50 (CEST)
Hei igjen, Orland!
Jeg har forandret litt på artikkelen om Ronin Consulting: Fjernet stjernene og inndelt det i kapitteler. Håper ikke den blir slettet. Kan du ikke se på den nå?
Mvh Mbakkel2 14. april 2008 kl. 10:22 (CEST)
Hei, jeg ser at du har gjort teksten i artikkelen mer flytende. Men problemet med artikkelen er at den ikke inneholder selve kjennetegnet på en god leksikonarikkel: en presis og definerende innledningssetning, som f.eks. Ronin Consulting er et firma i Larvik, etablert [år], som driver med opplæring av norske soldater. Mvh --MHaugen 18. apr 2008 kl. 08:14 (CEST)
Hei igjen, Orland! Jeg har nå lagt til at Ronin Consulting utdanner private livvakter, såkalte ledsagere. Da skulle vel det meste være i orden? Mvh. Mbakkel2 18. apr 2008 kl. 14:02 (CEST)
Hei, ja. Jeg ser du har redigert både i Ronin og i Skjerfheim kollektivet; problemet med den første er fremdeles at den første setningen, åpningssetningen ikke forteller det viktigste. Et annet problem med begge er at de har et detaljnivå som etter min vurdering ikke er naturlig i et leksikon. Dagsrytme, jobbe nærmere hjemmet o.l. Mvh --MHaugen 18. apr 2008 kl. 14:39 (CEST)
Hei igjen! Jeg har nå omformulert åpningssetningen og fjernet det med at Kenneth Nielsen ville jobbe nærmere hjemmet. Mvh. Mbakkel2 18. apr 2008 kl. 14:52 (CEST)


«..er navnet på..»[rediger kilde]

Hei, du begynner mange artikler med en setning som inneholder ordene «..er navnet på..», f.eks. «Anjushuset er navnet på et hus i Helgeroa». Anjushuset er vel et hus; det er ikke navnet på et hus!?

Prøv om du kan fjerne ordene navnet på, og se om ikke artikkelen blir enda bedre hvis du skriver «Anjushuset er et hus i Helgeroa». Mvh --MHaugen 18. apr 2008 kl. 08:14 (CEST)


Hei igjen, MHaugen! Jeg har å fjernet ordnene "navnet på" i artikkelen Anjushuset i Helgeroa. Takk for tipset! Jeg har dessuten fjernet stjernene i artikkelen om Skjerfheim kollektivet i Lardal, slik at det blir mer flyt. Kan du ikke se på den en gang til og komme med synspunkter på hvilke ting som kan forbedres? På forhånd takk! Mvh --Mbakkel2 18. apr 2008 kl. 14:17 (CEST)

Navn på barn[rediger kilde]

... skal ikke oppgis. Jfr Wikipedia:Stilmanual/Biografier#Nålevende_personer. Mvh --MHaugen 18. mai 2008 kl. 22:14 (CEST)[svar]

Å bruke 2 internlenker på sammensatte ord[rediger kilde]

Ser at du gjør dette endel. Det blir helt feil, fordi da en bruker klikker på lenken vil han/hun ikke få informasjon om ordet, men informasjon om ett av de to ordene som er satt sammen (kommer an på hvor det blir klikket). Eks: familiefyr har du linket familie og fyr. Om noen lurer på hva et familiefyr får de ikke svar på det ved å klikke på ordet, de kommer da enten til familie, eller fyr. --KEN 25. mai 2008 kl. 20:49 (CEST)[svar]

Enig, slik er forvirrende for brukerne. --Finn Bjørklid 25. mai 2008 kl. 20:52 (CEST)[svar]
Ser også at du bruker lenker flere ganger i artikkelen på samme ord, det skal det kun gjøres ved spesielle tilfeller. Lenken skal være første gang ordet fremtrer. I artikkelen Anjushuset lenker du to ganger til hus i ordet huset, men ikke i første setningen hvor ordet hus er. Jeg har fikset dette + litt annet i artikkelen. Pass også på at du skriver fullstendige setninger, og ikke slik: «Først i eie hos skipper Hans Andersen som i 1664 var en av tolv voksne innbyggere i Helgeroa», men: «Første eier var....» eller: «Huset var først i eie....» --KEN 25. mai 2008 kl. 21:02 (CEST)[svar]

Mellomrom mellom hver setning[rediger kilde]

Hei igjen, ser at du har mye mellomrom i artiklene, det blir veldig liste-aktig og lite flyt i lesingen. Linjemellomrom brukes ved nye avsnitt. Eksempel på hvordan det IKKE bør være, se: Ukjent_Kunde --KEN 25. mai 2008 kl. 20:53 (CEST)[svar]

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei, og takk for dine bidrag! Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og se over hva endringene dine gjør med artikkelen du arbeider på slipper vi så mange oppføringer i historikken, og patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer. Dette gjelder f.eks. i artikkelen om F. Melius Christiansen Mvh KEN 11. jun 2008 kl. 11:50 (CEST)

Jeg skal ikke sette inn enda en slik mal, men vær så snill å les rådene du får og rett deg etter dem. Se denne lenken. Veldig unødvendig. Dessuten er det unødvendig å fylle noe i redigeringsforklaringen når du oppretter en artikkel. Nøl ikke med å spørre meg hvis du lurer på noe mer. H92 (d · b · @) 18. jun 2008 kl. 18:12 (CEST)

Innkjøpsordningen for litteratur[rediger kilde]

Det var mange feil på få setninger. Vær så snill å sjekke kilder før du skriver. MHaugen 18. jun 2008 kl. 18:22 (CEST)

Det er pussig at du er så opptatt av nulling. Mange av innkjøprsordningene er selektive, og da gir ikke begrepet nulling noen som helst mening. I de ordningene er det en definert kvote for innkjøp, og derfor er det ikke en kvalitetsunderkjennelse å ikke kjøpe inn. "Nulling" gjelder bare der det er meningen å kjøpe inn alt unntatt det dårlige, men det gjelder bare de 2 største av i alt 6 ordninger. Mvh MHaugen 18. jun 2008 kl. 21:13 (CEST)

Det er fint å være raskt ute med oppdateringer, men vi må ikke være for tidlige heller[rediger kilde]

Jeg satte tilbake de endringene du laget om regjeringsendringer. Vi kan ikke basere oss på det som i realiteten er rykter om hva som kommer til å skje. Det er meget godt mulig at ryktene er korrekte, men det er galt av oss å endre slikt før utnevnelsen har funnet sted i statsråd. Frem til det tidspunktet er situasjonen uendret. Men en gang senere i dag kan det godt være at vi kan gjennomføre endringene dine igjen. Haros 20. jun 2008 kl. 07:59 (CEST)

Kategorier[rediger kilde]

Hei, dersom du vil ha en artikkel inn i en kategori skal du ikke skrive inn artikkelen manuelt. Dersom du legger til kategorien nederst i artikkelen, så vil artikkelen automatisk komme med. Jeg så du gjorde dette med Kategori:Norske handikappidrettsutøvere, der du la inn Elin Holten. Ssu 20. jun 2008 kl. 20:07 (CEST)


VM i friidrett[rediger kilde]

Orjanlothe 23. jun 2008 kl. 20:17 (CEST)

Redigeringsforklaring ved nye artikler[rediger kilde]

Hei! Se [1]. Du skriver „Ny side: <Artikkeltittel>“ når du lagrer siden. Det må være tungvindt, og det er ikke nødvendig. :) Da ser det ut som om du skriver tittelen på i artikkelen og deretter lagrer den, for så å skrive mer igjen. Forhåndsvisning er også lurt.[2][3] Ikke nøl med å spørre meg hvis du lurer på noe! :) H92 (d · b · @) 25. jun 2008 kl. 17:55 (CEST)

Hmm - for meg settes den teksten inn om jeg lager en side uten å skrive noen redigeringsforklaring. Jeg tror det er Wikitrollet som er ute å går igjen. — Kagee 27. jun 2008 kl. 12:59 (CEST)
Det går automatisk, ja. MediaWiki:Autosumm-new. H92 (d · b · @) 27. jun 2008 kl. 13:17 (CEST)


Heidi Ruud Ellingsen[rediger kilde]

Heisan. Noen spesiell grunn til at du fjernet min redigering av denne artikkelen? Jeg fjernet det som var irrelevant og ikke- objektivt, i tråd med wikipedias normverk. Dersom du har problemer med at andre redigerer artikler du har skrevet, anbefaler jeg å kikke litt på hensikten med dette nett-leksikonet. - Etnoerik 28. jun 2008 kl. 00:15 (CEST)

Hei Etnoerik!

Det var ikke meningen å fjerne din redigering. Det var et mistak. Jeg beklager. Jeg beklager også at jeg ikke har hatt tid til å svare deg før i dag. Mvh. Mbakkel2 3. jul 2008 kl. 12:25 (CEST)

Forhåndsvisning – igjen[rediger kilde]

Hei. Se disse lenkene: [4][5][6][7][8][9] – Her har du altså brukt tre redigeringer på å skrive én setning (de tre første), og så har du brukt én til å bytte til Plate, deretter én til å fjerne lenken til Plate fordi den var rød, og deretter én til å legge inn et mellomrom. Hadde du brukt forhåndsvisningen her hadde du gjort alt dette på én redigering. Forøvrig, det er helt vanlig folkeskikk å svare på henvendelser du får, for eksempel har du en henvendelse #Heidi Ruud Ellingsen fra Etnoerik, datert 28. juni. Den har du ikke svart på, enda brukeren spurte deg om hvorfor du fjernet en redigering han gjorde. Beklager hvis jeg virker brysk, men vær snill å ta til deg råd du får. H92 (d · b · @) 3. jul 2008 kl. 12:19 (CEST)

Hei H92! Takk for tipset. Jeg skal bruke forhåndsvisningen fra nå av. Mvh. Mbakkel2 kl. 12:26 (CEST)

Flott, takk! :) H92 (d · b · @) 3. jul 2008 kl. 12:38 (CEST)

Jørgen Vold Rennemo[rediger kilde]

Hei. Leste nettopp din artikkel om Jørgen Vold Rennemo, og det er et par feil. Jørgen Vold Rennemo vant ikke olympiaden, han endte 'bare' opp på 12. plass. Hvor marginen på fire poeng til andremann kommer fra er jeg også noe usikker på.

Hei. Min kilde har tydelig feil, men andre steder har oppgitt det samme, slik som Teknisk Ukeblad 21. juli 2008 og NRK 20. juli 2008. Mvh. Mbakkel2 25. juli 2008 kl. 18:10 (CEST)

Marie Knutsen - håndball eller fotball[rediger kilde]

Du har skrevet en artikkel om håndballspilleren Marie Knutsen. Ifølge Olympiatoppen er hun tatt ut til å representere Norge i fotball i Beijing, jfr. denne pressemeldingen: [10]. Du har tilogmed fått med klubben hennes og hvor mange landskamper hun har spilt, men fredeles i håndball? How come? mvh, Apple farmer 25. jul 2008 kl. 14:15 (CEST)

Hei Apple farmer!

Takk for at du gjorde meg oppmerksom på feilen. Som du sikkert vil se, har jeg rettet den opp nå. Det er jo viktig at Wikipedia blir så korrekt som mulig. Tusen takk nok en gang.

Mvh. Mbakkel2 25. jul 2008 kl. 18.00 (CEST)

Forhåndsvisning IGJEN[rediger kilde]

Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og vente med å trykke lagre til du er ferdig med artikkelen, så slipper vi så mange oppføringer i historikken, og patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer, og det vil være mindre sjanse for at andre vil rette på artikkelen mens du holder på med den. Mvh KEN 4. aug 2008 kl. 16:45 (CEST)

Hei KEN!

Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Jeg skal forsøke å huske det til neste gang.

Mvh. Mbakkel2 4. aug 2008 kl.17:32 (CEST)

Det holdt ikke lenge, ser du har 6 redigeringer i artikkelen om Morgan Freeman i løpet av 4 minutter, samt 14 redigeringer på 20 min i artikkelen om N.E.R.D‎. Er det noe jeg kan gjøre for at du skal kunne bruke forhåndsvisning mer, eller er det noe du absolutt ikke klarer eller vil ? KEN 6. aug 2008 kl. 03:24 (CEST)

Hei KEN!

Jeg ble litt for ivirg, slik at jeg glemte å bruke forhåndsvisningsknappen. Jeg skal prøve å skjerpe meg til neste gang.

Mvh. Mbakkel2 8. aug 2008 kl. 10:347 (CEST)

«Eksta info.»[rediger kilde]

Hei, jeg ser at du nokså hyppig legger inn det du kaller «ekstra info» i artikler, blant annet på artikkelen om K2. Ofte dreier det seg om informasjon som allerede ligger i artiklene – nå sist var det at israset hadde ødelagt «de faste rutene i Flaskehalsen». Det var de faste tauene over flaskehalsen raset tok med seg, og dette står allerede et par setninger over. Tidligere tilførte du at fjellet ligger på grensen til Kina, et par setninger under setningen som forklarte at K2 ligger på grensen mellom Pakistan og Folkerepublikken Kina. Kjempefint at du bidrar, men det hadde gjort jobben lettere for alle om du tok deg bryet med å sjekke hva som allerede står i ariklene før du legger inn «ekstra info». mvh 88.88.35.90 7. aug 2008 kl. 23:02 (CEST)

Hei 88.88.35.90!

Jeg var litt i tvil om dette med Flaskehalsen, men jeg regnet med at en årvåken wikipedianer ville rette meg, dersom det var feil. Når det gjelder at K2 ligger på grensen mellom Pakistan og Folkerepublikken Kina, så var det en glipp fra min side. Jeg har beklageligvis oversett det. Vanligvis pleier jeg å lese artiklene nøye før jeg redigerier. Jeg beklager at jeg ikke har gjort det i dette tilfellet.

Mvh. Mbakkel2 8. aug 2008 kl. 10:51 (CEST)

Kategorisering[rediger kilde]

Hei, det ser ut som om du flere ganger har prøvd å legge artikler til en kategori ved å redigere selve kategorien. Det går nok ikke å gjøre det slik, den eneste måten å få en artikkel til å ligge i kategorien du ønsker er å skrive

[[Kategori:Kategorinavn]]

nederst i artikkelen. Einar Myre 10. aug 2008 kl. 20:15 (CEST)

Hei Einar Myre!

Jeg forstår ikke helt hva du mener. Du kan ikke forsøke å forklare det en gang til? Hva menes med kategori?

Mvh. Mbakkel2 10. aug 20087 kl. 21:50 (CEST)

En kategori er en side som samler opp artikler som er nært knyttet til hverandre. Alle sider som har titler som begynner med «Kategori:» er kategorier. Et eksempel på en kategori er Kategori:Norske langrennsløpere, som samler opp alle artikler som handler om norske langrennsløpere. Hvis du lager en ny artikkel om en norsk langrennsløper, kan du helt nederst på denne siden skrive
[[Kategori:Norske langrennsløpere]]
Når du lagrer vil det da dukke opp en boks nederst på siden som forteller at artikkelen hører til denne kategorien. Det nytter ikke å gå til Kategori:Norske langrennsløpere og legge en lenke til artikkelen, for da får du ikke denne boksen på den nye siden, og den vil ikke ligge gruppert sammen med de andre langrennsløperartiklene.
Flere steder, som f.eks. i kategorien for svenske sangere ser det ut som om du har prøvd den gale måten. Flere steder ser jeg også at du har lagt til en lenke, for så å fjerne den like etter. Her burde du heller legge til kategorien på den måten jeg nevnte først.
Jeg håper ikke forklaringen ble for komplisert, men du får heller bare fortsette å spørre dersom det jeg skrev ble for uforståelig. Einar Myre 10. aug 2008 kl. 22:23 (CEST)

Hei Einar Myre!

Takk!

Mvh. Mbakkel2 15. aug 2008 kl. 16:58 (CEST)

Nye overskrifter[rediger kilde]

Hei igjen. Under #Forhåndsvisning påpekte jeg at du ikke trenger å lage ny overskrift når du svarer på innlegg her. Nå har du gjort det igjen et par ganger, og i denne redigeringen fjernet jeg dem igjen. H92 (d · b · @) 15. aug 2008 kl. 15:22 (CEST)

Hei H92!

Takk!

Mvh. Mbakkel2 15. aug 2008 kl. 16:57 (CEST)

Norske flaggbærere i OL[rediger kilde]

Supert arbeid du gjør med å legge til dette i artiklene. Dette er absulutt interessant informasjon. Jeg håper du vil lage en Liste over norske flaggbærere i OL. En slik liste vi ha god leksikalsk verdi! - Mr. Hill 15. aug 2008 kl. 22:19 (CEST)

Hei Mr. Hill! Det var hyggelig at du satte pris på det. Jeg har laget en artikkel som du bad om.

Mvh. Mbakkel2 15. aug 2008 kl. 23:16 (CEST)

Wow, den var kjapp - supert! Har du en referanse du kan legge til listen? - Mr. Hill 16. aug 2008 kl. 00:16 (CEST)

Hei Mr. Hill!

Nå har jeg lagt til referanser.

Mvh. Mbakkel2 16. aug 2008 kl. 13:05 (CEST)

Hei. Du trenger ikke lage nytt avsnitt for hver setning i en artikkel. Jeg fikset på den, se hvordan den er nå. Dessuten trenger du ikke, som jeg også har sagt før, å skrive “Ny side: Artikkelnavn.” i redigeringsforklaringen, som du gjorde her. La heller redigeringsforklaringen stå tom, så kommer automatisk starten på artikkelen der. H92 (d · b · @) 19. aug 2008 kl. 17:01 (CEST)

Hei H92! Takk! Mvh. Mbakkel2 19. aug. 2008 kl. 17:05 (CEST)[svar]
Bare hyggelig. Hvis du kan holde korte innlegg til ett avsnitt, pluss bruk av innrykk (med kolon) hadde det også vært fint. H92 (d · b · @) 19. aug 2008 kl. 17:18 (CEST)

Nok en gang, ref Samsaya: Ikke bare én setning per dobbelt linjeskift. Det er kun rotete. Du bør også bruke forhåndsvisning. Det er fullstendig umulig å fikse på artiklene dine med én gang fordi jeg stadig kommer i redigeringskonflikt flere ganger. Ofte er det bare wikikodefeil du retter opp. Hadde du brukt forhåndsvisning hadde du oppdaget dette før du lagret siden, og sluppet å bli mast på av meg. Jeg oppfordrer deg til å lese stilmanualen angående kursivering og anførselstegn ifm singler, albumer og filmer. Jeg mener ikke å klage, mase og virke uhyggelig, men jeg har sagt ifra til deg mange nok ganger nå … H92 (d · b · @) 24. aug 2008 kl. 20:06 (CEST)

Hei igjen, jeg så artikkelen FELO. Kjempebra! :) Som du ser er det mye ryddigere med flere setninger fordelt på færre avsnitt. H92 (d · b · @) 24. aug 2008 kl. 20:39 (CEST)
Hei H92!

Hyggelig at du er fornøyd.

Mvh. Mbakkel2 26. aug 2008 kl. 13:38 (CEST)

Hei. «Schmack», har av en eller annen grunn blitt nominert til sletting, og er også merket for opprydding. Jeg ser at det er du som har skrevet denne artikkelen, så jeg tenkte kanskje du også ville stemme for behold. Dette virker som et svært spennende prosjekt! Jeg er også litt usikker på hvilken opprydding noen mener man trenger. Jeg gjorde litt, men kanskje du kan gjøre mer om du ser noe, siden du nok kan mer enn meg om dette. Jeg vet bare det lille jeg fikk lest meg til på nettsiden. MVH 3s 5. sep 2008 kl. 00:04 (CEST)

Hei 3s!

Jeg har nettopp stemt for behold. Jeg er også enig med deg i at jeg er usikker på hvilken opprydning som må gjøres.

Mvh. Mbakkel2 kl. 14:05 (CEST)

Christina Vukicevic[rediger kilde]

Hei Mbakkel2

Bare lurte på om det var du som redigerte bort en setning på christina vukicevic, og evt. hvorfor?

goroed

Nei, det var ikke Mbakkel2 som gjorde det. Det var Candyman777, se denne. Forøvrig er det en setning som helt klart ikke passer i Wikipedia. H92 (d · b · @) 9. sep 2008 kl. 19:51 (CEST)

ja, jeg må jo si meg enig i at den setningen ikke passet. Bare lurte på hvordan noen finner interesse av å finne ut av slike ting. Ellers kan søsken historik være interessant for noen, men kanskje ikke med navn.

goroed

Interessant er ikke synonymt med relevant. :) H92 (d · b · @) 9. sep 2008 kl. 21:30 (CEST)

Hvem er Candyman777 ??? Hilsen Turid

Candyman777 er en bidragsyter på Wikipedia. H92 (d · b · @) 10. sep 2008 kl. 17:59 (CEST)

Referanser vs. kilder[rediger kilde]

Kan noen hjelpe meg med dette: Hva er forskjellen på kilder og referanser? På forhånd takk!

Mvh. Mbakkel2 kl. 17:49 (CEST)

Kilder er kilder, mens referanser er de små tallene[1] som hører til listene nederst i artiklene:
  1. ^ Dette er en referanse
H92 (d · b · @) 10. sep 2008 kl. 17:58 (CEST)
Hei. Det kan være lurt for deg å lese Wikipedia:Bruk av kilder og UiO.no, exphil, kildehenvisninger. Ser du skriver Lommelegen, dette holder ikke. Du bør ha med når du hentet ut informasjonen, nettadressen etc. Les mer om dette under 'Nettside elektronisk kilde' fra UiO. En annen ting er at lommelegen er ikke en god kilde. Du burde gå på biblioteket å låne denne boken av Dalland. Mvh Fredrifj 12. sep 2008 kl. 17:18 (CEST)

Science pub[rediger kilde]

Hei. Ser at du har ført inn et par linjer om Science pub i artikkelen om Det internasjonale polaråret. Science pub er allerede nevnt i lista lenger ned over norske polarårsprosjekter, så dette blir litt smør på flesk. Dersom du ønsker å ha med detaljer om dette prosjektet, foreslår jeg at du enten lager en egen artikkel om det, eller at du lager et eget kapittel nederst i artikkelen med overskrift f.eks «Noen utvalgte prosjekter». I så fall kan jeg fylle på med informasjon om en del andre prosjekter, sånn at det blir litt fyldigere. Hilsen GAD 20. sep 2008 kl. 17:24 (CEST)

Hei GAD!

Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Jeg la ikke merke til det og er enig med deg i at det var smør på flesk.

Mvh. Mbakkel2 20. sept kl. 17:34 (CEST)

Artikkelen om Tzipi Livni[rediger kilde]

Har rettet en grov feil du la inn i artikkelen om Tzipi Livni, du må sjekke kildene nøyere før du gjør slike endringer, det er viktig for oss at det vi legger inn er korrekt, og det du la inn var helt åpenbart feil. Det var Shaul Mofaz som var transportminister, og for den som har fulgt med litt i isralesk politikk så var han også den eneste reelle utfordrer til Livni. Så igjen - skjerpings! Ulf Larsen 21. sep 2008 kl. 13:33 (CEST)

Hei Ulf Larsen

Takk. Faktsk stod det i artikkelen om Kadima i Wikipedia at Meir Sheetrit er transportminister. Tydeligvis var ikke det helt oppdatert. Jeg syntes imidlertid at det var et annet navn som ble oppgitt på nyhetene og var litt i tvil. Det er fint at du har rettet feilen.

Mvh. Mbakkel2 22. sep 2008 kl. 13:38 (CEST)

Hei! Jeg bare lurer på om du kunne satt på en referanse til at over 600 millioner mennesker spiller sjakk? Mvh Nghtwlkr 22. sep 2008 kl. 18:48 (CEST)

Det var da utrolig mange mennesker. Er det riktig? Finn Bjørklid 22. sep 2008 kl. 18:53 (CEST)
Hei! I den engelske Wikipedia-artikkelen står det at cirka 605 millioner mennesker vet hvordan de skal spille sjakk, så jeg har oppført det som referanse. Mvh. Mbakkel2 22. sep 2008 kl. 23:10 (CEST)

Hei, vi jobber med å gjøre artiklene Belgias og Romanias historie klar til kandidatvurdering som Anbefalt artikkel. Kn du tenke deg å bidra til en av dem eller begge!? Både lese korrektur, stramme opp språket der det trengs, og oversette artikler (vanligvis fra engelsk) der det er røde lenker!? Det hadde vært meget hyggelig! Mvh MHaugen 25. sep 2008 kl. 20:56 (CEST)

Lance Armstrongs løpstider[rediger kilde]

Hei, ser at du la inn tidene for NY-maraton i artikkelen om Lance Armstrong, http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Lance_Armstrong&diff=4317333&oldid=4303415 , og lurte på hvor du fikk disse fra? spesielt da tiden for 2008. Legg gjerne inn referanse i artikkelen

-- Hans-Petter 27. sep 2008 kl. 13:06 (CEST)

Hei Hans-Petter!

Det var fra en avis, enten Dagbladet, Verdens Gang eller Aftenposten.

Mvh. Mbakkel2 27. sep 2008 kl. 14.02 (CEST)

Jeg klarte ikke å finne at NY-maraton har blitt løpt i 2008, klarer du å finne resultater for dette på nett? -- Hans-Petter 3. okt 2008 kl. 13:38 (CEST)

Lokalhistorie fra Larvik og Stavernområdet[rediger kilde]

Hei. Du er jo historiker og har skrevet mye om Stavern. Dette kunne vært fint å få på NLI sin wiki. Vil du registrere deg og legge det over? SOA 29. sep 2008 kl. 20:58 (CEST)

Jeg har nominert denne for slett. Følg diskusjonen her. - mvh Mr. Hill 9. jun 2009 kl. 00:51 (CEST)

Anite Hegerland[rediger kilde]

Beklager at jeg endret på redigeringen din på artikkelen, men jeg hadde skrevet om hele artikkelen mens du gjorde dine endringer. Tok med plateselskapene som du hadde lagt inn i infoboksen ihvertfall. KEN 11. jul 2009 kl. 11:32 (CEST)

Hei Ken! Det er i orden. Jeg har lagt til opplysningene som ikke kom med. Takk! Mbakkel2 11. jul 2009 kl. 11:56 (CEST)

Opplysninger på fotografier[rediger kilde]

Hei administrator!

Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med. Jeg har lyst til å skrive en artikkel om sangeren Torill Støa og siden jeg er diskograf har jeg lyst til å inkludere en diskografi over hennes plateutigvelser. I den anledning har jeg følgende spørsmål: Er opplysninger på fotgrafier av platecover copyrightbelagt? Jeg håper å få svar på det.

Mvh. Mbakkel2 18. juli 2009 kl. 12:28 (CEST)

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener, men platecover er beskyttet av opphavsrett. Informasjon du finner i coveret kan du bruke når du skriver, men du kan ikke legge ut bildet på framsiden. Mvh 3s 28. jul 2009 kl. 18:01 (CEST)

Diskografier[rediger kilde]

Hei!

Jeg har følgende spørsmål: Er diskografier omfattet av copyrightlovgivning? Jeg håper på å få svar på det. Mvh. Mbakkel2 25 .juli 2009 kl. 18:09 (CEST)

Jeg vet ikke helt hva du mener her heller. En diskografi er en liste over utgivelser, og den er det ikke så lett å beskytte. Alle kan sette den sammen... 3s 28. jul 2009 kl. 18:04 (CEST)

Spørsmål på din egen diskusjonsside[rediger kilde]

Om du vil ha svar på spørsmål, er det ikke så lurt å skrive dem på din egen diskusjonsside. Da er det bare dem som slumper til å lese her som ser spørsmålene og kan svare. Spør heller noen direkte eller spør på Torget. Da er det større sjanse for svar. Mvh 3s 28. jul 2009 kl. 18:04 (CEST)

Hey 3s! Takk for opplysningene. Jeg kjente ikke til Torget. Mvh. Mbakkel2 28. jul 2009 kl. 18:05 (CEST)

Statsråder og slikt[rediger kilde]

Wikipedia har det ikke travelt. Vi trenger ikke avsette statsråder før Hans Majestet har gjort det. MHaugen 30. sep 2009 kl. 21:23 (CEST)

Hei! Jeg hørte på nyhetene at Arbeiderpartiets stortingsgruppe hadde valgt Pedersen til ny parlamentarisk fører 30. september 2009 og trodde dermed at hun hadde fratrådt som statsråd. Jeg har nå rettet opp det. Mvh. Mbakkel2 30. sep 2009 kl. 21:36 (CEST)

Hei! Sanger skal bare være i «anførselstegn», ikke kursiv. Ser du har endra det på en del sanger i det siste... Se Wikipedia:Stilmanual#Kursiv. Jon Harald Søby 2. okt 2009 kl. 22:39 (CEST)

Hei! Takk for opplysningen. Mvh. Mbakkel2 2. okt kl. 22:46 (CEST)
Merk likevel at singler skal være i kursiv. Det kan ofte være vrient å holde tunga rett i munnen her: Singlene og sangen på A-siden har typisk samme navn, og det er ikke alltid like klart hva folk snakker om. — the Sidhekin (d) 2. okt 2009 kl. 22:52 (CEST)
Takk for opplysningen. Mvh. Mbakkel2 kl. 22:54 (CEST)

Savner utgivelsesår for bokreferansene i f.eks. Girl (The Beatles' sang) Vidariv 27. okt 2009 kl. 09:53 (CET)

Hei Vidariv! Nå er årstallene på plass i «Girl». Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Mvh. Mbakkel2 27. okt 2009, kl. 11:50 (CET)

Storbritannia[rediger kilde]

Ikke Storbrittania. Jeg har rettet opp alle feilstavingene, og de fleste hadde du bidratt med ;-) - mvh 4ing 2. nov 2009 kl. 10:55 (CET) Hei 4ing. Takk! Mvh. Mbakkel2 2. nov 2009 kl. 12:16 (CET)

Hei, husk å sette minst en kategori på hver artikkel. Husk også interwiki og referanser. Mvh MHaugen 3. jan 2010 kl. 18:24 (CET)

Hei, MHaugen. Takk, det skal jeg gjøre. Mvh. Mbakkel2 3. jan 2010 kl. 18:24 (CET)

Listen du har lagt ut i kveld er vel fra LaRvik - ikke Lavik? Det er vel Lillebjørn Nilsen som synger om Lavik? mvh 91 5. jan 2010 kl. 02:08 (CET)

Hei, 91. Takk for påminnelsen. Mvh. Mbakkel 5. jan 2010 kl. 02:09 (CET)

Ture Sventon[rediger kilde]

Hei, er det flere som har hatt anledning til å se SVT i dag? Jeg var også halveis igang med Ture Sventon, privatdetektiv (film). Du har gjort en god jobb ser jeg, så da kan jeg ta det med ro med denne. Men, jeg så at ingen lenker gikk til artikkelen. Etter et søk kunne jeg opprette 4 omdirigeringer (kanskje skulle det vært flere?), så rødlenkene kunne bli blå - Se Spesial:Lenker_hit/Ture_Sventon,_privatdetektiv_(film), alle er nå via omdirigeringer. Men, betyr dette at plasseringen er gal? Det er den samme som på sv:wp ser jeg, men feks. IMDB bruker Ture Sventon - Privatdetektiv. Har du noen klare tanker om navnet? Mvh Ooo86 5. jan 2010 kl. 21:25 (CET)

Hei, Ooo86! Jeg så den også på SVT i dag. Jeg var også i tvil om det skulle være stor eller liten p, men valgte liten p, fordi det var slik den stod i den svenske artikkelen. I Svensk Filmdatabas har den også liten forbokstav, men med bindestrek mellom Sventon pg privatdetektiv. Mvh. Mbakkel2 5. jan 2010 kl. 21:34 (CET)

Det viktigste er at artikkelen er på plass. Med omdirigeringer blir det ikke så problematisk uansett. Den må stå slik for min del, jeg bare ville nevne det, siden det forvirret meg litt. Ooo86 5. jan 2010 kl. 22:18 (CET)
Takk skal du ha. Mvh. Mbakkel2 5. jan 2010 kll. 22:33 (CET)

Hei. Jeg vil bare minne om at slette-debattene ikke er avstemminger, det er derfor lite poeng i å "stemme" mot og ikke komme med noen argumenter :-) Mvh Mollerup 24. jan 2010 kl. 15:22 (CET)

  • Hei. Jeg burde kanskje ha lagt til at jeg synes at han ikke er notabel. I de fleste andre tilfellene har jeg kommet med begrunnelser. Mvh. Mbakkel2 24. jan 2010 kl. 16:40 (CET)

Furuvednematode[rediger kilde]

Fant din artikkel om furuvednematode, den er skrevet i entall og ser derfor ut til å omhandle én art. Du nevner noen om Portugal, og at den ikke er påvist andre steder i Europa. Problemet er at furuvednematoder er en gruppe med «tusenvis» av arter, hvorav noen finnes her til lands. Den vanligste er Bursaphelenchus mucronatus. (se eventuelt en-wiki: Bursaphelenchus). Artikkelen mangler taksoboks, og ligger i feil kategori, jeg kan ordne dette, men da skulle jeg vist hvilken art det dreier seg om?, en ting er sikkert at det norske navnet er bruk på samme måte som vi kan si «en sommerfugl», mens det finnes godt over 2 000 arter av sommerfugler bare i Norge. Derfor bør den flyttes til et gyldig navn, som må bli det latinske. Furuvednematode blir feil, ettersom det bør brukes om gruppen furuvednematoder, eller til nød den vanligste norske arten. (jeg har ikke forsøkt å finne navnet selv, men google kunne sikkert brukes... ) Halvard 27. jan 2010 kl. 22:24 (CET)

Googlet - det er nok Bursaphelenchus xylophilus, så jeg flyttet den dit. Ha en god kveld/natt. Halvard 27. jan 2010 kl. 23:40 (CET)
Hei Halvard! Takk skal du ha. Mvh. Mbakkel2 27. jan 2010 kl. 23:45 (CET)
Bare hyggelig. Det ser ut til at jeg kan ha bommet på dette med 'gruppen', det er mulig at det ikke finnes noen systematisk gruppe som kan kalles furuvednematoder - Halvard 28. jan 2010 kl. 00:26 (CET)

Musikk for MGP[rediger kilde]

Heisann, ser at du lager noen sider om sanger, men kan du sjekke på forhåndsvisning stavefeil og struktur før du poster, slik at det ikke blir så kronglete Gilli 1. feb 2010 kl. 16:56 (CET)

Hei Gilli! Javisst. Mvh. Mbakkel2 1. feb 2010 kl. 17:00

What goes on[rediger kilde]

Hei, fant denne etter at jeg hadde vært innom Torget. Håper jeg ikke har laget rot for deg med det jeg redigerte. Mvh Wonne 9. feb 2010 kl. 16:21 (CET)

Nei, Wonne, det har du ikke gjort. Mvh. Mbakkel2 9. feb 2010 kl. 16:27 (CET)

Heldigvis :) Wonne 9. feb 2010 kl. 16:31 (CET)

Ny melding[rediger kilde]

Hei. Jeg har svart deg på min diskusjonsside, så stikk innom der. :) Mvh Kristian Vangen 3. apr 2010 kl. 13:12 (CEST)

Sjekk årstallet under «Norsk versjon» i artikkelen C'est si bon. Finn Bjørklid 11. apr 2010 kl. 16:31 (CEST)
Du var litt kjapp. Årstallet er 1950. Mvh. Mbakkel2 11. apr 2010 kl. 16:38 (CEST)

IMDb tittel[rediger kilde]

Etter alt jeg forstår, så førte ikke den malen jeg brukte til å linke til forsiden på IMDb? Den tok den vel snarere til filmen, var ikke det hensikten? Tror ikke jeg helt skjønner problemet. Ellers så har du jo også flere maler--Eisfbnore 30. mai 2010 kl. 15:58 (CEST)[svar]

Se plateetiketten…?[rediger kilde]

Når du skriver en referanse så må du føre på identifiserende informasjon. Det betyr at du oppgir platens tittel, forlag, forlages serienummer og annen info om platen. Teksten «se plateetiketten» er ikke god nok identifisering. Det er nå over 500 slike «referanser» i en eller annen form. [11]Jeblad 14. jun 2010 kl. 09:45 (CEST)

Du kan skrive ut det som står på platen, for eksempel slik

Secret Garden; Fairytale – Highlights from Secret Garden, PolyGram Norway – Mercury(1998) 538-527-2 Rolf Løvland brakte demotapen av Secret Garden til Jørn Johnsen hos PolyGram. (Se plateomslag)

Du kan også høre om noen vil lage en tilpassing av en av kildemalene slik at den passer bedre til musikkutgivelser. — Jeblad 14. jun 2010 kl. 10:08 (CEST)

Flott arbeid[rediger kilde]

Heisann, flott arbeid med sanger! StorkenSture (db) 1. jul 2010 kl. 16:10 (CEST)

Hei StorkenSture. Takk skal du ha! Mvh. Mbakkel2 1. jul 2010 kl. 16:14 (CEST)

I haven[rediger kilde]

Hei, ser ut som om du jobber dobbelt. In the Garden (sang) og In the Garden har samma forfatter, vil du se på den? 194.218.37.114 4. jul 2010 kl. 16:50 (CEST)

Ja, jeg har nå slettet den korteste artikkelen. Takk for påminnelsen. Mvh. Mbakkel2 4. jul 2010 kl. 17:00 (CEST)

Fanny Crosby[rediger kilde]

Jeg så at du prøvde å få brukt det samme bilde av Fanny Crosby som de har på engelsk wikipedia. Det lå ikke på commons, men kunne lastes opp, dermed gjorde jeg det, så nå har artikkelen fått bilde. Mvh Harald Haugland 8. jul 2010 kl. 11:06 (CEST)

Hei Harald Haugland! Takk skal du ha. Mvh. Mbakkel2 8. jul 2010 kl. 14.31 (CEST)

Jesus, din søte[rediger kilde]

Jeg lurer på hvorfor du har lagt den kjente salmen på en helt ukjent tysk tittel. I vår norske sammenheng hadde jeg nok heller tenkt at den burde ligge på den tittelen som er mest kjent for oss. Mvh Harald Haugland 15. jul 2010 kl. 11:08 (CEST)

Hei! Jeg har gjort det med alle norske sanger som har utenlandske melodier. I de fleste tilfellene er jo originaltittelen mer kjent enn den norske. I en del tilfeller er det mindre åpenbart, så jeg har oppgitt originaltitlene konsekvent. Hvis du vil kan du flytte den til den norske tittelen. Mvh. Mbakkel2 15. jul 2010 kl. 11:23 (CEST)
I dette tilfellet er nok den norske teksten mest kjent for oss i Norge, så jeg tror jeg flytter. I tillegg må artikkelen da få en ny ingress. Mvh Harald Haugland 15. jul 2010 kl. 11:50 (CEST)
Greit! Mvh. Mbakkel2 15. jul 2010 kl. 15:03 (CEST)

Hei, storartet arbeid du gjør med å legge inn artikler over norske og internasjonale salmer. Jeg har sakset en innholdsfortegnelse i Norsk Salmebok og lagt den i en kladdeside. Hva tenker du om å lage en komplett tabell med kolonner for salmenr, norsk sangtittel, original sangtittel, forfatter og melodi, evt. også årstall og oversetter?

Jeg ser forøvrig at du knapt har redigeringer som ikke er markert som "mindre endringer". Litt overdreven beskjedenhet kanskje? Husk at en mindre endring betyr at artikkelens leksikalske innhold ikke er endret, men at det er gjort endringer i grammatikk, internlenker, kategorier, formateringer osv. Majoriteten av dine redigeringer er tilførsel av nytt leksikalt stoff. ---- cavernia -- 24. jul 2010 kl. 23:43 (CEST)

Jeg var ikke klar over det med hensyn til redigeringene. Å lage en tabell er en utmerket idé, men vet ikke om jeg har tid. Takk skal du ha. Mvh. Mbakkel2 25. juli 2010 kl. 09:56 (CEST)
Hei, jeg har laget et utkast på en kladdeside. Kom gjerne med idéer til hvordan denne kan forbedres. Jeg har dessverre ikke klart å finne en tabell som viser forfatter og komponist for hele salmeboken, så det blir litt manuelt arbeid skal man få tabellen komplett. ---- cavernia -- 30. jul 2010 kl. 23:09 (CEST)
Hei, cavernia. Den behøver ikke å forbedres. Listen er informativ. Du har angitt salmenummer, forfatter, komponist, oversetter og originaltittel. Lykke til! Mvh. Mbakkel2 31. jul 2010 kl. 08:15 (CEST)

To artikler om samme emne?[rediger kilde]

Klippe du som brast for meg og Rock of Ages (hymne) er om samme sang, men henholdsvis norsk og engelsk. Bør dette sammenstilles, eller bare tilpasses? --Finn Bjørklid 17. aug 2010 kl. 10:47 (CEST)

Hei Finn Bjørklid! Grunnen til at jeg ikke har svart deg før i dag, er at PC'n min ikke har fungert en stund. Jeg skjønner ikke helt hva du mener? Personlig foretrekker jeg at sangtitler blir oppført på originalspråket, i dette tilfellet på engelsk. Takknemlig for svar. Mvh. Mbakkel2 19. aug 2010

Voksenopplæringa nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Voksenopplæringa, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Voksenopplæringa. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les på Wikipedia:Sletting. KEN 25. sep 2010 kl. 18:38 (CEST)

Timberjack (sang)[rediger kilde]

Hei. Jeg omgjorde siden Timberjack til en pekerside, da siden tidligere var mere eller mindre enn kopi av Timberjack (sang). Jeg gjorde også noen mikroskopiske endringer i sistnevnte. Håper resultatet er greit for deg. Mvh. --Wikijens 31. okt 2010 kl. 17:15 (CET)

Hei. Helt i orden det. Mvh. Mbakkel2 31. okt 2010 kl. 17:18 (CEST)

Halvor Bakke nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Halvor Bakke, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Halvor Bakke. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les på Wikipedia:Sletting. Keanu 5. jan 2011 kl. 22:32 (CET)

Forhåndsvisning - Tips for åttende gang[rediger kilde]

Jeg er blant dem som setter pris på at du er så produktiv, men samtidig litt utålmodig over at du ikke tar til følge rådene om å bruke forhåndsvisningsknappen oftere. For eksempel har dagens nye artikkel om Stein Balstad (med seks linjer tekst) hele 17 redigeringer gjort over 15 minutter. Men les denne kritikken mer som et klapp på skuldereen enn et spark på leggen! TorSch 29. jan 2011 kl. 12:18 (CET)

.. og idag (foreløpig) tolv-tretten linjer om Eyvind Mehle - 37 redigeringer i løpet av to drøye halvtimes økter. TorSch 1. feb 2011 kl. 16:08 (CET)
Hei TorSch! Jeg skal skjerpe meg. Ha en fortsatt hyggelig dag. Mvh. Mbakkel2 1. feb 2011 kl. 16:19 (CET)
Er jo ikke så farlig ettersom Mbakkel12 er autopatruljert. ;-) Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 1. feb 2011 kl. 16:25 (CET) Sideovervåkingsspion
Nei, farlig er det ikke, men poenget for oss wikipurister er at historie-listen blir så lang og uoversiktlig. Men som TorSch sier, det er ikke snakk om spark på skinnleggen der det svir, men lette kakk på skulderen gjentatte ganger til man skjerper seg. Jeg får vel noe tilsvarende for ikke å bruke kommentarfeltet ofte nok. :-) --Finn Bjørklid 1. feb 2011 kl. 16:37 (CET)

Carl Bødtker[rediger kilde]

Hei. Jeg oppdaget ved en tilfeldighet at du arbeider denne artikkelen Carl Bødtker. Vil bare nevne at det allerede finnes en artikkel som jeg opprettet ved navn Carl Fredrik Johannes Bødtker. Ranværing 3. feb 2011 kl. 15:11 (CET)
Unnskyld innblandingen; for meg synes det klart at Ranværing har artikkel om senior, mens Mbakkel2 skriver om junior. Men for all del, det kan være nyttig både for lenking og annen kryss-informasjon... TorSch 3. feb 2011 kl. 15:23 (CET)
Hei Ranværing og TorSch! Det stemmer. Far og sønn har samme navn. Jeg skal lenke til faren. Mvh. Mbakkel2 3. feb 2011 kl. 15:49 (CET)

Gi meg penger (Prima Vera)[rediger kilde]

Tusen takk for tips ang. Broder Aage. Har ført inn noe av det allerede, MEN mangler referanser. Grunnen til at jeg skriver disse artiklene, er at mange mener Prima Vera hadde en veldig ensporet sans for humor (eksempelvis «luft i magen» humor). Dette er jeg grundig uenig i. Jeg har spurt gutta i Prima Vera diverse spørsmål vedrørende deres mange cover-versjoner. Men problemet er at de drakk så mye i studio at de knapt husker alt. Jeg spurte Mathisen en gang om det var tilfeldig at han lød full ut på sanger som «Gi meg penger» og «Kokt ask igjen». Han sa: Nei, vi var en del fulle når vi gjorde innspillinger i studio.
Er det forresten greit at jeg etter hvert kommer med noen tillegsopplysninger i sangene som du har skrevet om, «Arne Belinda» og «Kokt ask igjen»? mvh Ma6sab 5. feb 2011 kl. 16:54 (CET)

Hei, takk for interessante opplysninger. Bare kom med tilleggsopplysnngene du. De fleste klassekameratene mine på Mesterfjellet skole 1975-78 digga Prima Vera, og jeg må si at «Arne Belinda» har gitt meg mang en god latter. Prima Vera var fornyere av norsk humor på 1970-tallet og Mathisen er en glimrende imitator. Mvh. Mbakkel2 5. feb 2011 kl. 18:39 (CET)

Prima Vera[rediger kilde]

Hei igjen Mbakkel2. Jeg har nå ført inn mesteparten av dine opplysninger til «Den gamle grønne prammen». Kanskje de andre versjonene trenger sine egne sider til øvrig informasjon? Lastet også ned Zetterström & Kristoffersen sin versjon i går fra et lovlig nettsted, siden jeg er veldig nysgjerrig. Teksten er den samme, men ingen åretak høres. Jeg flirte godt! Men vet du etternavnet på han som skrev melodien?
Noe annet jeg lurer på, vedrører sangen «Merci» på Den 5te. Bortsett fra at tittelen betyr «takk» på fransk, er jeg ikke så støl i fransk. Vet du om Jahn Teigen synger på ordentlig fransk eller er det kvasi-fransk? Jeg ler av sangen siden Teigen høres fullstendig sprø ut, men utover det har jeg ikke peiling på om det er parodi over en spesiell person, eller om det kanskje de tøyser med fanatiske religiøse sekter generelt. Men som sagt: GALSKAPEN i stemmen samt det hysteriske orgelet, setter i gang lattermusklene mine. mvh Ma6sab 7. feb 2011 kl. 11:25 (CET)

Hei, Nils-Georg var et psevdonym for Nils Perne og Georg Eliasson. Det er lenge siden jeg har hørt «Merci», så jeg vet dessverre ikke om Jahn Teigen synger fransk eller kvasifransk. Mvh. Mbakkel2 7. feb 2011 kl. 12:00 CET)

Hei Mbakkel2. Har nå satt inn musikk infoboks på både «Kokt ask igjen» og «Arne Belinda» samt referanse på sistnevnte. Skal forske litt videre på sangene etter hvert. Så litt flisespikkeri angående hvordan du og jeg har tolket avslutningen på «Arne Belinda». Jeg mener papegøyen er og forblir stum, mens de to matrosene som er papegøyens stedfortredere har mer lyst på pølse og lompe enn salt (siden matrosene er mennesker). Jeg har ikke foretatt noen endring på det; vil heller du skal bedømme selv. Sangen finnes i skrivende stund på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=sdEjlD-98yw
mvh Ma6sab 13. feb 2011 kl. 09:30 (CET)

Hei Ma6sab! Det er mulig du har rett. Kapteinen sier noe slikt som: "Hva er du du liker da, kjære Belinda, åpn nebbet og ønsk hva du vil". Jeg regnet da med at den som svarte var papegøya, men han nevner vel noe om "to letteste matroser" i begynnelsen av sangen, gjør han ikke? Kaptein Strunt oppfatter det imidlertid slik at det er papegøya som svarte for han sier: "Pølse med lompe? Å fy, for en nebbete fugl". Jeg legger ut spørsmålet på wikipedia.torget.no og hører andres vurdering. Ha en hyggelig søndag. Mvh. Mbakkel2 13. feb 2011 kl. 11:49 (CET)

Er det ikke litt tidlig å fastslå hans avgang? Alt jeg kan finne av nyhetsrapporter taler om muligheten for at han går av. Har du en kilde på at avgangen allerede har skjedd? Vennlig hilsen, Ordensherre 10. feb 2011 kl. 18:07 (CET)

Hei, jeg la merke til at engelsk Wikipedia nevnte at han hadde gått av og regnet med at opphavsmannen der hadde kilde, men det er mulig det er for tidlig. Mvh. Mbakkel2 19. feb 2011 kl. 18:23 (CET)

Vet du dette?[rediger kilde]

Hei Mbakkel2. Jeg ser du har foretatt en revisjon på siden Den unge Fleksnes. Vet du nok om denne serien til å hjelpe meg med svaret på det jeg har etterlyst på diskusjonssiden, uten å ha fått svar? Kronny 8. apr 2011 kl. 08:24 (CEST)

Anonym som signerer som deg[rediger kilde]

Hei, det er flere forsøk på signere som deg, men det er anonyme IP-adresser. Det er fint om du starter å logge på og signerer som deg selv, gitt at dette er deg. — Jeblad 9. jun 2011 kl. 02:03 (CEST)

Sletting av bilde[rediger kilde]

Hvis et bilde skal slettes så må det tas på Commons, det er ikke noe vi kan kontrollere fra dette prosjektet. — Jeblad 9. jun 2011 kl. 02:06 (CEST)

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Only the Lonely har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M Haugen 14. des 2011 kl. 20:59 (CET)

Hei Orland! Dette varmet virkelig. Mvh. Mbakkel2 15. des 2011 kl. 11:27 (CET)

Barcarole (Hoffmanns eventyr)[rediger kilde]

Hei! Du må gjerne legge inn arbeid pågår-mal så du får jobbet med artikkelen. Godt nyttår, forresten! Mvh.Aso 7. jan 2012 kl. 22:05 (CET)

  • Hei, Aso!

Ja, det skal jeg gjøre. Godt nytt år til deg også. Mvh. Mbakkel2 7. jan 2011 kl. 22:09 (CET)

Gratulerer...[rediger kilde]

Hei Mbakkel2.

Siden det var du som skrev diskografien til CD-boksen om Teigen i 1995, må jeg nok gjøre deg oppmerksom på at du ikke hadde med «Hopp 78-83» (noe jeg regner med du forlengst vet om) ;) Jeg har et litt spesielt forhold til den, siden det var første av Teigens utgivelser jeg fikk, som 7-åring, og senere har skaffet meg omtrent alt. Men i alle fall, siden du ble 47 år 4. februar 2009 ble du vel 50 år i går? Gratulerer med jubileet! Faktisk har du bursdag samme dag som min datter, men hun er noe yngre - ble to år i går. Var bortreist da, og hadde ikke tilgang til internett. Kronny 5. feb 2012 kl. 17:51 (CET)

Takk skal du ha![rediger kilde]

Hei Kronny!

Takk for påminnelsen. Jo, jeg hadde fødselsdag i går og fylte 50 år. Hils din datter også da. Mvh. Mbakkel2 5. feb 2012 kl. 17:54

The Rolling Stones' annet album The Rolling Stones No. 2 fra januar 1965 inneholder dette sporet, det er altså intet sjeldent spor som bare finnes på en australsk single... TorSch 8. feb 2012 kl. 21:26 (CET)


Hei! Takk skal du ha. Mvh. Mbakkel2 8. feb 2012 kl. 21:55 (CET)

Lovesick Blues[rediger kilde]

Hei, mulig jeg var litt rask med å slette (dette er ikke engelsk Wiki), men dersom det var en arbeidskopi for oversettelse må du heller gjenopprette den. Husk i så fall på å legge til malen for «under arbeid». Tbjornstad 23. feb 2012 kl. 17:31 (CET)

Hei Tbjornstad! Ja, du var nok litt for rask. Det var bare en arbeidskopi. Jeg trodde det ville gå raskt å oversette den. Derfor tok jeg ikke «under arbeid»-malen, men det tok lengre tid enn jeg hadde ventet. Mvh. Mbakkel2 23. feb 2012 kl. 17:35 (CET)
Den er grei! Sett inn malen {{arbeid pågår}} i toppen av siden, så får du jobbe i fred. Lykke til! Tbjornstad 23. feb 2012 kl. 17:39 (CET)
Ja, {{arbeid pågår}} er på plass. Takk skal du ha! Mvh. Mbakkel2 23. feb 2012 kl. 18:00 (CET)

Tin Roof Blues[rediger kilde]

Hi Mbakkel2, and thanks for translating the Tin Roof Blues article into Norwegian. I have one request, though: could you mark the translation into the article with {{oversatt}}, so that the original authors of the text are properly attributed? Thanks, Jafeluv (diskusjon) 20. mar 2012 kl. 12:18 (CET)

Flyttet tilbake[rediger kilde]

Jeg flyttet tilbake «Let me be the One». Husker jeg lærte om reglene, men må ha glemt noe. Fant regler på nettet...Regler for Capitalisation. TorbjørnS 11. apr 2012 kl. 20:31 (CEST)

Tommel opp![rediger kilde]

Flott at du er med på å forklare hvordan Wikipedia fungerer! Mvh 3s (diskusjon) 23. okt 2012 kl. 14:08 (CEST)

Bra at du stiller opp! Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 23. okt 2012 kl. 15:37 (CEST)

Einar Johannessen NRK-mann[rediger kilde]

Heisann, ser du gjorde en oversettelse av den engelske artikkelen om Einar Johannessen men vi hadde allerede en arikkel om han her ville du fikset litt på dette ? Mvh --Migrant (diskusjon) 3. nov 2012 kl. 07:03 (CET)

Inn på tunet nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Inn på tunet, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Inn på tunet. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. TorbjørnS (ʦ) 26. jan 2013 kl. 04:59 (CET)

Elisabeth Granneman[rediger kilde]

For riktig lenge siden, sommeren -09 gjorde du denne oppdateringen på nevnte artikkel, der Granneman gis fornavnet Elizabeth med z. Ikke vet jeg, det er godt mulig at hun faktisk brukte denne varianten som opphavsperson for noen sanger, jeg tør derfor ikke rette navnet. I tilfelle du heller ikke husker å ha lest noe slikt, bør vi kanskje rette det. Men med all respekt, det er snart fire år siden rettelsen ble gjort, så om du ikke husker hvor du har z'en fra, er du tilgitt. Men  :-) - Jeg hadde ikke z'n før! TorSch (diskusjon) 19. mar 2013 kl. 04:00 (CET)

Hei TorSch! Sikkert bare en skrivefeil. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 19. mar 2013 kl. 08:54 (CET)

Radiostjerne[rediger kilde]

Radiostjerne
For å ha vært en uhøytidlig dugnadsglad motvekt mot ærekjære selvhøytidelige papirbokforfattere i P2s radiodokumentar om Wikipedia Stå på med musikkskriving! H@r@ld (diskusjon) 11. mai 2013 kl. 13:10 (CEST)[svar]
Henger meg på gratulasjonen. Du var et befriende innslag mellom de selvhøytidelige. Vennlig hilsen --Jarle Vines (diskusjon) 11. mai 2013 kl. 19:03 (CEST)[svar]
Veldig interessant å lese, Jarvin Mbakkel2 (diskusjon) 11. mai 2012 kl. 19:10 (CEST)[svar]
Hei Mbakkel2! Veldig artig med denne radiodokumentaren, og samspillet mellom deg og meg! Jeg vil gjerne få si det jeg også sa til journalisten Kjetil Saugestad, men som jeg ikke fikk sagt i opptaket: Nemlig at jeg har veldig respekt for det bidraget du og alle de andre dugnadsarbeiderne gjør for å skape og opprettholde Wikipedia. Jeg skjønner at min rolle i dette programmet var å være "akademikeren" (og det er jo også dét jeg er!) som en kontrast til dugnadsarbeideren. Men jeg merket meg det Kjetil fortalte - nemlig at da "de profesjonelle" skulle starte Wikipedia ble ingenting gjort - det var først da "vanlige folk" kom til at det ble sving på sakene. Så jeg håper at jeg klarte å formidle en tvetydighet i dette, både mitt eget utgangspunkt i akademia, og erkjennelsen av at ikke alt kan være på akademias premisser. Så jeg håper selvironien også kunne skimtes bak selvhøytideligheten som var min "rolle" i dette programmet (men som jeg sikkert også er litt preget av, da). Samtidig syntes jeg programmet også viste at det er behov for kvalitetssikring, og at folk fra akademia også bidrar - til beste for Wikipedia.Men - det viktigste var at jeg syntes det var veldig fint å høre om deg og den innsatsen du har gjort for Wikipedia. Og ikke minst artig å høre om mennesket bak signaturen. Stå på videre! Morten Andreas Horn (diskusjon) 12. mai 2013 kl. 00:25 (CEST)[svar]
Hei! Dette var en meget hyggelig tilbakemelding. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 12. mai 2012 kl. 00:34 (CEST)[svar]

Buona Sera[rediger kilde]

Hei Mbakkel2

Jeg har nå flettet inn en norsk coverversjon på Buona Sera samt flyttet «Listeplasseringer» et hakk over «Norske versjoner». Håper ellers du klikker på referanse nummer 14 som er referansen for en New Jordal Swingers utgivelse som ikke er med på «Norske versjoner» rubrikken. Hadde også vært fint om du tok en titt, og bedømt selv hvorvidt Sundes utgivelse bør sløyfes fra «Norske versjoner» eller ikke (nå som den blir detalj-presentert under «Norske versjoner»). Selv om «ingen eier Wikipedia», føler jeg likevel det er best du er med og bedømmer dette. mvh Ma6sab (diskusjon) 25. aug 2013 kl. 23:22 (CEST)

Hei!

NJS har laget to versjoner av «Buona Sera»: en på engelsk og en på norsk (Eigil Berg). Jeg har skrevet litt om det. Og: Det er greit slik artikkelen er utformet i kveld. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 26. aug 2013 kl. 00:01 (CEST)

Frank Even L. Stenberg nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Frank Even L. Stenberg, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Frank Even L. Stenberg. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. TorbjørnS (ʦ) 6. nov. 2013 kl. 00:10 (CET)[svar]

Alf Prøysen[rediger kilde]

Hei, jeg har tilbakestilt den massive tekstfjerningen du gjorde på artikkelen om Alf Prøysen. Jeg antar at dette var en feilredigering. Profoss (diskusjon) 15. mar. 2014 kl. 21:33 (CET)[svar]

Hei, ja det var det virkelig. Jeg lette etter et sitat som jeg skrev inn for en del år tilbake (med referanse), men som senere var blitt fjernet. Mbakkel2 (diskusjon) 15. mar 2014 kl. 21:35 (CET)
Da så, ingen skade skjedd :) Profoss (diskusjon) 15. mar. 2014 kl. 21:37 (CET)[svar]

Einar (Johan) Johannessen[rediger kilde]

Hei. Jeg antok de to artiklene var ferdigflettet, da jeg kan se du i sin tid hadde lagt til slettemerke, og jeg gjorde derfor den ene til omdirigering. Så vidt jeg kan se, er ingenting gått tapt bortsett fra en kategori, som eventuelt kan legges inn, men du må gjerne se over at det er blitt riktig. NB! Jeg flyttet rundt på artiklene slik at den med lengst historikk nå ligger på Einar Johannessen. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 20. mar. 2014 kl. 19:38 (CET)[svar]

Takk!!! Mbakkel2 (diskusjon) 20 mar. 2014 kl. 19:59 (CET)

Trost i taklampa[rediger kilde]

Hei, jeg har tatt ut igjen de to tilføyelsene du gjorde til artikkelen Trost i taklampa. Jeg nevner det her bare for å understreke at jeg ikke gjorde det for å være vrang eller utakknemlig; det er jo fint at du bidrar. Det er flere grunner til at jeg gjorde, den viktigste er at jeg allerede sitter på mange lignende tilleggsopplysninger som kunne vært tilføyd, men et sted må man jo si at nok er nok. Slike opplysninger er f.eks. at Prøysen sang «Klara på Dal» ved åpningen av teaterstykket – og det er jo i og for seg et viktig moment, fordi Klara går og leker med de samme flytteplanene som mange av folka i romanen; eller en bredere sammenligning av Gunvors og Arnes rolle i romanen. Den andre grunnen er at opplysningene du la til hadde et «toppen av isfjellet»-preg; vi vet ikke om det var alt som var, eller om det inngår i en større sammenheng: Var NRK-opplesningen 26/12/50 del av en større opplesing av hele romanen i radio over tid, eller var det bare et utdrag denne ene dagen? Når kildene ikke sier nok om det, så kan vi like gjerne la være å nevne det. (Og selv om vi hadde funnet ut av akkurat det, så vet jeg ikke om en slik radioopplesning er verdt å nevne) OK? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 7. apr. 2014 kl. 08:44 (CEST)[svar]

Kategorien Norske hørespillforfattere[rediger kilde]

God aften, Jeg ser kanhende for meg at denne kategorien burde ligge som underkategori til Kategorien Norske dramatikere. Hva tror du ?, jeg synes kategorien Norske forfattere er litt for rotete og trenger opprydding mvh --Pmt (diskusjon) 21. jun. 2014 kl. 00:12 (CEST)[svar]

God aften. Helt enig. Og Finn Havrevold kan også tillegges. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 21. jun 2014 kl. 00:49 (CEST)

Sub Church nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Sub Church, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Sub Church. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Bjørn som tegner (diskusjon) 22. jun. 2014 kl. 15:17 (CEST)[svar]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Fyren Ferdinand som ikke ville slåss har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 19. jul. 2014 kl. 08:56 (CEST)[svar]

Takk skal du ha. Ha en fortsatt god sommer!!!! Mvh. Mbakkel2 19. jul 2014 kl. 09:39 (CEST)

Tips om konkurranse[rediger kilde]

Du pleier kanskje ikke delta i konkurransene her og ikke jeg heller, men jeg mener du vil ha gode sjanser ved påmelding: Wikipedia:Ukens konkurranse/Ukens konkurranse 2014-34 Kronny (diskusjon) 19. aug. 2014 kl. 13:45 (CEST)[svar]

Takk for tpiset, Kronny. Jeg har meldt meg på. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 19. aug 2014 kl. 14:27 (CEST)

Ukens konkurranse uke 34[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 34 i 2014. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 34, 2014: Musikk {{UK premie|lyslilla|uke=34|år=2014}}
Husk at denne ukens konkurranse er Byer i USA. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 25. aug. 2014 kl. 01:16 (CEST)[svar]

Knut-Øyvind Hagen nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Knut-Øyvind Hagen, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Knut-Øyvind Hagen. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Asav (diskusjon) 8. sep. 2014 kl. 18:58 (CEST)[svar]

Hei! Jeg oversetter selv ting fra andre språk, men helst ikke på basis av translateprogrammer. De finner på så mye rart at meg + en ordbok gir bedre resultat. Er jeg usikker, ber jeg om korrektur.
Bispedømmeartikkelen håper jeg du ikke anser deg ferdig med. Merk den evt. med «arbeid pågår», så slipper vi andre å lure på det. --Bjørn som tegner (diskusjon) 3. okt. 2014 kl. 15:47 (CEST)[svar]
Hei, jeg fant en artikkel på engelsk og en artikkel på svensk. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 3. okt. 2014 kl. 15:57 (CEST)[svar]
Her er der flere mysterier som bør løses: Hvor ble det av Gran Canaria? Resten av Tenerife? Hvor ligger San Christobal de la Laguna? osv. Noen av de som har skrevet har tydeligvis ikke besøkt øya i det hele tatt. Der er forresten en del å finne på stedsartiklene. Lykke til! --Bjørn som tegner (diskusjon) 3. okt. 2014 kl. 16:48 (CEST)[svar]

Slettenominering[rediger kilde]

Hei Mbakkel2. Din slettenominering av Benedikte Ferner (butikk), her, er ikke komplett. Kan du fullføre den slik du hadde tenkt ? Mvh Migrant (diskusjon) 24. okt. 2014 kl. 17:49 (CEST)[svar]

Ser ut som du slapp... Mvh Migrant (diskusjon) 26. okt. 2014 kl. 00:51 (CEST)[svar]

Aggression Replacement Training nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Aggression Replacement Training, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Aggression Replacement Training. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Bjørn som tegner (diskusjon) 22. nov. 2014 kl. 22:58 (CET)[svar]

Hei. Jeg vurderte om jeg skulle slettenominere denne, da han så ut til å ha kun juniorresultater (jf. ditt eget innlegg fra 2008 på diskusjonssiden). Nå virker det imidlertid ut fra hva jeg kan se på andre språk som om han også har relevante seniorresultater siden den gang. Kunne du oppdatere artikkelen, hvis du har kjennskap til personen, slik at de nyere resultatene (som vel gjør ham relevant for artikkel) kommer med? Mvh. --Wikijens (diskusjon) 25. jun. 2015 kl. 23:52 (CEST)[svar]

Artikkelen er også per d.d. kildeløs, men heller ikke merket som det. Mvh Migrant (diskusjon) 26. jun. 2015 kl. 04:07 (CEST)[svar]

Slettenominert artikkel[rediger kilde]

Hei, jeg har slettenominert en artikkel du har opprettet, Lucio Diodati. Regner med du er kjent med prosessen rundt artikler nominert for sletting. Diskusjon rundt sletting finner du uansett her. Grrahnbahr (diskusjon) 9. aug. 2015 kl. 13:05 (CEST)[svar]

Simon Svensson[rediger kilde]

Greetings from the Dutch Wikipedia. I was writing an article about Johannes Haarklou, the famous (at least in Norway) composer. In investigation his family I came to Orlaug Haarklou, his daughter. Investigating furtheron, I found out she was married to Simon Svensson, on which you wrote an article on the Lokalhistorie. Maybe you like to note that. For further info, see the dutch article of WikipediaCeescamel (diskusjon) 20. okt. 2015 kl. 12:02 (CEST)[svar]

I am deeply grateful for your message. I'll add it. Best wishes! Mbakkel2 20. okt 2015 kl. 14:06 (CEST)

Patruljør?[rediger kilde]

Hei! Som en aktiv og dyktig bidragyter på Wikipedia kan du kanskje ha behov for tilgang til flere verktøy. Med disse kan du følge opp endringer på artikler ved å få mulighet til å godkjenne bidrag fra uerfarne brukere, samt effektivt kunne tilbakestille vandalisme. Gi meg beskjed dersom du ønsker denne oppgraderingen! - 4ing (diskusjon) 27. okt. 2015 kl. 14:12 (CET)[svar]

Ja, tusen takk. Nå er jeg i en periode hvor jeg skriver artikler om utenlandske filmatiseringer av Henrik Ibsens skuespill. Mvh. Mbakkel2 27. okt 2015 kl. 14:18 (CET)
Flott, da har jeg gitt deg patroller-rettigheter. Bruk de nye rettighetene med varsomhet, og ikke nøl med å spørre derom du lurer på noe. Håper du dessuten ikke lar de nye mulighetene gå nevneverdig ut over tekstproduksjonen din. - mvh 4ing (diskusjon) 27. okt. 2015 kl. 14:27 (CET)[svar]
Takk skal du ha. Neida, jeg skal fortsette å skrive artikler. Mvh. Mbakkel2 27. okt 2015 kl. 14:28 (CET)

Du er i gang igjen i dag, ser jeg, og er kanskje ferdig med jobben, men jeg legger ut et forslag likevel, for dette var en kinkig og interessant tekst å bryne seg på. Som du ser har jeg tatt meg mange friheter for å forsøke å få fram meningen (eller min versjon av meningen).

Jeg hjelper gjerne om du har spørsmål, men legg henvendelsen på diskusjonssida mi, så ser jeg det når jeg er i wiki-modus og kanskje på jakt etter en passelig oppgave. Eller vi kan opprette en side for gjensidig hjelp med problemløsning, så traff du hurtigere en som hadde wikivakt. Prosjektet kunne hatt godt av et sted for konkret leksikonsamarbeid i en positiv ånd.

Et par problemer: Bescheidung. Sammenhengen er til hjelp, og jeg ser ordet dukker opp som synonym til Beschränkung. En pekepinn gir det mer vanlige Selbstbescheidung, altså selvfornektelse. Ellers finnes det mange tilfeller av typos for Beschneidung, dvs omskjæring. Så «beskjæring» virker ikke så dumt.

Verre er Leerwahn. Rett fram blir det «tomhetsvanvidd», og ut fra det, pluss sammenhengen, har jeg foretatt en uinformert gjetning og brukt normalvarianten av «toskjaskap».

Raumweite referer kanskje til romlighet i den forstand at Peer Gynts handling foregår på flere vidt atskilte geografiske lokaliteter, men jeg har tolket det slik at det er snakk om at filmen må begrense seg tematisk i forhold til Ibsens rikere tekst. Kaitil (diskusjon) 30. okt. 2015 kl. 13:27 (CET)[svar]


Signaturen A.B.W slaktet i Wiener Zeitung 23. desember 1934 dette forsøket på en kunstnerisk forening av dikt og film: «Stilt overfor dette fryktelige sammensuriet er det ikke lett å forholde seg upartisk. (…) Om det i det minste én gang, bare én gang i en eneste scene, hadde vært et lite snev av [Ibsens] dikteriske ånd... Stilt overfor denne nærmest overveldende teksten måtte det da vært mulig å foreta en bevisst beskjæring og finne en form som beveget seg i henhold til det muliges lover. Men bransjes toskeskap er så stor at den fra storhetens høyder bare makter å plukke ut utsvevende fantasier, og mener [åpenbart] at det på grunn av filmens springende omfang gjør det tilstrekkelig å framstille Peer Gynts omvekslende hell så teatralsk. Skuespilleren slokner fullstendig som person, plaget som han er av objektet [han skal framstille?]. Eller, som i dette tilfellet, redusert til en bevegelig illustrasjon av et fotografi som holdes opp gjentatte ganger, snart nært, snart fjernt.»

Så flott at du tar tak i hennes arbeid nå. Takk! 193.90.142.65 6. nov. 2015 kl. 13:27 (CET)[svar]

Bare koselig. Jeg så jo at artikkelen om henne mest bestod av en diskografi. Jeg har skilt ut den delen i en egen artikkel. Mvh. Mbakkel2 6. nov 2015, kl 13:40 (CET)

Interwiki[rediger kilde]

Hei! I stedet for å legge inn interwiki på samme måte som vi gjorde i «gamle dager», hadde det vært fint om du hadde gjort det ved å trykke på «Legg til lenke» under språklenkene i stedet. Altså, ikke legge inn noe i artikkelen, men bare trykke der og følge instruksjonene. Det gjør at artiklene blir lagt inn i Wikidata med en gang, med de fordeler det fører med seg av lenking og lignende.

Ellers godt jobba med filmartikler og diverse. Stå på! Jon Harald Søby (diskusjon) 6. nov. 2015 kl. 15:46 (CET)[svar]

Takk for tipset. Mvh. Mbakkel2 6. nov 2915 kl. 15:54 (CET)

Arbeide pågår[rediger kilde]

Jeg så ikke at du hadde fløtta på tekst i artikkelen. --178.232.40.79 7. nov. 2015 kl. 16:37 (CET)[svar]

Det var bare en liten flyttejobb. Flettet Harmony Duo til innspillingen fra 1945. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 7. nov 2015, kl. 16:40 (CET)

Lage stubb til en finsk film[rediger kilde]

Til tross for at jeg ikke kan finsk så tror jeg det lar seg gjøre å lage en stubb på norsk om filmen du har nevnt, hvis du vil det. Skal prøve å kikke nærmere på det. Når stubben er på plass så kan det bli lettere å få hjelp fra tredjepart. 178.232.40.79 8. nov. 2015 kl. 00:25 (CET)[svar]

Sett i gang du. Takk for interesse. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 8. nov 2015, kl. 01:12 (CET)
OK. Kladd: Navnet på filmen er den samme som tittelen på den finske oversettelsen av den norske romanen(?) Vi som går kjøkkenveien. Finsk film fra 1940 regissert av Risto Orko (1899-2001). Bakgrunn: En norsk/svensk film ble ble lagd. Kommentar: Arbeide pågår. 178.232.40.79 8. nov. 2015 kl. 06:34 (CET)[svar]
Det stemmer. Jeg tror ikke den svenske filmen har blitt vist i Norge, så da må du opprette artikkelen med tittelen på den finske filmen. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 8. nov 2015, kl. 09:12 (CET)
Den norske artikkelen bør hete Vi som går kjøkkenveien (finsk film), mener jeg. I tillegg kan man omdirigere fra filmens finske navn. 89.8.194.212 8. nov. 2015 kl. 18:37 (CET)[svar]
Ser du denne: Servants' Entrance. Den er amerikansk og bygger på romanen Vi som går kjøkkenveien. I Sverige ble den kalt Vi som går köksvägen, men ikke i Norge. Enten er det fordi den ikke har blitt vist her i landet eller så har man beholdt den engelske tittelen. Jeg synes ikke en kan forandre på utenlandske originaltitler, dersom filmene ikke har fått norske titler. Den finske filmen har aldri blitt vist i Norge med norsk tittel. Da er det bedre å skrive det i begynnelsen av artikkelen: at den bygger på en norsk roman. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 8. nov 2015, kl. 018:47 (CET)
Romanen er norsk, romanen er oversatt til finsk, den finske filmen har den samme tittelen som den finske romanen. Det holder for meg. Akkurat ovennevnte kombinasjonen av - fra norsk roman til et annet språk, deretter film på det språket uten at det seinere blir en norsk film - er svært uvanlig skulle jeg tro (spesielt hvis man ser bort fra svensk og dansk). 89.8.194.212 8. nov. 2015 kl. 20:43 (CET)[svar]
Saken er den at en film er et selvstendig åndsverk. Den samme romanen kan brukes i forskjellige filmer med ulike titler. Romantitlene følger ikke ALLTID filmtitlene. En kan ikke kalle en finsk film for Vi som går kjøkkenveien, fordi den bygger på en roman som heter dette. Jeg kunne ikke kalle Servants' Entrance for Vi som går kjøkkenveien, selv om den bygger på denne romanen. Filmen heter det den heter. Hvis den finske filmen hadde gått på norske kinoer og fått en norsk tittel, hadde det vært greit. Wikipedia SKAL være etterrettelig. Vi kan ikke dikte opp titler på filmer, sanger og bøker som disse ALDRI har hatt. Det er å føre leserne bak lyset og bidra med feilaktig informasjon. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 8. nov 2015, kl. 21:02 (CET)
Hei! Jeg har fått et lite hint om en mann på Wikipedia som kan finsk. Jeg har skrevet en liten oppfordring til ham. Jeg får vel svar fra ham om en dag eller to. Skal vi si det sånn at du venter litt med artikkelen? Du får vite om han kan skrive den eller ikke. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 8. nov 2015, kl. 23:31 (CET)
Ja, kanskje det kommer et godt innspill fra tredjepart. Kanskje det etterhvert bør spørres om hvordan tredjepart ville oversatt filmens tittel - uten å skjele til det norske navnet på romanen. Tittelen bør vente til man veit nok om hovedteksten i den finske artikkelen. 89.8.194.212 9. nov. 2015 kl. 06:06 (CET)[svar]

Finne referanser til musikkalbum[rediger kilde]

Jeg ser du er kompetent innen musikk. I kampen mot referanseløse artikler dukker det også opp plateomtaler. Grunnet det store treffet på kommersielle nettesteder som Wimp og lignende, er det vanskelig å finne gode nettsteder, bortsett fra Rockipedia. Kjøp en bok, sier du kanskje, men kanskje har du et konkret tips? --Finn Bjørklid (diskusjon) 20. nov. 2015 kl. 09:26 (CET)[svar]

De beste kildene er diskografier og da de som er basert på plateselskapenes egne innspillingsjournaler. Du finner noen norske på Nasjonalbibliotekets nettsider, men jeg har registrert at noen av dem ikke lenger er tilgjengelige. Flere av Vidar Vanbergs norske er der fremdeles. Han tar bare for seg 78-plater. Tom Valles og Arild Brattelands er borte nå. De tok for seg 78-plater, singler og noen tidlige musikkalbum. Forhenværende Norsk Jazzarkiv har en norsk jazzdiskografi på nettet. Norsk Visearkiv har en database over norske viseplater (som også innbefatter litt pop). Så har vi NORDISKO, nasjonalbibliotekets [mangelfulle] oversikt over norske plateutgivelser. På nettet finnes det også en del utenlandske, men her må en være varsom, for noen av dem er satt sammen av fans eller platesamlere. Har du tilgang til artisters offisielle nettsteder har de ofte utfyllende og informative diskografier samt plateomtaler. For elementære opplysninger som platemerke, katalognummer og opphavspersoner er 45.cat og beslektede nettsider (78.cat m.m.) verdifulle. Album er med [12]. Det er platesamlere som står bak disse sidene også, men de legger KUN ut fotografier av plateetikettene og der finner man jo elementære fakta. Trenger du opplysninger om listeplasseringer er det mange nettsteder å referere til. Bransjebladet Billboard er også å finne i eldre utgaver på nettet. Håper det var til litt hjelp. Lykke til! Mvh. Mbakkel2, 20. nov 2015, kl. 09:53 (CET)
Takker. Fint å se hvor du leter. Jeg kjøpte faktisk en stor bok med musikkartisters album på siste Mammutsalg om all verdens album. Kunne komme godt med for kilder, tenkte jeg. --Finn Bjørklid (diskusjon) 20. nov. 2015 kl. 10:41 (CET)[svar]
Bare hyggelig, og så kan jeg avsløre at Vzelina Bilopphøggers er den norske gruppa som har de fyldigste omtalene av musikkalbum. Mvh. Mbakkel2, 20. nov 2015, kl. 10:49 (CET)

Hei! Veldig interessant Ibsen-arbeid du driver med nå! :) Tenkte å legge igjen en beskjed om filmen The Wild Duck (1983) visstnok har en norsk tittel ifølge Filmweb. Den sier også at filmen ble utgitt i 1983, og ikke 1984. Både IMDb og en:wp sier 84, mens Filmweb og Rotten Tomatoes sier 83. Vanskelig å bli klok på året kanskje, men den heter nok iallfall Villanden på norsk. :) // Mvh Torfilm (diskusjon) 22. nov. 2015 kl. 22:03 (CET)[svar]

Takk skal du ha. Det er veldig hyggelig at du setter pris på det. Jeg holder på med et lite prosjekt, som jeg håper på å få sluttført innen jul. Jeg skriver artikler om utenlandske filmatiseringer av norske forfatteres verk. Jeg har økt antallet norske artikler om svenske og danske filmer, men kun filmer hvor manusforfatteren har vært norsk. Jeg lager også noen filmografier. Bjørnson, Hamsun, Hoel, Ibsen.

Jeg har opplevd én gang tidligere at en film ble laget ett år og fikk premiere året etter. Det var 1921/1922. Ifølge Oz Movies ble filmen copyrightet i 1983, men hadde premiere i april 1984. Jeg pleier vanligvis å oppføre premiereåret. Så dette med tittelen. Jeg har en kontaktperson i Medietilsynet som bidrar med mange fakta når jeg ikke finner opplysninger i denne: [13] Der ser du oppføringer på Vildanden. Villanden er det ingen opplysninger om. Filmen fra 1983/1984 er ikke der, men det behøver ikke å innebære at den IKKE har fått norsk tittel. Databasen er mangelfull. Jeg sender en mail på mandag.

Det som gir meg grå hår nå er begrepet «TV-film». I Henrik Ibsens filmografi tar jeg med kinofilmer og TV-filmer. Det upraktiske er at i de fleste tilfellene oppføres direktesendte fjernsynsteater-framførelser og videoprogrammer også som TV-filmer. Jeg må kikke etter forskjellige steder om en sjeffotograf har vært til stede. Hvis ja, da er det garantert en film. Mbakkel2 (diskusjon) 22. nov. 2015 kl. 22:25 (CET)[svar]

Hei Torfilm! Fikk svar fra Medietilsynet i formiddag. The Wild Duck har ingen norsk tittel, ble det fortalt. Har kanskje ikke vært vist på norske kinoer. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 23. nov. 2015 kl. 12:35 (CET)[svar]
Åh, vel, i såfall min feil. Beklager. Ha en god dag videre. =) // Mvh Torfilm (diskusjon) 24. nov. 2015 kl. 19:30 (CET)[svar]
Nei da, ingenting å beklage. God dag videre til deg også. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 24. nov. 2015 kl. 19:48 (CET)[svar]

Jeg flyttet lista inn i Folkekammeret for det så riktigere ut, så lenge lista er så kort. --Avilena (diskusjon) 8. des. 2015 kl. 22:42 (CET)[svar]

Fjernsynsteater[rediger kilde]

Hei jeg ser du har opprettet en del artikler om fjensynsteatrets produksjoner. Jeg er usikker på om alle disse bør defineres som TV-filmer eller om de bør defineres som TV-teater. Noen få produksjoner, så som Av hensyn til Rikets sikkerhet og Blindgjenger (1985), har en veldig filmatisk preg, mens flertallet av FTs produksjoner har et veldig teater-aktig preg der handlingen foregår innendørs i ett eller to rom og ofte er basert på en kjent forfatter. Bør vi skille mellom de to formene, hva mener du ?--Ezzex (diskusjon) 11. des. 2015 kl. 15:12 (CET)[svar]

Hei, Ezzex. Det du her skriver har jeg tenkt mye på. Både på norsk og engelsk Wikipedia (blant annet svensk) har man en tendens til å klassifisere flere av Fjernsynsteatrets produksjoner som TV-filmer. Jeg er helt enig med deg i at man må skille mellom de to formene. De teater-aktige forestillingene ble tatt opp på videobånd i studio. De har teknisk veldig lite til felles med film. Det finnes imidlertid noen «hybridformer». Det innebærer at innendørsscenene ble tatt opp på video i studio og utendørsscenene ble tatt opp på film. Dette ble gjort fordi videoutrustningen var tung og uhåndterlig på den tiden. Vi ser det også i tallrike britiske fjernsynsproduksjoner. Da kameraene ble mer letthåndterlige og videoutstyret ble mer mobilt forsvant disse «hybridene» og alt ble tatt opp på video. Jeg ser igjennom samtlige forestillinger fra Fjernsynsteatret på nett-TV og jeg klarer vanligvis å se forskjell på videoopptak og filmopptak. Det synes som om den første helfilmede forestillingen i Fjernsynsteatret var Stoppested fra 1965. Slike filmer legger jeg i Kategori:Norske TV-filmer. Oskar Braatens Alma fra 1985 har voldet meg litt bry. En fotograf er kreditert, men ingen filmklipper (kun elektronisk redigering). Jeg føler at Alma er tatt opp på video og ikke film, at fotografen har betjent et videokamera. I sin oppbygging har Alma imidlertid mer til felles med en film enn de studiobaserte forestillingene fra 1960-tallet. Alma inneholder mange utendørs locationscener, innendørsopptak fra leiegårder osv. Jeg har skrevet en Henrik Ibsens filmografi, som inneholder både kinofilmer og TV-filmer (men ikke videoopptak). I kategorien: Kategori:Filmer basert på skuespill av Henrik Ibsen har to eller tre videoproduksjoner blitt tatt med, men jeg har ikke kategorisert dem. Jeg hadde helst sett at de hadde blitt fjernet fra den kategorien. Mvh. Mbakkel2 11. des. 2015, kl. 15:34 (CET)
Har tenkt litt i samme retning. Alma er på en måte en hybrid med både ute- og innescener. En samtidig produksjon med samme tema: Du kan da ikke bare gå... (TV-film), har et mer filmatisk preg, og jeg vil ikke nøle med å kalle dette en TV-film. Personlig har jeg en oppfatning av at man noen ganger bør skille mellom det som er «fjernsynsteater» og det som er produsert av Fjernsynsteatret (som jo var en avdeling i NRK). Men grenseoppgangen er noen ganger vanskelig. Kanskje man skulle undersøke hvor vidt de spiller i produksjonen var ansatt av Fjernsynsteatret på det aktuelle tidspunkt? Man kan også undersøkt om eksterne grupper var involvert i produksjonen, f.eks Norsk Film. Så vidt jeg har forstått ble Fjernsynsteatret i sin tid opprettet som Fjernsynets egen scene, og det er tydelig at de ut i fra dette tenker i retning teater.--Ezzex (diskusjon) 11. des. 2015 kl. 15:50 (CET)[svar]
Når jeg hører ordet Fjernsynsteatret tenker jeg også på videoinnspillinger fra fjernsynsstudio. Jeg ble mildt sagt overrasket over at det også produserte TV-filmer. Jeg visste at det produserte TV-serier (på film). Så vidt jeg vet hadde Fjernsynsteatret (i alle fall i de første årene) et fast ensemble. Jeg ser på forestillinger fra 1960-tallet, og skuespillere fra ensemblet går igjen i alle forestillingene. Av og til figurerer noen navn som er hentet utenfra. Fjernsynsteatret er både en programpost (og da skriver jeg Fjernsynsteatret) og en produksjonsenhet innenfor NRK (og da skriver jeg Fjernsynsteatret). Både studioforestillingene og filmene er dramatiske produksjoner, men filmer har jo de siste 100-105 årene fjernet seg helt fra teatret. Jeg kan vel egentlig ikke tilføye så mye mer, ikke annet enn at jeg studerer opptakene for å se om det er video eller film. Er det sistnevnte kategoriserer jeg dem som TV-filmer. Mvh. Mbakkel2 11. des. 2015, kl. 15:34 (CET)
Bøkene Ti års fjernsynsteater og Fjernsynsteatret – til glede og forargelse, som begge finnes på Bokhylla, har omtaler av mange produksjoner. Sistnevnte har også ei liste over alle egenproduksjonene. Hilsen GAD (diskusjon) 11. des. 2015 kl. 18:33 (CET)[svar]
Takk skal du ha, GAD. Fjernsynsteatret – til glede og forargelse er til stor glede og stor nytte for meg. Jeg bruker også den første boka du nevnte. Fin den også. Mvh. Mbakkel2 11. des. 2015, kl. 18:38 (CET)
Jeg ser du har listet opp hver episode av de tv-seriene som FT har produsert. Jeg mener det ville vært bedre å bare ha listet opp navnet på serien med opplysning om dato for første og siste episode.--Ezzex (diskusjon) 13. des. 2015 kl. 23:46 (CET)[svar]
Jeg forstår hva du mener. Dette skal være en liste over ALLE norske oppsetninger i Fjernsynsteatret med de viktigste opplysningene om dem. Når det gjelder serier teller HVER episode som en Fjernsynsteater-oppsetning, ikke hele serien. Når det gjelder Skipper Worse var hver episode på rundt 40-45 minutter (altså like lang som en enkelt Fjernsynsteater-oppsetning). Rollelisten var forskjellig fra episode til episode. Hovedpersonene kunne være de samme, men birollene var besatt av forskjellige. En del serier ble ikke sendt sammenhengende. Fjernsynsteatret produserte heller ikke så veldig mange serier. Derfor mener jeg det er mest korrekt å skrive om hvert avsnitt. Mvh. Mbakkel2 14. desember 2015, kl. 01:23 (CET)

Jeg har satt inn Basert på i TV-malen (under manus).--Ezzex (diskusjon) 23. des. 2015 kl. 07:41 (CET)[svar]

Kjempetakk til deg for dette, Ezzex. God jul! Mvh. Mbakkel2 23. desember 2015, kl. 07:48 (CET)

Netafim[rediger kilde]

Netafim ble kjøpt av Permira.--Kopiersperre (diskusjon) 13. des. 2015 kl. 23:45 (CET)[svar]

Fint at du skrev dette. Jeg husket ikke at jeg skrev den artikkelen. Mvh. Mbakkel2 13. des. 2015, kl. 23.49 (CET)

En supernova til deg![rediger kilde]

Supernova!
Du får denne stjerna fra meg for din store innsats, spesielt denne høsten. Over 5000 artikkel-redigeringer bare i november og over 200 nyopprettinger. Enormt mye. Ezzex (diskusjon) 15. des. 2015 kl. 20:40 (CET)[svar]
Tusen takk, Ezzex. Dette satte jeg veldig stor pris på. Jeg har vært fylt av en stor arbeidslyst den siste måneden. Mvh. Mbakkel2 15. des 2015, kl. 20:45 (CET)

Infoboks - språk, farger osv[rediger kilde]

Jeg bruker ikke å opplyse om språk i infobokser (TV-film) siden jeg mener dette er innlysende og derfor i realiteten har ingen informasjonsverdi. Jeg har kun opplyst om dette i enkelte samproduksjoner der flere land er involvert. Jeg bruker heller ikke opplyse om tekniske standarder lenge etter at de ble vanlig. F.eks farger, 16:9/4:3, HD, stereo osv. Jeg tror slike opplysninger så absolutt har sin misjon på produksjoner hvor dette ble ansett som nytt. F.eks oppl. om farger på norske tv-produksjoner på 1970-tallet, stereo på 1980-tallet, widescreen/smal på 2000-tallet og HD på 2010-tallet. 4:3-formatet var jo helt vanlig tv-format frem til 2005/2006. Da synes jeg ikke det er noe vits i å opplyse om at en produksjon fra 1990-tallet er i 4:3. Hva mener du om dette?--Ezzex (diskusjon) 25. des. 2015 kl. 07:18 (CET)[svar]

Siden det spørres etter språk i infoboksen fyller jeg bestandig ut med «norsk», men det er vel fordi jeg har skrevet om utenlandske filmatiseringer av norske forfatteres verker og der har jo forskjellige språk blitt benyttet. Jeg synes det er greit å fylle ut denne kolonnnen, for vi har jo to offisielle språkfører her til lands. Jeg anfører om man snakker nynorsk eller en bestemt dialekt. Så finnes det norske TV-programmer (som ikke er samproduksjoner), men hvor språket er engelsk. Det dreier seg mest om bidrag til Montreux. Jeg fører ikke opp svart/hvitt i infoboksene; det presiserer jeg i første linje i artikkelen: ....en norsk TV-film i svart/hvitt. I kolonnen om «bildeformat» oppfører jeg «farger». Det som er litt interessant vedrørende Fjernsynsteatret er at den avdelingen fortsatte å produsere svart/hvitt-forestillinger lenge etter at farge-TV offisielt var blitt innført i Norge. Så sent som i 1978 (eller 1979) var flere forestillinger i svart/hvitt. Jeg vet så lite om 16:9/4:3, widescreen etc. - så de opplysningene har jeg ikke tenkt noe over. La meg si det slik: DU vet om de ulike formatene, når de kom og forsvant, men gjør den vanlige Wikipedia-leseren det? Spørsmålet er om han/hun er så teknisk bevandret. Jeg oppdaget at det første stereo-opptaket i Fjernsynsteatret kom i 1982, men så tok det syv eller åtte år til neste stereoprogram. Derfor skriver jeg «mono» i programmer fra den tiden. Jeg vet ikke hvor greit disse svarene ble, Ezzex? Det er liksom så flytende grenser i Fjernsynsteatret mellom svart/hvitt - farger og mellom mono - stereo. Dette med alle formatene som du nevner, har jeg ikke skrevet om. Mvh. Mbakkel2 25. des. 2015 kl. 07:35 (CET)[svar]

Marlene Larsen nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Marlene Larsen, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Marlene Larsen. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 10. jan. 2016 kl. 23:10 (CET)[svar]

Blåskjellanlegg i Larviksfjorden[rediger kilde]

Hei, jeg kom over artikkelen Blåskjellanlegg i Larviksfjorden, som sårt kan trenge en oppdatering da den omtaler 2007/2008 som nåtid. Har du anledning til å oppdatere den? - 4ing (diskusjon) 8. feb. 2016 kl. 15:11 (CET)[svar]

Hei, dette er én av de første artiklene jeg skrev på Wikipedia. Jeg skal lete etter om det finnes noe ferskere om blåskjellanlegget. Takk for påminnelsen. Mvh. Mbakkel2 8. feb. 2016, kl. 15:33 (CET)
Ja, det viser jo at verden går framover ;-) Jeg merket også Mira fabrikker som moden for oppdatering, det er vel også ett av dine tidlige fotavtrykk? - 4ing (diskusjon) 8. feb. 2016 kl. 15:40 (CET)[svar]
Ja, jeg skrev mye om lokale saker den gang, ser jeg. Mvh. Mbakkel2 8. feb. 2016, kl. 15:33 (CET)

Basert på-linja i infoboks ?[rediger kilde]

Hei, jeg lurer på om man burde droppe "Basert på" i film-infoboksen og heller skrive dette i artikkelens innledning (der det jo oftest allerede står). Skal man ha dette i infoboks bør man ha med både navn på forfatter og navn på verk+ årstall. Dette blir i overkant lagt og omstendig og jeg ser at det i enkelte tilfeller har blitt lange setninger av det i infoboksen. Jeg ser du har brukt denne seksjonen en del og jeg lurer derfor på hva du mener ?--Ezzex (diskusjon) 27. feb. 2016 kl. 13:01 (CET)[svar]

I engelsk Wikipedia står det "based on". Skal man føye til originalforfatteren under filmmanusforfatterne etter rubrikken "manus" blir det mange presiseringer i parenteser. Jeg synes det er greit å ha et skille mellom originalforfatterne og filmmanusforfatterne. Faktisk hadde jeg ettersøkt egne rubrikker for "dreiebok", "opptaksbok" og "dramaturg" i infoboksen da jeg skrev artiklene om TV - filmene i Fjernsynsteatret.
Jeg mener imidlertid at årstallet for utgivelse av originalromanen eller -novellen ikke trenger å nevnes i infoboksen, kun i artikkelen.
Mvh. Mbakkel2 27. feb. 2016, kl. 13:54 (CET)
Det hadde kanskje vært bedre å bare ha navn på personen og droppe tittel på verk i infoboks?.--Ezzex (diskusjon) 27. feb. 2016 kl. 14:07 (CET)[svar]
Kanskje. Men da burde man ha det etter rubrikken "originalforfatter". Mvh. Mbakkel2 27. feb. 2016
Kanskje like greit å ha det som det er. Men man bør prøve å unngå å legge inn lange setninger. Kun skrive navn på forfatter og verk. (eks) Knut Falbakkens Insektsommer. Fra det ene til det andre. Har du tatt pause med skrivingen? Jeg har ikke sett deg her på en stund--Ezzex (diskusjon) 27. feb. 2016 kl. 14:51 (CET)[svar]
Jeg bruker å presisere at det bygger på en roman, novelle eller en barnebok, men tilføyer aldri årstall. Den tidligere datamaskinen min vil ikke starte lenger, så det har blitt en ufrivillig pause. Jeg har imidlertid fått en helt brukbar laptop av en god venn, men har tatt en liten ferie fra Wikipedia. Regner med å fortsette og skrive om Norges bidrag til Underholdningsfestivalen i Montreux om en tid. Mvh. Mbakkel2 27. feb. 2016, kl. 15:39 (CET)
Ok. Du gjorde en solid innsats i høst og tidlig i vinter.--Ezzex (diskusjon) 27. feb. 2016 kl. 15:59 (CET)[svar]

Hei, kan du hjelpe meg med å forbedre dette: Bispedømmet San Cristóbal de La Laguna (Historia).--83.59.137.248 31. mar. 2016 kl. 14:12 (CEST)[svar]

Hei, jeg arbeidet intenst på Wikipedia november-desember i fjor, mer enn 1000 redigeringer og over 100-200 nye artikler. Har tatt meg en pause, men fortell meg konkret hva du vil ha forbedret, så skal jeg hjelpe deg. Mvh. Mbakkel2 1. apr. 2016, kl 10:06 (CEST)

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Skjæbnens søn har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 3. jun. 2016 kl. 09:27 (CEST)[svar]

Takk skal du ha, Orland. Jeg skriver nå mestartikler om utenlandske filmer hvor nordmenn medvirker, enten som skuespillere, manusforfattere eller regissører. Jeg har også fjernet rødlenker på norske filmer fra 1940- og 1950-tallet. Med vennlig hilsen Mbakkel2 (diskusjon) 3. jun. 2016 kl. 12:49 (CEST)[svar]

Konkurranse[rediger kilde]

Hei. Så du knotet med å få til en konkurranse tidligere i uken med tema norske skuespillere. Er dette noe du fortsatt er interessert i så kan jeg sette opp konkurransen for deg i neste uke, siden vi heller ikke da har forslag til konkurranse. Mvh Løken (diskusjon) 4. jun. 2016 kl. 16:26 (CEST)[svar]

Ja, tusen takk, det ville være kjempefint. Mvh Mbakkel2 4. jun. 2016 kl. 16:27 (CEST)[svar]
Da finnes denne under Wikipedia:Ukens konkurranse/Ukens konkurranse 2016-23. Fyll gjerne på med noen ressurser som kan brukes. --- Løken (diskusjon) 5. jun. 2016 kl. 22:17 (CEST)[svar]
Takk skal du ha. Mvh Mbakkel2 5. jun. 2016 kl. 33:27 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 23[rediger kilde]

Takk for din ledelse av ukens konkurranse i uke 23 i 2016. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 23, 2016: Norske skuespillere {{UK premie|gul|uke=23|år=2016}}
Du må nå sjekke resultatene. Hvis det er feilmeldinger nederst på konkurransesiden må du sjekke om de relaterte bidragene har fått poengene de skal ha. Se også etter om det er kommentarer eller klager på diskusjonssiden. Hvis alt ser greit ut kan du trykke her (og lagre), så sender jeg ut rosetter ved første anledning. Hilsen UKBot (diskusjon) 13. jun. 2016 kl. 00:22 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 23[rediger kilde]

Gratulerer med seieren i ukens konkurranse i uke 23 i 2016! Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 23, 2016: Norske skuespillere {{UK premie|blå|uke=23|år=2016}}
Ukens konkurranse uke 23, 2016: Norske skuespillere {{UK premie|sølv|uke=23|år=2016}}

Husk at denne ukens konkurranse er EM i fotball 2016. Lykke til! Hilsen Mbakkel2 og UKBot (diskusjon) 13. jun. 2016 kl. 02:12 (CEST)[svar]

Min feil[rediger kilde]

Hei, det synes som at det er en slags stalking på gang. Uheldigvis har jeg har referert til klokkeslettet på en av dine redigeringer, uten å nevne ditt navn. Jeg har ingen holdepunkter for at du har gjort noe galt. For øvrig takk for dine fine bidrag. Sju hav (diskusjon) 30. jun. 2016 kl. 23:13 (CEST)[svar]

Takk skal du ha. Det er greit. Mvh. Mbakkel2 1. juli 2016 kl. 01:19 (CEST)

En svensk film fra 2016[rediger kilde]

Hei,

Jeg har sett ditt navn på redigeringer om film. Jeg har lest om en svensk film som jeg neppe kommer til å gidde å se på, når den kommer senere i år. Hvis artikkelen blir startet så har jeg noen forslag til nøkterne formuleringer basert på referanser. Følgende punkter har jeg rensket for copyvio. Jeg og min i.p.-adresse foretrekker å ikke bli kredittert for disse forslagene.

</ref>

  • Handling: I filmen blir rusmisbrukerne «forsøkt drevet bort fra en campingplass utenfor Stockholm».Sara Hegna Hammer (2. juli 2016). «Aldri ønsket, alltid på flukt». Klassekampen, s. 48-9

</ref> Filmen viser misbrukere og «hvordan det minste feiltrinnet kan få en kastet ut av behandlingsopplegg. »

Kan jeg spørre deg om hva du synes om disse og flere punkter? 46.15.17.118 3. jul. 2016 kl. 12:12 (CEST)[svar]

  • «Men ingen av Grönlunds karakterer fremstilles som ofre» skriver en avisartikkel om filmen.Sara Hegna Hammer (2. juli 2016). «Aldri ønsket, alltid på flukt». Klassekampen, s. 48-9

46.15.17.118 3. jul. 2016 kl. 12:31 (CEST)[svar]

Skal du ikke skrive artikkelen selv? Det ser greit ut bortsett fra at anførselstegn ikke skal stå i handlingsreferatet, kun når det siteres fra aviser, personers meninger etc. Jeg skriver kun artikler om svenske filmer med norsk deltakelse (skuespillere, manusforfattere, regissører, produsenter). Om jeg skriver en artikkel om denne filmen bruker jeg dine setninger. Mvh. Mbakkel2 3. jul 2016 kl. 13:23 (CEST)

Nytt felt for lengde i infoboks TV-serie[rediger kilde]

Hei, jeg har lagt til lengde3 i Infoboks TV-serie. Dvs at lengde1 har vedhenget (min. per episode) og lengde2 (totalt) bak det det du oppgir i rubrikken. lengde3 har derimot ingenting automatiske opplysninger bak og kan brukes om de to andre ikke passer. I ordinære TV-serier passer oftest lengde1 best da den presiserer (min. per episode), mens lengde2 er for totalengden og derfor bør passer best for miniserier.--Ezzex (diskusjon) 14. jul. 2016 kl. 20:19 (CEST)[svar]

Takk skal du ha. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 14. jul 2016 kl. 20:27 (CEST)
Føyde til utgivelsesår i infoboksen. Den er kun for miniserier. Fra før har vi introduksjonsår (for andre TV-serier).--Ezzex (diskusjon) 16. jul. 2016 kl. 23:58 (CEST)[svar]
Flott. Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 16. jul 2016 kl. 23:59 (CEST)

En stjerne til deg![rediger kilde]

Den overgrodde stjerna
Du skulle hatt en stjerne for lenge siden! — Jeblad 14. nov. 2016 kl. 12:45 (CET)[svar]
Tusen takk, Jeblad. Dette var en hyggelig verraskelse. --Mbakkel2 (diskusjon) 14. nov. 2016 kl. 17:57 (CET)[svar]
Støttes.--Ezzex (diskusjon) 14. nov. 2016 kl. 18:31 (CET)[svar]
Tusen takk, Ezzex. --Mbakkel2 (diskusjon) 15. nov. 2016 kl. 15:14 (CET)[svar]

Ibsenskuespill på TV[rediger kilde]

Ser du nylig slettenominerte Fjernsynsoppsetninger av Henrik Ibsens skuespill, men jeg finner ingen inklusjon av Et dukke-nikkehjem av Mjøen, Kirkvaag og Lystad. Med humrende hilsen Migrant (diskusjon) 16. okt. 2017 kl. 19:22 (CEST)[svar]

Hei Migrant! Den må ha gått meg hus forbi! --Mbakkel2 (diskusjon) 16. okt. 2017 kl. 22:50 (CEST)[svar]
Kanskje litt vanskelig å skuespill-bestemme den til en enkelt også siden den blander mange replikker i en meget kort samleutgave. Tenkte bare jeg skulle bidra med et ørlite humoristisk innslag til temaet. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 17. okt. 2017 kl. 01:22 (CEST)[svar]
Takk, og det var virkelig morsomt. Jeg har forøvrig bakgrunn som Ibsen-tolker: Jeg hadde én replikk i oppsetningen som fant sted på Larvik gymnas. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 17. okt. 2017 kl. 01:41 (CEST)[svar]

Sonja Henie-filmer[rediger kilde]

Hei Mbakkel2. Ville bare si Tusen hjertelig takk for opprettelse av flere filmer med Sonja Henie, med internlenker i biografi-artikkelen. Så da lurer jeg på om skøytesport-filmer eller andre filmer som er idrettsrelaterte er noe som interesserer deg ? Så har jeg forslag på flere slike jeg savner artikler om på NO:WP. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 14. nov. 2017 kl. 16:13 (CET)[svar]

Tusen takk for oppmuntrende melding, Migrant. Grunnen til at jeg har opprettet artiklene om filmene med Sonja Henie, er at jeg vil forsøke å kartlegge utenlandske filmer som norske eller norskfødte skuespillere har medvirket i. Jeg har skrevet artikler om filmer med Sonja Wigert og Greta Gynt, som begge spilte inn filmer i utlandet. Jeg er jo interessert i filmer generelt, så sendt meg gjerne en liste over hvilke filmer du gjerne ville ha norske artikler om. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 14. nov. 2017 kl. 16:55 (CET)[svar]
Oki, da kommer listen sortert etter idrettsrelasjon og årstall:
Amerikansk fotball
Baseball
Bobsleigh
Fotball
Hurtigløp
Ishockey
Kunstløp
+resterende Sonja Henie-filmer.
Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 14. nov. 2017 kl. 20:58 (CET)[svar]

Flere Sonja Henie-filmer ?[rediger kilde]

I den senere tid har jeg lagt til flere Filmfront.no-id'er på aktuelle wikidata-sider, og tenkte at muligens så ville også Sonja Henie ha en slik profil også, og det har hun https://filmfront.no/aktor/63146/sonja-henie <- der. Og der er hun nevnt som seg selv i dokumentar-filmen Til Vesterheimen fra 1939 sammen med kongelige og andre statspersoner som medvirkende. I tillegg til at hun også er med som seg selv i et arkivopptak sammen med blant andre olympiere og OL-historiske personer i dokumentar-filmen Bud Greenspan's Favorite Stories of Winter Olympic Glory TV-film fra 2002. I denne siste filmen fra 2002 er også andre nordmenn som Birger Ruud, Vegard Ulvang og Lasse Ottesen inkludert på medvirkende-listen. Hva tror du om inkludering av disse to filmene i filmografi-listeartikkelen for Sonja Henie med Til Vesterheimen (1939) og Bud Greenspan's Favorite Stories of Winter Olympic Glory (2002) ? Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 11. sep. 2020 kl. 21:47 (CEST)[svar]

Takk for at du gjorde meg kjent med dette. Jeg synes at disse to filmene må tas med. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 11. sep. 2020 kl. 22:52 (CEST)[svar]
Hei Migrant! Nå er de tatt med! Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 12. sep. 2020 kl. 11:26 (CEST)[svar]
Takker så mye for rask avgjørelse om inkludering i liste-artikkelen. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 12. sep. 2020 kl. 15:20 (CEST)[svar]
Bare hyggelig. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 12. sep. 2020 kl. 15:21 (CEST)[svar]

Eventyret i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Eventyret har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Erik d.y. 18. nov. 2017 kl. 16:27 (CET)[svar]

Tusen takk, Erik d.y. Dette var dagens gode nyhet. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 18. nov. 2017 kl. 16:39 (CET)[svar]

Grevinnen av Monte Cristo i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Grevinnen av Monte Cristo har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! --Vennlig hilsen Erik d.y. 26. nov. 2017 kl. 16:57 (CET)[svar]

Tusen takk skal du ha, Erik d.y. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 26. nov. 2017 kl. 16:59 (CET)[svar]

The Silent Witness i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel The Silent Witness har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Vennlig hilsen Erik d.y. 15. des. 2017 kl. 18:13 (CET)[svar]

Tusen takk skal du ha, Erik d.y. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 15. des. 2017 kl. 18:21 (CET)[svar]

Løpsk rakett til Venus i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Løpsk rakett til Venus har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 4. jan. 2018 kl. 22:47 (CET)[svar]

Takk skal du ha, Orland. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 4. jan. 2018 kl. 22:57 (CET)[svar]

Andrej Zjdanov[rediger kilde]

God kveld! Litt wikidata i infobokser igjen . Jeg la inn det russiske navnet på stedet der Andrej Zjdanov døde. Denne verdien var kun {{Q4164460}} ingen etikett. Det russiske navnet [14] var registrert i wikidata men hadde ingen norske, engelske, franske eller tyske etiketter. Men det er en artikkel på engelsk [15] engelsk Dolgiye Borody (residence).

Hvis du kunne gi meg det eventuelt norske navnet på stedet/boligen så kan jeg endre det i wikidata. Mvh Pmt (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 19:56 (CET)[svar]

Hei Pmt. Ifølge Yr, som har hentet navnet fra Geodata, er Dolgije Borody det norske navnet. [16] Mvh.--Mbakkel2 (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 20:03 (CET)[svar]
Takk, om vil du prøve å endre selv så er det å gå inn på wikidata. Lete opp Andrej Zjdanov, finne Dødsted nedover i lista, trykke på navnet på dødsstedet, følge lenlen der og redigere navnet på den norske etiketten. Legg gjerne inn den engelske også. Trykk på "alle språk" med data nede til venstre i så ser du også andre språk som gresk og russisk. Mvh Pmt (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 21:23 (CET)[svar]
Hei Pmt. Jeg er relativt ukjent med Wikidata. Da jeg skulle oppføre den engelske tittelen, ble det opplyst «No matches found». Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 21:36 (CET)[svar]
Til Mbakkel2. Antagelig la du ikke til den engelske etiketten, men prøvde å legge til artikkel. Etikett er det som står øverst (i alle fall i min nettleser). Der kan du skrive hva du vil i prinsippet. Det du redigerte var antagelig der selve artiklene på ulike prosjekter kobles til (nederst i min nettleser). I det tilfellet må det finnes en artikkel med nøyaktig det navnet du legger til, ellers får du feilmeldingen du nevner. Altså så lenge det ikke finnes artikkel på no.wp kan du ikke gjøre noe der, men etikett kan du sette på også der hvor vi ikke har artikkel. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:08 (CET)[svar]
Jeg la til Dolgiye Borody i en kolonne under Place of death, men dette med wikidata er jeg lite kjent med dessverre. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:15 (CET)[svar]
Du kan jo prøve å søke opp Dolgije Borody (Q4164460) og redigere direkte der. Mvh Pmt (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:27 (CET)[svar]
(red. koll.)Det kan jo være greit å vite hvordan wikidata fungerer i infoboksene og kunne endre selv i stedet for å la andre styre informasjonen ;) Mvh Pmt (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:33 (CET)[svar]
Hei Pmt! Selvsagt, men jeg visste ikke om wikidata og infobokser før inntil et par dager siden, enda jeg har vært wikipedianer i ti år. Jeg registrerer at utgivelsesår mangler i flere filmartikler, enda jeg har oppført dem i infoboksene. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:36 (CET)[svar]
(red.koll.) Ok. Jeg har lagt til norsk etikett i Dolgije Borody (Q4164460), så nå skulle navnet vises i infoboksen i Andrej Zjdanov i stedet for en Q-kode. Ikke noe problem om du ikke er kjent med wikidata og bare lar andre gjøre den biten. Jeg har det på samme måte med commons – har aldri egentlig funnet ut av hvordan det fungerer og er oppbygd og har bare latt det være. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:28 (CET)[svar]
Takk skal du ha, Wikijens. Jeg har tatt en del bilder som jeg har lastet opp på commons, men ellers er jeg lite der. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:32 (CET)[svar]

@Mbakkel2: har du eksempel på der du oppførte utgivelsesår i infoboks. mvh Pmt (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 22:56 (CET)[svar]

Det er vel egentlig de fleste filmene jeg har skrevet artikler om de siste månedene, derilbant Natt uten måne. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 5. jan. 2018 kl. 23:06 (CET)[svar]

The Vicar of Wakefield (1917)[rediger kilde]

God morgen! Jeg kom over den italienske artikkelen [17] i forbindelse med wikidata med å søke på filmtittelen i søkefeltet. Jeg la inn andre utgivelser basert på opplysningene der i fra. Kan du eventuelt korrigere kapiteloverskrift og lenker? Mvh Pmt (diskusjon) 7. jan. 2018 kl. 08:29 (CET)[svar]

Det kan jeg ikke, for jeg vet ikke hvordan man behandler wikidata. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 7. jan. 2018 kl. 08:36 (CET)[svar]
Mente i den norske wikipedia artikkelen :) Mvh Pmt (diskusjon) 7. jan. 2018 kl. 08:44 (CET)[svar]
Det er helt greit. Takk for at du la til de forskjellige filmatiseringene. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 7. jan. 2018 kl. 08:45 (CET)[svar]

Rada Jedności Narodowej[rediger kilde]

Husk åpningssetning[rediger kilde]

Hei, jeg ser at du har jobbet iherdig med artikler som Liste over presidentene i Senegals nasjonalforsamling, Liste over Guyanas statsministere osv. Husk at også slike artikler bør ha en kort (eller lang) innledningssetning eller innledningsavsnitt før tabellen begynner.

Se f.eks. Liste over Tanzanias presidenter eller Liste over Egypts presidenter eller Liste over Russlands presidenter for inspirasjon til hvordan dette kan gjøres. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 1. feb. 2018 kl. 00:38 (CET)[svar]

Takk skal du ha for at du gjorde meg oppmerksom på dette. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 1. feb. 2018 kl. 11:41 (CET)[svar]
Hei Orland. Nå har jeg tilføyd dette. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 1. feb. 2018 kl. 18:46 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:41 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:39 (CEST)[svar]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:49 (CEST)[svar]

Norsk landslagstrener på skøyter fra Larvik[rediger kilde]

Hei Mbakkel2. Jeg mistenker at det er du som har laget denne lokalhistoriewiki-artikkelen om den tidligere skøytetreneren. Så kanskje du vil opprette en tilsvarende på denne wikipediaen her. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 27. apr. 2019 kl. 17:56 (CEST)[svar]

Hei Migrant! Din mistanke var riktig, og jeg har nå opprettet en tilsvarende artikkel. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 27. apr. 2019 kl. 20:05 (CEST)[svar]
Supert. Jeg la til noen internlenker og et par bunnmaler og en underprosjektkategori... Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 27. apr. 2019 kl. 21:56 (CEST)[svar]

Ledere i/på Malta[rediger kilde]

Hei Mbakkel2. Jeg ser du nylig har laget en artikkel om Liste over Maltas generalguvernører som du også har slettenominert Wikipedia:Sletting/Liste over Maltas generalguvernører. Først vil jeg gi deg et råd om å sjekke litt ut og rundt om listen allerede eksisterer før den blir opprettet, og for det andre tror jeg det er lurt om man fører opp slettediskusjoner inn på Wikipedia:Sletting slik at flere er klar over diskusjonen ? Denne rutinen kan forenkles via Hjelp:Slettenominering, av-/på-hukingslinja som du finner Spesial:Innstillinger#mw-prefsection-gadgets og under overskriften for Verktøy så skal du finne «Legg til et menyvalg for å åpne et lite skjema som gjør det enklere å slettenominere en side (Mer info)» så kan artikkeloppretter varsles, oppføring på WP:Sletting og slettenotis på aktuell side. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 14. jul. 2019 kl. 03:56 (CEST)[svar]

Takk skal du ha! Mvh. --Larviking (diskusjon) 14. jul. 2019 kl. 17:20 (CEST)[svar]

Bayerns ministerpresident[rediger kilde]

Hei. Ser at du arbeider med Bayerns ministerpresident. Orker du ta en titt på siste endringer gjort fra en ip-adresse, se [[19]]. Jeg har satset på at de var ok og patruljert endringene slik at de kom ut av lista med upatruljerte, men sikker er jeg jo ikke. Forøvrig god sommer. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 14. jul. 2019 kl. 09:38 (CEST)[svar]

Takk skal du ha, Dyveldi, og en riktig god sommer til deg også. Endringene var helt greie. Mvh.--Mbakkel2 (diskusjon) 14. jul. 2019 kl. 13:16 (CEST)[svar]

Tips - undersider[rediger kilde]

Ser du jobber med artikler på brukersiden din. Det er ikke noe galt med det, men er du klar over at du kan ha egne undersider i ditt brukerrom? Kalles også kladdesider eller sandkasse. Hvis du ser øverst i bildet når du er logget inn vil du finne en rød lenke til «Sandkasse». Hvis du klikker på den så oppretter du en egen underside som du kan bruke til nesten hva du vil. Du kan ha mange slike undersider/kladdesider/sandkasser. De kan brukes til huskelister, å jobbe med uferdige artikler og masse annet. Jeg har f eks Bruker:Dyveldi/fotnoter hvor jeg "husker" hvordan jeg lager fotnoter. Hvis du lager Bruker:Mbakkel2/Mehriban Aliyeva kan du kladde en artikkel om henne der. Når du er ferdig og fornøyd kan den flyttes til hovedrommet og hete Mehriban Aliyeva. Da blir hele historikken som viser at du har jobbet med artikkelen. Lurer du på hvordan flytte en side bare spør du. Du velger helt selv om du vil det. Forøvrig god sommer. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 20. jul. 2019 kl. 18:45 (CEST)[svar]

Hei Dyveldi! Takk for interessant innspill. Jeg visste ikke om dette med undersidene eller kladdesidene. Jeg har vært på Wikipedia siden 2007, men lærer alltid noe nytt. Jeg ha den senere tiden begynt å bruke sandkassen, men der ligger det en artikkel - som jeg arbeider med. Siden jeg ikke visste om undersidene, valgte jeg brukersiden min. Jeg hadde tenkt å skrive noen ord om meg selv og mine erfaringer med bøker og oppslagsverk siden jeg var en 5, 6 år. God sommer! Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 20. jul. 2019 kl. 19:08 (CEST)[svar]
At jeg ikke så at du hadde tatt sandkassen i bruk da. Ja, du kan ha mange slike, f eks Bruker:Mbakkel2/sandkasse2, Bruker:Mbakkel2/sandkasse3 osv. Bare klikk på lenkene og opprett de du vil ha. Tenker du ser strukturen i artikkelnavnet og du skriver bare det du vil (nesten) etter skråstreken og klikker på rødlenken og vips har du en ny underside. Jeg kan ikke alt her jeg heller og lærer også stadig noe nytt. God helg og sommer. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 20. jul. 2019 kl. 20:34 (CEST)[svar]
Tusen takk for veldig fine opplysninger. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 20. jul. 2019 kl. 20:39 (CEST)[svar]

Tittel på innlegg[rediger kilde]

Forsøk å unngå å bruke samme tittel flere ganger på Ting og Torg, lik som «Oversettelse», det skaper problemer med fragmentlenker. Slike brukes fra siste endringer og overvåkingssiden. Legg på et løpenummer så går de automatisk genererte lenkene til riktig sted. — Jeblad 10. sep. 2019 kl. 17:10 (CEST)[svar]

OK! --Mbakkel2 (diskusjon) 10. sep. 2019 kl. 20:55 (CEST)[svar]

Koordinater[rediger kilde]

Viser til din bemerkning på diskusjonssiden for Jernbanegaten i Larvik.

Når du er i kilderedigering i en artikkel kan du sette inn koordinater. Se helt nederst i ruten.

  1. Trykk på brukerveiledning
  2. Trykk på «lite versjon av Google maps» (det er det som står).
  3. Skriv inn stedet du søker i søkeruten, for eksempel Jernbanegata Larvik.
  4. Når du kommer til kartet, klikk på det stedet på kartet der koordinatene skal hentes fra.
  5. Gå opp i url-ruta og kopier hele koden.
  6. Gå den lange veien tilbake til artikkelen uten å miste koden du kopierte.
  7. Lim inn koden i rubrikken «Sett inn koordinater» og trykk på denne knappen. Du vil oppleve at bildet gjør et lite hopp, for nå har koordinatene kommet helt øverst i artikkelen.
  8. Trykk lagre, redigeringsforklaringen er allerede klar.

Lykke til.--Trygve Nodeland (diskusjon) 14. okt. 2019 kl. 09:15 (CEST)[svar]

@Trygve W Nodeland: Leste denne meldingen og testet på noen artikler. Jeg hadde helt glemt hvordan det ble gjort, takk for oppskriften! --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 14. okt. 2019 kl. 09:39 (CEST)[svar]
@Trygve W Nodeland: Tusen takk! En lærer stadig noe nytt av brukerne på Wikipedia. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 14. okt. 2019 kl. 10:28 (CEST)[svar]
Vel bekomme, som danskene sier.--Trygve Nodeland (diskusjon) 14. okt. 2019 kl. 22:16 (CEST)[svar]

Liste over musikkorps i Larvik nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Liste over musikkorps i Larvik, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over musikkorps i Larvik. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. ツDyveldi☯ prat ✉ post 8. feb. 2020 kl. 17:13 (CET)[svar]

Liste over kor i Larvik nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Liste over kor i Larvik, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over kor i Larvik. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. ツDyveldi☯ prat ✉ post 8. feb. 2020 kl. 17:57 (CET)[svar]

Electro Pulse Technologies (EPT) nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Electro Pulse Technologies (EPT), en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Electro Pulse Technologies (EPT). På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 8. feb. 2020 kl. 19:23 (CET)[svar]

Forvirrende[rediger kilde]

Hei. Det er forvirrende for andre bidragsytere at du redigerer i sandkassen til Bruker:Larviking. Jeg er klar over at dette er deg, men ikke alle er det. Enten bør du redigere i sandkassen til Larviking med den brukerkontoen, eller så bør du opprette sandkasse for brukerkontoen Mbakkel2. Det er jo slik at man ikke skal redigere på andres brukersider.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 23. apr. 2020 kl. 10:59 (CEST)[svar]

Jeg trodde at jeg hadde sandkassen for meg selv. Jeg trodde ikke at andre fulgte med hva som blir skrevet i denne kladdesiden. Det er jo ingen publiserte innlegg der. Jeg har altfor mange sandkasser for brukerkontoen Mbakkel2 med uferdige artikler. Jeg skal ta ditt ønske til etterretning. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 23. apr. 2020 kl. 11:04 (CEST)[svar]
Den er grei, takk! Om du ønsker noen av sandkassene dine slettet, kan du sette på {{hs}}, så vil jeg eller en annen administrator slette dem. --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 23. apr. 2020 kl. 12:41 (CEST)[svar]
Å nei! De kan ikke slettes, fordi jeg ikke har kunnet ferdigstille dem, enten fordi kildene er tvetydige eller at jeg har hatt problemer med ord, som jeg ikke har kunnet oversette på en god måte. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 23. apr. 2020 kl. 14:40 (CEST)[svar]

Namibias visepresident - egen artikkel ???[rediger kilde]

Jeg ser at du har opprettet en egen artikkel om Namibias visepresidentembete, og, altså, for ordens skyld: Jeg vil gjerne ha den aktuelle informasjonen tilgjengelig i vår Wikipedia - det jeg undres over, er hvorvidt det i det hele tatt gir mening å ha en så detaljorientert artikkel om noe som rent praktisk blir tre små avsnitt...

Ville det ikke være noe mere sakssvarende å starte med en artikkel om "Namibias regjeringsform", i denne så presentere president, visepresident, og "minister-systemet" ? Om det så viser seg å bli litt meget, så kan man lage detaljartikler efter behov - men altså ikke begynne med en detalj-artikkel som jeg, med all mulig respekt, ikke forstår behovet for ?

(Forøvrig: Takk for at du er med på dugnaden - jeg stiller ikke spørsmål om engasjementet, bare hvorvidt denne detaljorienteringen i artikkelnivå er rett betenkt...) Hilsen Autokefal Dialytiker (diskusjon) 24. apr. 2020 kl. 11:16 (CEST)[svar]

Det er en rekke land som har visepresidenter og alle disse har egne artikler. Dessuten kommer denne artikkelen også til å inneholde en liste over Namibias visepresidenter, og slike lister kan ikke inkluderes i en artikkel om ulike lans regjeringsformer. Dessuten er ikke artikkelen ferdigskrevet ennå. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 24. apr. 2020 kl. 11:21 (CEST)[svar]
Eh, joda, det er godt mulig at mange lands visepresidentstillinger HAR egne artikler - mitt spørsmål er ikke begrunnet i tidligere praksis (som KAN ha vært et resultat av overivrig entusiasme); det jeg undres på, er hva som i praksis vil være den mest sakssvarende måte å dele opp den aktuelle materien på... Eksempelvis finner jeg ingen artikkel som forklarer Namibias regjeringssystem, og "Namibias president" er en redirect til en liste over tidligere og nåværende presidenter, uten et ord om hva slags presidentstilling vi snakker om... Så ... ? Autokefal Dialytiker (diskusjon) 24. apr. 2020 kl. 11:28 (CEST)[svar]
OK! Jeg kan vurdere å skrive en artikkel om Namibias president, om jeg får tid eller anledning. Du virker jo interessert, så hvorfor ikke opprette en artikkel om Namibias regjeringssystem? Wikipedia fungerer vel etter et slags byggeklossesystem, som bygges opp etter en tid. Til slutt dekker vel artiklene mesteparten av feltet. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 24. apr. 2020 kl. 11:35 (CEST)[svar]

Tilbakestilling[rediger kilde]

Hei, hva var bakgrunnen for denne tilbakestillingen? Ifølge dokumentasjonsiden for {{reflist}} er malen under utfasing. - 4ing (diskusjon) 18. mai 2020 kl. 16:10 (CEST)[svar]

Hei 4ing! Jeg misforstod og trodde faktisk det motsatte, at references/ var under utfasing. Jeg pleier jo å bruke den malen bestandig. Jeg fryktet at jeg måtte skifte den ut på alle artiklene som jeg har opprettet. Mange takk! Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 18. mai 2020 kl. 16:16 (CEST)[svar]

Per Christian Voss nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Per Christian Voss, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Per Christian Voss. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Asav (diskusjon) 21. mai 2020 kl. 14:59 (CEST)[svar]

Avstemning om referanser fra Wikidata[rediger kilde]

Hei, Erik F har startet en avstemning på Tinget om hvorvidt vi ønsker å stanse ordningen der referanser i infoboksen blir hentet fra Wikidata. Bakgrunnen er at dette har vært et stridstema siden det ble innført for ca ett år siden. Ordningen med referanser fra Wikidata ble iverksatt basert på en "avstemning/meningsmåling" som Jeblad arrangerte for ett år siden. Mange viste ikke helt hva dette innebar og få deltok. Vennligst stem For For eller Imot Imot, og så kan du eventuelt komme med en presisering etter stemmen, slik flere andre har gjort. Avstemningen vi foregå over 2 uker.--Ezzex (diskusjon) 22. mai 2020 kl. 01:15 (CEST)[svar]

Larvik tollsted[rediger kilde]

Hei! Er dette en annen bygning enn Tollboden (Larvik) ? --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 1. sep. 2020 kl. 17:57 (CEST)[svar]

Det er «Den gamle toldbod», som per 2020 er Larvik Sjøfartsmuseum. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 1. sep. 2020 kl. 17:58 (CEST)[svar]
Ok, takk. --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 1. sep. 2020 kl. 18:03 (CEST)[svar]
Jeg er født og oppvokst i Larvik. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 1. sep. 2020 kl. 18:15 (CEST)[svar]
Tror jeg har fått med meg at du har tilknytning til Larvik, ja. ;-) --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 1. sep. 2020 kl. 22:51 (CEST)[svar]

Hei, igjen. Ser du har meldt deg på månedens konkurranse. Om du vil at artikkelen Tollkammeret i Larvik skal telle med, må du legge til {{Kulturminne|117599}} under Eksterne lenker og tilføye kategorien Kulturminner i Larvik.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 4. sep. 2020 kl. 21:26 (CEST)[svar]

Hallo! Takk for tipset. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 4. sep. 2020 kl. 21:53 (CEST)[svar]

En stjerne til deg![rediger kilde]

Larvikstjerna
Takk for utallige artikler om Larvik og larvikinger. --2A02:587:C42E:D273:E864:774:A7A6:DD78 8. okt. 2020 kl. 08:19 (CEST)[svar]
Tusen takk. Nå ble jeg veldig rørt, fordi jeg er født, oppvokst og bor fremdeles i Larvik. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 8. okt. 2020 kl. 08:34 (CEST)[svar]
Vil også tipse om Wikipedia:10-årsklubben. Du kan faktisk bli medlem nr. 50 hvis du melder deg raskt inn. Les mer om innmeldingsprosedyren på klubbsiden. Mvh. --2A02:587:B936:8BAC:7C40:702D:5894:E9AE 15. okt. 2020 kl. 08:03 (CEST)[svar]

Yukons kommissær: ikke stor forbokstav på fransk[rediger kilde]

Hei Mbakkel2: jeg tilbakestilte en endring du gjorde, som du forklarte med at jeg hadde glemt stor forbokstav: nei, hvis du følger lenken i referansen, ser du at på fransk lider de ikke av den sammme "stor forbokstav-syken" som de gjør på engelsk. :) Annelingua (diskusjon) 18. okt. 2020 kl. 21:35 (CEST)[svar]

Atlantic Crossing i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Atlantic Crossing har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 24. okt. 2020 kl. 12:25 (CEST)[svar]

Tusen takk skal du ha! Dette var meget oppmuntrende. Jeg skal fortsette. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 24. okt. 2020 kl. 12:26 (CEST)[svar]

Det står Rheinlander i tittelen, men det skal vel være Rhinelander? --Avilena (diskusjon) 31. okt. 2020 kl. 10:21 (CET)[svar]

Hei Avilena! Takk skal du ha. Feilen er rettet opp. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 31. okt. 2020 kl. 10:31 (CET)[svar]

Jøglerblod i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Jøglerblod har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 6. nov. 2020 kl. 12:35 (CET)[svar]

Hei Orland! Takk skal du ha. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 6. nov. 2020 kl. 15:36 (CET)[svar]

Liste over presidentene for Tweede Kamer der Staten-Generaal[rediger kilde]

Hello Mbakkel2, just for your information because you created some time ago Liste over presidentene for Tweede Kamer der Staten-Generaal. I just added quite some pictures to the Dutch version of that list: nl:Lijst van voorzitters van de Tweede Kamer. I thought you might also want to add those pictures to the Norwegian list. - Robotje (diskusjon) 21. jan. 2021 kl. 22:30 (CET)[svar]

Hello Robotje! Thank you very much! Of course, I want to add those pictures. Best wishes --Mbakkel2 (diskusjon) 22. jan. 2021 kl. 00:36 (CET)[svar]

Liste over Hellas' monarker[rediger kilde]

Hei. For et halvt års tid siden flyttet du artikkelen som het Liste over monarker i Hellas til Liste over Hellas' monarker. Det var sikkert en riktig vurdering.

Grunnen til at jeg tar det opp nå, er at du flyttet uten å etterlate en omdirigering. Det betød at du etterlot en rød lenke i disse sju artiklene: Spesial:Lenker_hit/Liste over monarker i Hellas. Jeg håper at det bare var en forglemmelse, og vil for sikkerhets skyld minne deg om at du alltid bør kontrollere konsekvensene for interne lenker når du flytter.

Konsekvensene for eksterne lenker har vi jo ikke oversikt over, men et sted der ute på det store internettet har kanskje noen laget en URL til det gamle artikkelnavnet? I en nettavis-sak eller en bloggtekst? Som en hjelp til alle disse hypotetiske lenkene, er det som regel greit å beholde en omdirigering når vi flytter gamle/etablerte artikler. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 1. feb. 2021 kl. 10:59 (CET)[svar]

Ja, Orland, DETTE var en forglemmelse. Jeg beklager. Ellers er jeg ikke lenger så veldig aktiv på Wikipedia. Jeg har ryddet opp i det nå. Jeg tror rødlenkene er borte. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 1. feb. 2021 kl. 12:07 (CET)[svar]

Else Marie Karlsen[rediger kilde]

Hei! Jeg bare lurer på hvorfor artikkelen Else Marie Karlsen først ble tømt og så merket for hurtigsletting. Jeg synes vel at hun er tilstrekkelig notabel – med sølvmedalje i VM og greier. Mvh Knuteinar2309 (diskusjon) 12. mar. 2021 kl. 03:22 (CET)[svar]

Hei igjen! Oppdaget at du bare hadde flyttet artikkelen og ønsket hurtigsletting av et duplikat. Men det kan være lurt å beholde omdirigeringer, og spesielt for kvinnelige idrettssutøvere, da de i mange tilfeller er like eller mere kjent under «pikenavnet» sitt. Mvh Knuteinar2309 (diskusjon) 12. mar. 2021 kl. 04:08 (CET)[svar]
Hei! Sannheten er den at jeg gjorde det sent i går kveld, muligens i natt. Jeg skulle snart legge meg til å sove. Da jeg så hvor mange omdirigeringer jeg måtte foreta etter at jeg flyttet navnet, besluttet jeg å flytte det tilbake. Jeg synes det er greit med omdirigeringen. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 12. mar. 2021 kl. 10:07 (CET)[svar]

Gateakademiet nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Gateakademiet, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Gateakademiet. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 25. sep. 2021 kl. 21:20 (CEST)[svar]

Hei! Jeg ser at det er én av de artiklene jeg skrev, da jeg var forholdsvis fersk på Wikipedia. Jeg har glemt at jeg har skrevet den. Må gjerne slettes. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 25. sep. 2021 kl. 22:04 (CEST)[svar]

Mosvold Shipping Group nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Mbakkel2! Jeg har nominert Mosvold Shipping Group, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Mosvold Shipping Group. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 13. okt. 2021 kl. 19:54 (CEST)[svar]

En artikkel som jeg opprettet da jeg var nybegynner på Wikipedia. Bare slett den. --Mbakkel2 (diskusjon) 13. okt. 2021 kl. 22:24 (CEST)[svar]

Kiribatis visepresident[rediger kilde]

Hei. Artikkelen Kiribatis visepresident har blitt foreslått vist fram i Mal:Nye som et eksempel på gode nye artikler, jfr Maldiskusjon:Nye. Jeg synes imidlertid at artikkelen mangler en god del kontekst før den kan brukes som en «god ny». Slik artikkelen nå står, forteller den om tre forfatningsmessige sider ved vervet, mens den ikke forteller et ord om hvorfor embetet ble opprettet akkurat i 1979. Kanskje du kan se over artikkelen og utvide den litt? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 16. apr. 2022 kl. 08:28 (CEST)[svar]

Hei Tusen takk for hyggelig melding. Jeg skal se på artikkelen nå i formiddag. Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 16. apr. 2022 kl. 11:10 (CEST)[svar]

Liste over Kiribatis presidenter i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Liste over Kiribatis presidenter har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 18. apr. 2022 kl. 17:55 (CEST)[svar]

Hei. Takk skal du ha! Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 18. apr. 2022 kl. 18:30 (CEST)[svar]

Tilbakestilling[rediger kilde]

Jeg kom borti tilbakestill-knappen med uhell, og jeg beklager det. Takk for redigeringen på UEFA Nations League :) 12u (diskusjon) 6. jun. 2022 kl. 15:01 (CEST)[svar]

Bare hyggelig! Mvh. --Mbakkel2 (diskusjon) 6. jun. 2022 kl. 15:03 (CEST)[svar]

Fokus Larvik nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Fokus Larvik. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Fokus Larvik om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vasmar1 (diskusjon) 14. jan. 2023 kl. 21:50 (CET)[svar]

Arbo Høeg nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Arbo Høeg. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Arbo Høeg om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vasmar1 (diskusjon) 19. apr. 2023 kl. 20:24 (CEST)[svar]

Trine Skoller nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Trine Skoller. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Trine Skoller om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 15. jun. 2023 kl. 23:32 (CEST)[svar]

Arild Tandberg nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Arild Tandberg. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Arild Tandberg om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Znuddel (diskusjon) 4. jul. 2023 kl. 09:34 (CEST)[svar]

Vestfoldmodellen nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Vestfoldmodellen. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Vestfoldmodellen om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 2. sep. 2023 kl. 21:54 (CEST)[svar]

Bony Maronie nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Bony Maronie. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Bony Maronie om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 14. des. 2023 kl. 22:12 (CET)[svar]

Franz Løberg nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Mbakkel2! Jeg så du har opprettet artikkelen Franz Løberg. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Franz Løberg om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Telaneo (Diskusjonsside) 23. des. 2023 kl. 16:57 (CET)[svar]

Iraks president vs. Liste over Iraks presidenter[rediger kilde]

Hei. Jeg ser du har merket artikkelen Iraks president med {{hurtigslett}}, og kopiert all informasjonen til artikkelen Liste over Iraks presidenter. Det er ikke prosedyren på Wikipedia, for da mister man all historikk med versjoner og bidragsytere. Jeg kommer derfor til å slette din nye artikkel, deretter flytter jeg artikkelen Iraks president til nytt navn Liste over Iraks presidenter. ///Mvh. 1000mm (diskusjon) 23. mar. 2024 kl. 01:03 (CET)[svar]

Flott. Tusen takk! Mvh. Mbakkel2 (diskusjon) 23. mar. 2024 kl. 01:05 (CET)[svar]
Bare hyggelig. :-) Dersom du skulle havne i samme situasjon senere, husk at du kan flytte til nytt navn selv: Hjelp:Flytte en side. For at gjeldende lenker til gammelt sidenavn fortsatt skal fungere, kryss av for å la det være igjen en omdirigering. Med mindre det er en relativt nyopprettet artikkel hvor det er skrivefeil i artikkelnavnet, og det er få eller ingen andre artikler som lenker til den, da er ikke omdirigering nødvendig. ///Mvh. 1000mm (diskusjon) 23. mar. 2024 kl. 01:14 (CET)[svar]