Brukerdiskusjon:Jarle Wiggen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Jarle Wiggen, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

noorse 15. okt 2009 kl. 18:24 (CEST)

Redigering og klipping / liming av tekst[rediger kilde]

Hei :)
Som du vel ser, har jeg lagt inn et merke (på wikipedia kalles det også en mal) i toppen av artikkelen du holder på med. Den er der for å varsle folk om at du holder på med den, slik at de er litt mer tålmodige med rydding og fiksing ;)

Det å klippe og lime tekst direkte fra nett eller andre kilder er ingen god løsning, om ikke du har opphavsretten til den. Slike tekster har vi praksis for at slettes rimelig kjapt - det er bedre om du kan skrive om slik at det er en originaltekst som ligger her på wikipedia. Legg gjerne inn referanser / kilder helt nederst i artikkelen. Jada, det er mye på en gang :) Om det er noe, bare spør. Jeg er litt til og fra, men jeg vet at mange andre følger godt med - også om du legger inn noe på diskusjonssiden hos meg. Du kan også svare meg her, vi pleier gjerne svare hverandre i samme diskusjonstråd, bare med et eller flere kolon (:) først på linjen der vi legger inn svaret for å markere at det er et svar på forrige innlegg :)

Lykke til! noorse 15. okt 2009 kl. 18:30 (CEST)

Firmaet ditt[rediger kilde]

er nok ikke relevant for Wikipedia. Det har derfor blitt slettet. mvh, Apple farmer 20. okt 2009 kl. 14:33 (CEST)

Hei! Jeg vil anbefale deg å legge inn det du lurer på om artikkelen på artikkelens diskusjonsside. :-) Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 21. okt 2009 kl. 22:27 (CEST)