Brukerdiskusjon:Bergkampje

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Hei Bergkampje, takk for dine bidrag og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Se nn.wikipedia for Wikipedia på nynorsk. Her er noen lenker du kan få bruk for:
Hjelp
Samleside for hjelpsidene
Stilmanualen
Stilmanualen for utformingen av Wikipedia-artikler
Dugnad / Månedens konkurranse
Sider for inspirasjon til samarbeid.
Fem søyler
Wikipedias offisielle regler og retningslinjer er basert på fem søyler, og innholdet skal oppfylle kravene om nøytralt ståsted, verifiserbarhet og ingen original forskning.
Torget
Torget er forumet for spørsmål, hjelp og prosjektrelatert prat (skriv nytt innlegg)

Sentrale wikipediaprinsipper: Opphavsrett, objektivitet, konsensus, wikikette og hva Wikipedia ikke er
Andre lenker som kan være nyttige: Navnekonvensjoner, oppsettsveiledning og bildeveiledning

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Du kan eventuelt begynne å kladde på personlig kladd. Og still gjerne spørsmål på nybegynnerforumet om du lurer på noe.



Hello, and welcome to the Norwegian (bokmål and riksmål) Wikipedia! Your contributions are appreciated. If you do not understand, or cannot write Norwegian, you can inquire for further information in your native language at the embassy.

Hvis det er noe du lurer på, ikke vær redd for å spørre meg. Jon Harald Søby 23. sep 2006 kl. 15:21 (UTC)

Nederlandske fotballspillere[rediger kilde]

Hei og welkom :) ser du er i farta med å legge til nye. Var innom og rettet litt her og der på Stijn Schaars, og la ham til på indekslisten over artikler som har noe med Nederland å gjøre, Portal:Nederland/Liste fra A til Å - vil du være snill å legge til andre du lager på den? Om jeg kan hjelpe får du si ifra :) Noorse 29. sep 2006 kl. 19:50 (UTC)

Har svart på en del av det du spurte om på siden hos meg... Oftest samler vi spørsmål og svar på samme side. Har satt din diskusjonsside på følgelisten hos meg :). (underskrive meldinger kan du enkelt gjøre ved å skrive inn ~~~~ Noorse 29. sep 2006 kl. 20:14 (UTC)
Flott at du tar deg av oppdatering av fotballspillernes resultater! :) Der har jeg ikke mye peiling ;) Noorse 4. des 2006 kl. 15:44 (CET)

Månedsnavn[rediger kilde]

Husk at månedsnavn skrives med liten forbokstav, såfremt de ikke er først i en setning. Husk også å kategorisere artiklene du skriver etter beste evne. Jfr. forøvrig artikkelen om Barry Opdam for stilreferanser. – Toreau 2. okt 2006 kl. 17:44 (UTC)

Anbefalte artikler[rediger kilde]

Hei. Husk at hvis du nominerer en artikkel for ambefalt eller utmerket, du må gi en begrunnelse for nominasjonen, og det har du ikke gjort. — H92 (d/t · b/c · @) 8. jul 2007 kl. 23:45 (CEST)

Signering av innlegg[rediger kilde]

Hei! For å signere et innlegg holder det å skrive fire tilder eller trykke på etter innlegget. Du kan altså skrive:

  • Hei, dette er en melding. Hilsen ~~~~

… og meldingen vil da automatisk få brukernavn og dato, slik som dette:

  • Hei, dette er en melding. Hilsen Bergkampje 28. jun 2008 kl. 13:04 (CEST)

Mvh. Candyman777 28. jun 2008 kl. 13:04 (CEST)

Hei :) Har du tid / lyst / mulighet til å ta deg litt av språket i Klaas-Jan Huntelaar? Det er et veldig reportasjeaktig språk i den nå, størst.. best.. osv. og dermed ikke helt leksikalsk. Groeten :) Noorse 28. jun 2008 kl. 13:17 (CEST)

Hei og takk! Det ligger en hilsen og noen spørsmål til deg på diskusjonssiden min ;) (Du glemte å undertegne, men ble gjenkjent likevel ;) G'nacht & groeten van Noorse 6. jul 2008 kl. 01:57 (CEST)

Fotballspillere[rediger kilde]

Hei. Jeg ser du skriver at du liker å skrive om fotball og å lage spillerprofiler. VM nærmer seg og vi mangler fortsatt mange aktuelle VM-spillere. Kunne du tenke deg å bidra på Wikipedia:Dugnadskontor/Fotballmesterskap/VM 2010? Der er det listet opp endel aktuelle spillere for VM-landene. Listene vil bli oppdatert etterhvert som troppene offentliggjøres. Vi mangler bl.a. en god del nederlendere. Mvh. Wikijens 10. mai 2010 kl. 18:33 (CEST)[svar]

Ønskeliste fra nederlandsk wp: Fotballdommeren nl:Björn Kuipers. Mvh. Wikijens 27. mai 2010 kl. 19:45 (CEST)[svar]