Brukerdiskusjon:Flums

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.

Om denne tavlen

UKBot (diskusjonbidrag)
Svar på «Månedens konkurranse 2022-09»
EdoAug (diskusjonbidrag)

Hei hei! Du har markert Liste over idrettslag i hallingdal som HS med grunnlag at «artikkelen finnes allerede». Jeg klarer ikke å finne den allerede-eksisterende artikkelen, kunne du hjulpet meg?

Flums (diskusjonbidrag)
EdoAug (diskusjonbidrag)

Det stod/står «Hemsedal fk», som ikke har en artikkel, forsåvidt. Jeg markerer heller som substubb. Takk for hjelpa!

Flums (diskusjonbidrag)

Da har det gått vel fort, takk!

Svar på «Hurtigslettingsmerking»
Ezzex (diskusjonbidrag)

Hei, Erik F har startet en avstemning på Tinget om hvorvidt vi ønsker å stanse ordningen der referanser i infoboksen blir hentet fra Wikidata. Bakgrunnen er at dette har vært et stridstema siden det ble innført for ca ett år siden. Ordningen med referanser fra Wikidata ble iverksatt basert på en "avstemning/meningsmåling" som Jeblad arrangerte for ett år siden. Mange viste ikke helt hva dette innebar og få deltok. Vennligst stem For eller Imot, og så kan du eventuelt komme med en presisering etter stemmen, slik flere andre har gjort. Avstemningen vi foregå over 2 uker.

Svar på «avstemning om bruk av referanser fra wikidata»
Anne-Sophie Ofrim (diskusjonbidrag)

Hei. Jeg så tilfeldigvis nominasjonen du har satt opp. De færreste vil finne den om det ikke blir gitt melding på Tinget og/eller på Oppslagstavlen. Det finnes en egen mal for melding på Tinget, jeg kan godt legge den inn om du vil? En annen ting; du bør nok kanskje skrive en kort egenpresentasjon i forbindelse med nominasjonen.

Flums (diskusjonbidrag)

Det står at man skal legge det på Notiser, så da fulgte jeg det, men gjerne det. Kan sikkert skrive noen ord om meg selv.

2A02:587:C408:C1D0:F410:C197:90C0:6C9 (diskusjonbidrag)

Surt med utfallet av administratoravstemningen. Hadde jeg hatt stemmerett, skulle jeg ha stemt for. Håper ikke du bidrar mindre fremover pga. dette. Alle stemmene som ble avgitt, var i alle fall positive, så det var nok mest tidspunktet som gjorde at det var liten interesse for å stemme generelt. God videre redigering!

Flums (diskusjonbidrag)

Takk for det.

Svar på «Administratornominasjon»
Adamolabi (diskusjonbidrag)

Hvorfor blir endringene tilbakestilt og jeg kan ikke lenger reidgere artikkelen. Det blir tilbakestilt for å fremme én spesiell retning i Islam, og det har jag skrevet da jeg gjorde endringen.

Flums (diskusjonbidrag)

Foreslår at du legger til informasjon om de 72 andre retningene du skriver om, fremfor å slette informasjon. Det er ikke bare meg, men også andre som fjerner redigeringene dine da de, på samme måte som du mener andres redigereringer virker ensartet og fjerning av informasjon.

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Endringen mine er ikke i strid med retningslinjene, og å bli bedt om å legge informasjon om 72 retninger i Islam i en side om Islam løser ikke dette.

Det var fortsatt feil informasjon som må rettes og jeg får ikke tilgang for å redigere.

Hilsen

Adam

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Men dette er ikke nøytralt! Når det blir slettet linker som representerer KUN EN retning som har midler og kapasitet så er det på plass for å beskytte nøytraliteten! Dette går ut over alle andre, og detter bli helt urettferdig. Jeg prøver ikke å ødelegge for noen har, men prøver å gjøre det riktige. En nettside om Koranen skal være kun om Koranen. Er du ikke enig?

Adamolabi (diskusjonbidrag)

"mandag 22. april 571 e.Kr." må sletters, fordi dette er profeten Mohammad (fvmh) sin fødselsdato. Så det var feil å skrive den her.

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Jeg ser her at Koranen side blir brukt for å fremme Bahai retning. Detter er i strid med Wikipedia retningslinjer. Jeg foreslår at dette blir fjernet!

Svar på «Kan ikke redigerer!»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (diskusjonbidrag)

WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:47 (CEST)

Svar på «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (diskusjonbidrag)

WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:38 (CEST)

Svar på «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (diskusjonbidrag)

WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:40 (CEST)

Svar på «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
MediaWiki message delivery (diskusjonbidrag)

8. aug. 2016 kl. 17:41 (CEST)

37.191.147.218 (diskusjonbidrag)

Om du ser på den engelske utgaven av artikkelen, er det referert til den offisielle ulykkesrapporten, der den direkte årsaken til ulykken er sitert slik: "The accident was caused by the crew on HAZE 01 not noticing the shortcomings in the clearances issued by the air traffic controllers and to the risks of following these clearances, which resulted in the aircraft coming to leave controlled airspace and be flown at an altitude that was lower than the surrounding terrain". Den direkte årsaken var med andre ord at pilotene ikke kontrollerte flyplanen sin mot terrenget, slik at de havnet på kollisjonskurs. "Brist i sikkerhetsrutiner" vil selvsagt være årsak til alle flyulykker som skjer - om et fly styrter, så er det nærmest garantert at noen burde ha passet bedre på flyet eller treningen av piloter eller flygeledere. Det er dermed et lite informativt begrep som forklarer lite om grunnen til at flyet faktisk styrtet.

Flums (diskusjonbidrag)

Godt argumentert, jeg burde lest enda mer igår. Tilbakestilt nå.