Brukerdiskusjon:Jorddunst

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Jorddunst, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Takk for dine bidrag så langt. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Jeg håper du vil like å bidra på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.

Er det ellers noen spørsmål du har, ikke nøl med å spørre meg - det er alltid hyggelig å bli spurt om hjelp. Med vennlig hilsen og lykkeønskninger på Wikipedia, Bjoertvedt 11. nov 2008 kl. 20:02 (CET)


hei, jeg slettet betegnelsen "Norges kuleste festivalplakat". Denne formuleringen er reklame, og det strider mot retningslinjene. Forøvrig ber jeg deg om å dokumentere at rettighetene til festivalens logo og til festivalplakaten fra 2008 er frigitt av festivalen. Som du ser er artikkelen foreslårr slettet, men etter mitt og andres syn er den nå av en slik karakter at den absolutt bør bestå og videreutvikles. Formuleringer som i praksis er reklame for festivalen vil derimot raskt bli slettet, og forsøk på å gjenopprette slettede forumleringer (såkalt "redigeringskrig") kan føre til at du blir blokkert. Med vennlig hilsen, Bjoertvedt 16. nov 2008 kl. 14:38 (CET)

Ta en kikk på artikkelen nå, jeg har lagt inn dokumentasjon fra de nettsidene du hadde under "lekner", og lagt dem inn som "referanser" fortløpende i teksten. Da blir det i tråd med god skikk for dokumentasjon, og slike adjektiver som "Norges kuleste" kan bestå så lenge de er dokumenterte.... Mvh Bjoertvedt 16. nov 2008 kl. 14:49 (CET)

Signering av innlegg[rediger kilde]

Hei! For å signere et innlegg holder det å skrive fire tilder eller trykke på etter innlegget. Du kan altså skrive:

  • Hei, dette er en melding. Hilsen ~~~~

… og meldingen vil da automatisk få brukernavn og dato, slik som dette:

  • Hei, dette er en melding. Hilsen Jorddunst 22. nov 2008 kl. 11:56 (CET)

Mvh.
3s 22. nov 2008 kl. 11:56 (CET)

Ikke mist motet![rediger kilde]

Hei. Jeg håper ikke du mister motet av at artikkelen om festivalen ble nominert for sletting, og at ting blir tatt vekk. Det er ofte ikke så lett å se hva som er språkføring som passer i et leksikon og hva som ikke er det når man ikke har skrevet så mye her. Da kan det skje at helt grei informasjon blir fjernet fordi det ikke passer slik det står. Det ligger ikke vond vilje bak dette. Det kan og være vanskelig å se hva som er relevant når man skriver om ting man mener mye om, slik du sikkert gjør med denne festivalen.

Når det er sagt er dine første redigeringer her av en mye høyere kvalitet enn gjennomsnittet. Jeg håper at det du har gjort til nå har gitt mersmak, og at du kanskje vil bidra med flere artikler. Jeg ser at du ikke er redd for å spørre folk om hjelp, og heller ikke for å spørre hvorfor ting blir tatt vekk osv. Fortsett med det! Da finner du fort ut av «tradisjonene» her. Du kan også spørre meg på Brukerdiskusjon:3s om du trenger direkte kontakt med noen.

Lykke til videre!

Tilbakestilling[rediger kilde]

Hei, igjen. Jeg tilbakestilte den siste endringen din, da vi ikke lenker til andre sider på denne måten. Det står nå en folkaring på navnet her, og selv om du mener den ikke reflekterer festivalens ånd, betyr ikke det at du bare kan fjerne den. Diskuter heller på diskusjonssiden. 3s 22. nov 2008 kl. 12:31 (CET)

Svar på diskusjonsinnlegg[rediger kilde]

Hei Jorddunst! Jeg er fristet til å tilbakestille din siste endring på Diskusjon:Jorddunstfestivalen da du svarer inne i andres innlegg. Man skal helst ikke bryte inn i andres innlegg og legge inn svar, så jeg hadde vært takknemlig hvis du kan rydde opp i det og heller legge svar under innlegget du svarer på – ikke på vilkårlige plasser innimellom. --Eivind (d) 24. nov 2008 kl. 12:52 (CET)

Hei Eivind Jeg gjorde dette for gjøre det litt enklere å lese, trodde jeg. Jeg forventer ingen klargjørende svar på noen av disse kommentarene, og vil du slette det så er det opp til deg. Det er ikke så viktig med andre ord.

Mvh Jorddunst 24. nov 2008 kl. 13:15 (CET) Frode

Hei igjen Jorddunst! Så du i hvert fall merket innleggene dine bedre, det er fint. Jeg rører ikke noe av den diskusjonen videre, og regner med at 3s hjelper deg med tips om hvordan diskutere på Wikipedia hvis nødvendig. --Eivind (d) 24. nov 2008 kl. 13:56 (CET)