Brukerdiskusjon:Andewa

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Andewa, og velkommen til Wikipediabokmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis retta opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

Grindstein 18. mar 2007 kl. 00:28 (CET)

Islandslav[rediger kilde]

Flott at du skriver om lav, der er det mye ugjort. Jeg føyde til litt om bruk av islandslav, kilden der er min svigermor som var med å kokte islandslav til grisene. Kan også nevne en annen ting om islandslav, for en noen år siden viste jeg et følge med med latvierer rundt i Hedmark. Blant annet var vi innom en furumo i Trysil der oppdaget latvierene islandslaven og ble helt ville. De plukket en hel masse og fortalte at de brukte det mot hoste, men at det var veldig dyrt og vanskelig å få tak i i Latvia. --Per Vetlesen 29. mai 2007 kl. 21:12 (CEST)[svar]

  • Jeg har en koloni med islandslav rett borti furuskogen her (jeg bor i Alvdal). Kanskje dette er en brukbar eksportartikkel? Ellers har jeg - selv om jeg er helt amatør på feltet - tenkt å legge ut noen fler lavarter etterhvert. Problemet er jo gode bilder som kan frigis. Jeg tar noen selv, men jeg føler meg av og til utrygg på artsbestemmelse på det jeg finner. Andewa 29. mai 2007 kl. 22:53 (CEST)[svar]
Dette bildet ligger nå på commons

Jeg så det du spurte om hos Soulkeeper, og har lastet dette bildet opp på fra engelsk wiki til commons, det kan nå brukes i taksoboksen. Jeg er imidlertid i tvil om hvor godt det gjør seg akkurat der siden der er såpass avlangt, mulig du heller skulle sette det en annen plass i artikkelen. FinnR 15. jun 2007 kl. 14:18 (CEST)

  • Takk for hjelpa! Jeg byttet om likevel, jeg, og la på etpar bilder til - jeg er litt i tvil om hva som blir best her... Hva synes du? Andewa 15. jun 2007 kl. 19:31 (CEST)
  • Litt seint ute med å svare, ser Tbjornstad allerede har byttet ut bildet med et annet, tror kanskje det bildet han valgte er enda bedre. Si fra dersom du trenger mer hjelp til bildeopplasting. MVH FinnR 18. jun 2007 kl. 23:43 (CEST)
  • Jeg synes også bildet som kom etterpå er bedre. Det går ellers bra å laste opp bilder til commons - jeg skjønte bare ikke at bildet som lå på engelsk wp ikke lå på commons... Har vel litt å lære enda. Andewa 18. jun 2007 kl. 23:52 (CEST)
  • Vi har alle mye å lære, men det er jo litt av vitsen med å pusle her på wikipedia. I dag lærte jeg noe nytt om ryllik... FinnR 19. jun 2007 kl. 00:04 (CEST)

Eksterne lenker i tekst[rediger kilde]

Jeg tilbakestilte endringen du hadde gjort på Alvdal hvor du hadde lagt inn masse eksterne lenker i teksten. Vi bruker ikke det på wp. De bedriftene som er inklusjonsverdige i leksikonet kan få sin egen artikkel, og i den artikkelen legger man inn lenke til nettstedet deres under overskriften Eksterne lenker. Uten at jeg har fasiten, så vil jeg tro at Alvdalsbedrifter som kan overleve en slettediskusjon er Malmlaft, som vel må være en av de aller største laftebedriftene i landet etter fusjonene/oppkjøpene Cato Haugen gjorde for et par år siden, Synnøve Finden har allerede artikkel. mvh, Apple farmer 1. feb 2009 kl. 09:59 (CET)

Ok - jeg ser poenget med å skille mellom ekstern link fra artikkel om den konkrete bedriften/organisasjonen og link til bedrifter som omtales i andre artikler. Men kildemateriale og denslags kan det vel linkes til også oppe i artikkelen og ikke bare nederst som ekstern link? Når det gjelder Malmlaft så har nok de også fått finanskrisa forholdsvis midt i trynet, så jeg tror vi venter litt med egen artikkel om dem. Andewa 1. feb 2009 kl. 13:15 (CET)
Kilder, som referanser linkes det til i teksten i artikkelen. Da med ref-tagger rundt lenken (de du får ved å trykke på knappen lengst til høyre over red.-vinduet). Deretter lager du en seksjon som heter Referanser og legger inn {{reflist}} på linja under. Så i avisa her om dagen at det var permitteringer i Malmlaft ja, men likevel kunne de nok ha rettferdiggjort en artikkel. De har da vel holdt på i mange år såvidt jeg husker? mvh, Apple farmer 1. feb 2009 kl. 13:39 (CET)

Artikkelen Nibelungenringen er utmerket[rediger kilde]

Artikkelen om Nibelungenringen, som du har bidratt aktivt til, er blitt rangert som en Utmerket artikkel. På vegne av alle oss som liker en grundig leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere vektige bidrag fra deg!?

Det solide grunnlaget du la til denne artikkelen gjør at du fortjener denne utmerkelsen like mye som meg. Mvh Kaitil 8. jun 2010 kl. 08:56 (CEST)

Hjelp med lav[rediger kilde]

Hei, det var nettopp en anonym bruker som opprettet en veldig kort artikkel om papirlav. Jeg utvidet den litt fra SNL og engelsk wp, men kanskje du kunne skrevet litt mer? (og så trenger den taksoboks hvis du er god med det ;) – Danmichaelo (δ) 26. apr 2012 kl. 14:24 (CEST)

Da har jeg satt inn en taksoboks og lagt til littegrann. Det er fortsatt mye å gå på med nye opplysninger her! Andewa (diskusjon) 5. mai 2012 kl. 11:38 (CEST)[svar]

Wikipedian in residence[rediger kilde]

Hei, så på brukersiden din at du er arkivar. Kanskje dette kunne være noe for deg? – Danmichaelo (δ) 8. mai 2012 kl. 00:05 (CEST)[svar]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Þorsteins saga Víkingssonar har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 22. des 2012 kl. 20:40 (CET)

Takk, takk. Morsom oppmuntring for oss som bobler litt over av unyttig kunnskap om smale og kuriøse tema. Andewa (diskusjon) 22. des 2012 kl. 21:46 (CET)

Litt undring[rediger kilde]

Hei, ser at du har utvidet artikkelen om Bernhard I av Sachsen, fine greier - men har du en kilde på at han ble kalt «Benny»? Det kallenavnet får meg til å stusse litt ;) Mvh noorse 8. feb 2013 kl. 23:12 (CET)

Benny? Beklager, det skulle selvsagt stått Benno. Kilden til dette navnet er Adam av Bremen, Gesta Hammaburgensis (Beretningen om Hamburg stift), s 79 i B. T. Danielsen/A. K. Frihagens oversettelse. Andewa (diskusjon) 8. feb 2013 kl. 23:32 (CET)
Ah, ok, fint du ordnet opp i det :) God helg! noorse 8. feb 2013 kl. 23:37 (CET)

Liste over fornaldersagaer og lygesagaer[rediger kilde]

Så ble jeg brått minnet om at du har jobbet lenge og grundig med Liste over fornaldersagaer og lygesagaer. Tror du at den muligens kan være aktuell for vurdering til status som God liste? Jeg tror den vil passe fint inn, men du må vanligvis regne med noen spørsmål, etterlysninger og innspill i løpet av den uka som brukes til kandidatprosessen. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 15. apr 2013 kl. 21:55 (CEST)

Jeg har ikke mye erfaring med slike nominasjoner, men det er jo i tilfelle en hyggelig oppmuntring. Skal selvsagt svare på innspill etter evne. Andewa (diskusjon) 15. apr 2013 kl. 23:07 (CEST)

Lista Liste over fornaldersagaer, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en God liste. På vegne av alle oss som setter stor pris på bred og grundig behandling av viktige emner: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere lister eller andre gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 23. apr 2013 kl. 21:09 (CEST)

Takker og bukker. Det er saktens mer å skrive om i verden. Andewa (diskusjon) 23. apr 2013 kl. 21:21 (CEST)

arbeid pågår[rediger kilde]

Hei, jeg så meldingen din på diskusjon:Ladejarler. Det kan være greit å sette {{arbeid pågår}} øverst i selve artikkelen. Vennlig hilsen Finn Rindahl (diskusjon) 5. jun 2013 kl. 20:00 (CEST)

Åkei! Takk for tipset! Andewa (diskusjon) 5. jun 2013 kl. 20:04 (CEST)

Ladejarler[rediger kilde]

Artikkelen «din» om Ladejarler begynner å nærme seg nivå som Anbefalt Artikkel snart. Har du vurdert å føre den fram dit? Mvh M O Haugen (diskusjon) 17. jul 2013 kl. 19:01 (CEST)

Jeg var vel egentlig i ferd med å runde av her, men siden du henger en sånn gulrot foran meg så kunne jeg ta en ekstra runde med finpuss. Nå kjenner jeg ikke kriteriene for AA særlig godt - jeg tar gjerne imot tips både på generelle kriterier og spesifikke tema som bør med i artikkelen. Andewa (diskusjon) 17. jul 2013 kl. 22:04 (CEST)
Mine ønsker/tips: noen flere kilder (som (no) denne), litt mer om trosskiftet og andre kulturelle forhold ved "hoffet", og litt mer om Lade gård. Kanskje en kilde til anetavlen. Men hva tenker du selv om utvidelsesmuligheter? Mvh M O Haugen (diskusjon) 17. jul 2013 kl. 22:25 (CEST)
Satt faktisk og bladde i «Trøndelags historie» da du foreslo den. Har lagt inn litt mer om Lade gård nå. Det er noen røde lenker i anetavla som må fikses også. Gi meg en ukes tid så skal jeg finpusse... Andewa (diskusjon) 17. jul 2013 kl. 23:12 (CEST)
Jeg begynte på et nytt avsnitt i dag, om jarlene i moderne kultur. Jeg antar at det kan utvides, men foreløpig har vi både Oehlenschläger og Korsvikaspelet. Og så oppdaget jeg i dag at Arne Odd Johnsen utga en avhandling i 1981: Håkon jarl Eiriksson (998-1030) : nytt kildemateriale og nye synspunkter. Du som er fagmann vet antagelig bedre enn meg om dette er relevant å trekke inn!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 22. jul 2013 kl. 11:20 (CEST)
Og akkurat i dag fikk jeg nyss om at Frans-Arne Stylegar kommer med en ny bok om Håkon jarl i Spartacus forlags serie om «Sagakongene». Boka ventes visst utgitt i september. Kanskje den er verdt å vente på? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 25. jul 2013 kl. 08:48 (CEST)
For min del kan vi vente - det kan være interessant å lese nytt materiale. Jeg blir uansett frakoblet i en til to uker nå, men jeg kan følge litt opp og tipse deg når jeg har bidratt med det jeg kan. Har du noe tilgang (lenke el. kopi) til A. O. Johnssens avhandling - den er ukjent for meg? Andewa (diskusjon) 25. jul 2013 kl. 16:09 (CEST) (PS. Jeg ser du stadig titulerer meg «fagmann». Det er noe overdrevet. Riktignok kjempet jeg meg til et historie mellomfag engang i senmiddelalderen, men jeg er nok bare en leseglad amatør!)
Ok, da noterer jeg i margen: «ikke fagmann, bare mellom-fagmann…» Fortsatt god sommer! Mvh M O Haugen (diskusjon) 25. jul 2013 kl. 18:03 (CEST)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei du som er nyregistrert bruker på Wikipedia!

Foreningen Wikimedia Norge arrangerer wikipedia Academy lørdag 14. desember, på Arkitekturmuseet i Oslo. Vi har lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer bådnye og erfarne wikipedianere. Vi skal se bli bedre kjent med de nye verktøyene på Wikipedia - Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata og kultursamarbeid, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet både erfarne Wikipedia-frivillige, og eksterne eksperter på Wikipedia og formidling.

Det blir også premiering av Årets wikipedianer 2013 og av vinnerne av fotokonkurransen Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe andre frivillige på på Norges største kunnskapsdugnad - Wikipedia! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 24. nov. 2013 kl. 16:45 (CET)[svar]

Mulig vi har litt forskjellige definisjoner av «nyregistrert bruker», men jeg takker uansett for invitasjonen! Har dessverre ikke anledning til å møte. Andewa (diskusjon) 24. nov. 2013 kl. 17:30 (CET)[svar]

Artikkelen Ladejarlene er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Ladejarlene, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 27. nov. 2013 kl. 22:23 (CET)[svar]

Patruljør?[rediger kilde]

Hei! Som en aktiv og dyktig bidragyter på Wikipedia kan du kanskje ha behov for tilgang til flere verktøy. Med disse kan du følge opp endringer på artikler ved å få mulighet til å godkjenne bidrag fra uerfarne brukere, samt effektivt kunne tilbakestille vandalisme. Gi meg beskjed dersom du ønsker denne oppgraderingen! - mvh 4ing (diskusjon) 29. nov. 2013 kl. 14:40 (CET)[svar]

Ja, jeg kan tenke meg å prøve dette. Andewa (diskusjon) 30. nov. 2013 kl. 21:41 (CET)[svar]
Da har jeg oppgradert brukerrettighetene dine. Bruk de nye verktøyene varsomt, og ikke nøl med å spørre dersom du lurer på noe. - mvh 4ing (diskusjon) 1. des. 2013 kl. 15:54 (CET)[svar]

Liste over personer i norrøn mytologi[rediger kilde]

Kanskje dette bildet kan brukes, eller er det litt for sært?

Hei og godt nytt år. Tenker du at Liste over personer i norrøn mytologi kan bli en God Liste? Den har absolutt potensial til det!

Jeg har imidlertid er par små ønsker: at du gjør det enda tydeligere hva som er kilden til utvalget av navn, og at du gjør en ny vurdering av det Odinbildet som er øverst i lista. Jeg er skeptisk til vikingbilder med horn og fjær i hjelmen, og håper at det finnes noe i commons:Category:Norse mythology som egner seg bedre. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 5. jan. 2014 kl. 15:18 (CET)[svar]

Godt nyttår til deg også, Morten! Mye å ta fatt på i det nye også. Fint hvis dette mytologiliste-prosjektet mitt kan ende opp i en vurdering. Jeg har forberedt oppfølgere også, det kommer vel en Liste over dyr i norrøn mytologi og en Liste over steder i norrøn mytologi etterhvert. Kriterier for utvelgelse er jeg sant å si litt usikker på. Startet med å ta med dem som nevnes i Den eldre Edda og Den yngre Edda, men det kan kanskje bli for voldsomt (se bare navneremsene i Voluspå og Grimnesmål). Det bør vel helst ikke ligger «rødlenker» i lista, vel? Og det er kanskje heller ikke ønskelig med egne artikler for Nye, Nide, Nordre, Sudre... og resten av de syv (eller sytti) små dverger. Skal tenke litt mer på det.
Odinbildet mitt er en mellomting mellom arbeidsulykke og ironi. Det ble nok litt for «Wagnersk»... Det er vel plass til en remse med bilder nedover til høyre. Skal prøve å ta noen mer seriøse av de mest sentrale figurene. Den Odin'en du sendte er bra. Andewa (diskusjon) 5. jan. 2014 kl. 18:46 (CET)[svar]
Ja, jeg synes man kan hoppe over navneremsene. Og i den forbindelse møter vi jo samtidig det store, ubesvarte spørsmålet om alle disse navnene som bare nevnes én eller to ganger: er de litterære konstruksjoner laget for den ene gangens bruk i teksten, eller fantes det en større utviklet (men ikke nedskrevet) mytologi / folklore rundt dem i tekstenes samtid og nære fortid? Hvis noen av kildene drøfter akkurat dette, så kunne det jo vært morsomt å hatt med et avsnitt om det. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 5. jan. 2014 kl. 19:01 (CET)[svar]
Bare én igjen? Er det snart klar for kandidatprosess? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 21. jan. 2014 kl. 20:56 (CET)[svar]
Regner med å få gjort finpussen om et par dager. Jeg gir deg et tips når jeg anser meg ferdig med denne. Andewa (diskusjon) 21. jan. 2014 kl. 22:01 (CET)[svar]

Lista Liste over personer i norrøn mytologi, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en God liste. På vegne av alle oss som setter stor pris på bred og grundig behandling av viktige emner: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere lister eller andre gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 31. jan. 2014 kl. 10:41 (CET)[svar]

Takker og bukker. Andewa (diskusjon) 31. jan. 2014 kl. 23:42 (CET)[svar]


Wikimedia Norges julebord[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 15:23 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 3-6[rediger kilde]

Siden boten ikke har kommet så langt får du herved en stor takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 3-6 i 2016. Konkurransen ble en stor suksess, der over 11 000 kildeløse artikler fikk kilder, noe som var ca tre ganger så mye som jeg hadde håpet på. Håper du fortsetter arbeidet med kildeløse artikler fremover. Med vennlig hilsen konkurransearrangør Løken (diskusjon) 16. feb. 2016 kl. 21:40 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 3–6[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 03–06 i 2016. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 03, 2016: Kilder {{UK premie|lilla|uke=03|år=2016}}
Husk at denne ukens konkurranse er Science fiction. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 15. mar. 2016 kl. 05:32 (CET)[svar]

Liudolfingene eller Det ottonianske dynasti[rediger kilde]

Liudolfingene eller Det ottonianske dynasti? Du er hovedforfatteren bak begge. Sjekk diskusjonsiden. Jeg tror den ene bør flettes inn i den andre. --Finn Bjørklid (diskusjon) 9. jul. 2016 kl. 22:20 (CEST)[svar]

Artiklene lar seg alltids flette, men begrepet «liudolfingene» omfatter mer enn det ottonianske dynasti - det er flere grener av slekten. Fransk og bulgarsk har også to artikler om de to emnene, mens engelsk og alle andre har en felles artikkel. Jeg ser ikke umiddelbart hva som er problemet. Hvis fletting løser noe problem (?) så vil jeg gå for å utvide Det ottonianske dynasti og omdirigere liudolfingene dit. Andewa (diskusjon) 10. jul. 2016 kl. 02:01 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 39[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 39 i 2016. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 39, 2016: Referanser {{UK premie|lilla|uke=39|år=2016}}
Husk at denne ukens konkurranse er Nobelprisen. Lykke til! Hilsen Telaneo og UKBot (diskusjon) 3. okt. 2016 kl. 11:20 (CEST)[svar]

Henrik av Flandern i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Henrik av Flandern har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 23. apr. 2017 kl. 12:53 (CEST)[svar]

Håkon Sigurdsson[rediger kilde]

Hei, jeg kom tilfeldigvis over en 3 år gammel diskusjon mellom oss om hvorvidt Håkon Sigurdsson er en AA-kandidat. I dag kan jeg svare et ubetinget «ja», hvis du fremdeles er interessert i å løfte den fram!? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 26. jun. 2017 kl. 10:03 (CEST)[svar]

Hei, M O. Den har nok jeg også glemt. Hvis du mener den kan nomineres, så gjerne for meg. Den er ferdig fra min hånd for lenge siden. Nå blir jeg borte fram til tirsdag 3/7 så hvis du ser på meg som hovedbidragsyter som bør være på nett under nominasjonsprosessen, så vent gjerne noen dager med nominasjonen. Andewa (diskusjon) 26. jun. 2017 kl. 13:15 (CEST)[svar]
Venting skal bli :-) Mvh --M O Haugen (diskusjon) 26. jun. 2017 kl. 14:53 (CEST)[svar]
@Orland: Jeg har ikke finlest artikkelen etter at jeg utvidet den for tre år siden, men hvis du mener den er klar for storjuryens dom så skal jeg prøve å følge opp innspill i kandidatvurderingen. Andewa (diskusjon) 5. jul. 2017 kl. 17:01 (CEST)[svar]

Artikkelen Håkon Sigurdsson er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Håkon Sigurdsson, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 13. jul. 2017 kl. 15:46 (CEST)[svar]

Hyggelig!!! Andewa (diskusjon) 13. jul. 2017 kl. 21:10 (CEST)[svar]

Megingjord[rediger kilde]

Hej. I artikeln Megingjord finns ett litet fel, som jag hoppas Du kan rätta till. (Min norska tillåter inte att jag gör det själv.) Artikeln citerar på norröna en strof av Eilífr Goðrúnarson utan översättning. Därefter står följande: "Tolkningen av dette verset er usikker fordi Eilifs dikt er fylt av vanskelige omskrivninger og kjenninger. En svensk prosaoversettelse av Karl G. Johansson och Mats Malm lar diktet vise til Tor, mens Finnur Jónssons danske oversettelse viser til Odin."

Detta är fel. Johanssons och Malms översättning, som rörande tolkning och kommentarer helt följer Anthony Faulkes' utgåva i tre band av Snorres Edda, skiljer sig inte från Finnur Jónssons. Felet är orsakat av att The Skaldic Project (som Du hänvisar till) har lagt in en extra helmingr som strof 4 i Þorsdrápa. Denna halvstrof kommer från Tredje grammatiska avhandlingen, kap III:II (15), där den anförs som exempel på s.k. barbarismus och tillskrivs i såväl Codex Wormianus som i AM 748 Eilífr Goðrúnarson; i AM 757 dock endast en Eilífr (utan patronymikon). Varför forskarna bakom The Skaldic Project har ansett att denna helmingr skall tillhöra Þorsdrápa känner jag inte till. Finnur Jónsson betraktade den som en lausavísa och var inte ens säker på att det var Eilífr Goðrúnarson som var författaren. Resultatet av detta inskott har emellertid blivit att den strof som tidigare var nummer 4 nu har blivit nummer 5; den tidigare femman har blivit 6, och så vidare. Strof nr 8, som Du hänvisar till, motsvaras alltså av strof 7 hos Finnur Jónsson. Detta kan Du själv se om Du på den engelska sidan för strof 8 studerar det finstilta under texten. Rubriken Editions hänvisar bl.a. till Skj (dvs. Finnur Jónssons Den norsk-islandske skjaldedigtning) med länkar till AI sid 149 (emendationer) och BI sid 141 (med översättning).

Jag föreslår att Du stryker påståendet "Tolkningen av dette verset er usikker…" och så vidare. Det föreligger ingen som helst oenighet om hur denna strof skall tolkas. I stället kan Du väl lägga in Finnur Jónssons översättning, som lyder så här:

"Tor så elvens strøm bryde på sine kraftige skuldre; styrkebæltets gud så ingen bedre udvej end at erklære, at hans styrke (højde) skulde vokse til himlen, med mindre flommen aftog."

Det är gjarðar njótr, gördelns ägare/bärare, som Finnur Jónsson här översätter styrkebæltets gud och denna översättning är helt oproblematisk. Men det är ganska vanligt att The Skaldic Project har en annan ordningsföljd på skaldestrofer än vad som tidigare har varit etablerat. Med vänlig hälsning Srv.rosen (diskusjon) 27. jul. 2017 kl. 06:58 (CEST)[svar]

Takk for denne opplysningen! Jeg har fjernet dette om «usikker tolkning» og lagt inn Jónssons prosaoversettelse. Andewa (diskusjon) 29. jul. 2017 kl. 20:22 (CEST)[svar]

Manuel I Megas Komnenos i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Manuel I Megas Komnenos har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 28. okt. 2017 kl. 16:20 (CEST)[svar]

Basileios Megas Komnenos i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Basileios Megas Komnenos har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Andreas Kolle (diskusjon) 14. nov. 2017 kl. 06:04 (CET)[svar]

Takk for dine gode bidrag om et område/en epoke som er lite kjent. Du henviser til «Trapezunt-riket», mens de relaterte kartene (på engelsk) ser ut til å omtale dette som «Trebizond». For den uinvidde kan dette være tvetydig. Så fint om du kan presisere i bildetekst eller noe slikt, rikets beliggenhet etc. --Vennlig hilsen Erik d.y. 30. nov. 2017 kl. 20:43 (CET)[svar]

Ja, det er litt forvirrende at man ikke kan bruke samme navn. Jeg har (prøvd) å holde meg til den visstnok norske varianten Trapezunt, mens engelske kilder bruker Trebizond. Jeg skal gå over etterpå og legge inn «=Trebizond» i parenteser her og der hvor det trengs. Det blir heller ikke mindre forvirrende av at både selve keiserriket og hovedstaden heter det samme.Andewa (diskusjon) 30. nov. 2017 kl. 20:55 (CET)[svar]
Veldig bra. --Vennlig hilsen Erik d.y. 8. des. 2017 kl. 15:08 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 48[rediger kilde]

Gratulerer med seieren i ukens konkurranse i uke 48 i 2017! Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 48, 2017: Nordmenn {{UK premie|blå|uke=48|år=2017}}
Ukens konkurranse uke 48, 2017: Nordmenn {{UK premie|lilla|uke=48|år=2017}}

Husk at denne ukens konkurranse er Håndball-VM og Tyskland. Lykke til! Hilsen Torstein og UKBot (diskusjon) 4. des. 2017 kl. 10:22 (CET)[svar]

Þangbrandr i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Þangbrandr har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Vennlig hilsen Erik d.y. 8. des. 2017 kl. 15:09 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 49–50[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 49–50 i 2017. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 49, 2017: Håndball-VM og Tyskland {{UK premie|lilla|uke=49|år=2017}}
Husk at denne ukens konkurranse er Julenøtter. Lykke til! Hilsen Theilert og UKBot (diskusjon) 18. des. 2017 kl. 12:31 (CET)[svar]

Johannes IV Megas Komnenos i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Johannes IV Megas Komnenos har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 2. jan. 2018 kl. 09:12 (CET)[svar]

PetScan[rediger kilde]

Hei. Her er et alternativ til CatScan, PetScan. Dette verktøyet er minst like anvendelig, trolig mye bedre. Det er heller ikke så mye mer komplisert å bruke, bare merk de ulike fanene (Categories|Page properties|Templates&links|Other Sources|Wikidata|Output). De ulike kriteriene for søket legges inn på de aktuelle fanene, og disse skal virke sammen. Det er derfor flere kombinasjoner for å søke opp ønskede artikler, selv om man må hoppe litt rundt for å legge inn eller ta bort igjen avgrensinger for søk. mvh --Ooo86 (diskusjon) 17. jan. 2018 kl. 10:10 (CET)[svar]

Takk skal du ha, @Ooo86:! Akkurat det jeg ønsket meg. Litt teit at den spretter tilbake til engelsk mellom hvert nytt søk, men det lever vi med. Andewa (diskusjon) 17. jan. 2018 kl. 18:53 (CET)[svar]

Lista Liste over østromerske keisere, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en God liste. På vegne av alle oss som setter stor pris på bred og grundig behandling av viktige emner: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere lister eller andre gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 24. jan. 2018 kl. 19:46 (CET)[svar]

Dukas-dynastiet i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Dukas-dynastiet har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 4. feb. 2018 kl. 19:54 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:40 (CEST)[svar]

Har du interesse av å lese om Lofotfisket?[rediger kilde]

Hei Andewa, har du tid til å lese på Lofotfisket og/eller Lofotfiskets historie? Nå er de ute som kandidatartikler. Tipper det er innenfor ditt interesseområde i alle fall, viktig nasjonalt er det også... Vennlig hilsen --Frankemann (diskusjon) 8. apr. 2018 kl. 18:48 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:38 (CEST)[svar]


Trojanerinner (Evripides) i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Trojanerinner (Evripides) har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 12. mai 2018 kl. 11:37 (CEST)[svar]

De tolv olympiske guder[rediger kilde]

Hei, jeg ser at du justerte De tolv olympiske guder i Mal:Gresk mytologi. Jeg jobbet litt med artikkelen og malen i 2011, og da var det et mål for meg å synliggjøre den inkonsistensen som finnes i kildene: det er mange som snakker om «De tolv olympiske guder», men det er ikke enighet mellom kildene om hvem de tolv er. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 31. mai 2018 kl. 20:01 (CEST)[svar]

Ja, jeg har tvilt meg fram til denne endringen over litt tid. Jeg gjorde også en tilsvarende endring i artikkelen Greske guder, men der la jeg inn et «tilleggskapittel» med Hades, Hestia og Pan som av og til nevnes som olympiske. Hovedgrunnen er jo selvsagt at det ser litt pussig ut å liste opp fjorten og kalle det tolv. Jeg ser problemet, som du også har skrevet om i De tolv olympiske guder, men i og med at begrepet «tolv» nå er såpass etablert tenker jeg at vi holder oss til de tolv som vanligvis regnes med. Alternativ kan vi døpe om artiklene og malen til De olympiske guder. Kanskje er det bedre? Andewa (diskusjon) 31. mai 2018 kl. 20:26 (CEST)[svar]

De syv mot Theben i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel De syv mot Theben har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 15. jun. 2018 kl. 23:40 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 4–7[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 04–07 i 2019. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 04, 2019: Kilder {{UK premie|lilla|uke=04|år=2019}}
Husk at denne ukens konkurranse er Oscar. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 18. feb. 2019 kl. 02:33 (CET)[svar]

Bahram VI Chobin av Persia i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Bahram VI Chobin av Persia har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 10. mar. 2019 kl. 08:24 (CET)[svar]

Avstemning om referanser fra Wikidata[rediger kilde]

Hei, Erik F har startet en avstemning på Tinget om hvorvidt vi ønsker å stanse ordningen der referanser i infoboksen blir hentet fra Wikidata. Bakgrunnen er at dette har vært et stridstema siden det ble innført for ca ett år siden. Ordningen med referanser fra Wikidata ble iverksatt basert på en "avstemning/meningsmåling" som Jeblad arrangerte for ett år siden. Mange viste ikke helt hva dette innebar og få deltok. Vennligst stem For For eller Imot Imot, og så kan du eventuelt komme med en presisering etter stemmen, slik flere andre har gjort. Avstemningen vi foregå over 2 uker.--Ezzex (diskusjon) 21. mai 2020 kl. 22:28 (CEST)[svar]

Alvdal Musikkråd nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Andewa! Jeg har nominert Alvdal Musikkråd, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Alvdal Musikkråd. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 30. aug. 2020 kl. 08:19 (CEST)[svar]

Froskene (Aristofanes) i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Froskene (Aristofanes) har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 17. des. 2020 kl. 16:31 (CET)[svar]

Liste over presidenter i Bangladesh i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Liste over presidenter i Bangladesh har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 24. jan. 2021 kl. 15:19 (CET)[svar]

Je Khenpo i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Je Khenpo har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 18. feb. 2021 kl. 07:53 (CET)[svar]

Flyttehjelp[rediger kilde]

Hei. Jeg trenger litt flyttehjelp. Er det noe du kan bidra med? Det dreier seg om å flytte Kategori:Lagmaler for fotball-EM til Kategori:Troppmaler for fotball-EM og tilsvarende for enkeltmesterskapene. Alt av underkategorier og artikler/maler er allerede omkategorisert, så det er bare flytting av selve kategorisidene som gjenstår. Mvh. --2A02:587:B946:8D35:6D19:E3CD:620B:9052 25. apr. 2021 kl. 11:27 (CEST)[svar]

Utført! Andewa (diskusjon) 25. apr. 2021 kl. 12:38 (CEST)[svar]
Fantastisk! Tusen takk. --2A02:587:B946:8D35:6D19:E3CD:620B:9052 25. apr. 2021 kl. 12:43 (CEST)[svar]

Hage Geingob i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Hage Geingob har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 15. aug. 2022 kl. 18:03 (CEST)[svar]

Dickon Mitchell i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Dickon Mitchell har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Vennlig hilsen Erik d.y. 29. okt. 2022 kl. 11:11 (CEST)[svar]

Liste over Honduras’ presidenter i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Liste over Honduras’ presidenter har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 4. des. 2022 kl. 23:12 (CET)[svar]

Mohammed Shia’ al-Sudani i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Mohammed Shia’ al-Sudani har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Erik d.y. 11. des. 2022 kl. 12:57 (CET)[svar]

Liste over Madagaskars statsministre[rediger kilde]

Hei og god morgen. Liste over Madagaskars statsministre er foreslått som en av Wikipedias «Gode nye» artikler. Jeg synes artikkelen trenger en ingress først, som forklarer hva som skjedde i 1828 og som førte til etableringen av en statsministerpost. Madagaskar#Historie gir ikke tilstrekkelig hjelp, synes jeg. Kan du se på dette? Mvh M O Haugen (diskusjon) 27. des. 2022 kl. 09:10 (CET)[svar]

God jul i stuen, MOH. Har lagt til et par setninger i ingressen nå. Det burde jo ha vært en egen artikkel om Kongeriket Merina på denne wikien, men jeg vet ikke helt om jeg føler meg kallet til å skrive den. Iallefall ikke akkurat nå. Andewa (diskusjon) 27. des. 2022 kl. 19:59 (CET)[svar]
PS. Jeg skal se om jeg får oversatt den engelske artikkelen om den første statsministeren Andriamihaja. Så blir det en blå lenke der med litt mer utfyllende stoff for de spesielt interesserte. Andewa (diskusjon) 27. des. 2022 kl. 20:12 (CET)[svar]

Liste over Madagaskars statsministre i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Liste over Madagaskars statsministre har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 4. jan. 2023 kl. 22:30 (CET)[svar]

Natalia Gavrilița i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Natalia Gavrilița har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 6. mar. 2023 kl. 10:14 (CET)[svar]

Aslan Bzhania i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Aslan Bzhania har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 12. mar. 2023 kl. 07:33 (CET)[svar]

Serdar Berdimuhamedow i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Serdar Berdimuhamedow har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 2. apr. 2023 kl. 18:07 (CEST)[svar]

Dorin Recean i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Dorin Recean har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Vennlig hilsen Erik d.y. 29. apr. 2023 kl. 17:55 (CEST)[svar]

Borjana Krišto i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Borjana Krišto har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 25. aug. 2023 kl. 00:40 (CEST)[svar]

Santiago Peña i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Santiago Peña har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 27. sep. 2023 kl. 22:14 (CEST)[svar]

Jakov Milatović i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Jakov Milatović har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Hilsen Erik d.y. 14. okt. 2023 kl. 22:01 (CEST)[svar]

Siaosi Sovaleni i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Siaosi Sovaleni har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Hilsen Erik d.y. 11. nov. 2023 kl. 00:13 (CET)[svar]

Nataša Pirc Musar i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Nataša Pirc Musar har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Hilsen Erik d.y. 22. nov. 2023 kl. 21:18 (CET)[svar]

Charlot Salwai i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Charlot Salwai har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Hilsen Erik d.y. 20. des. 2023 kl. 17:54 (CET)[svar]

Choe Ryong-hae i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Choe Ryong-hae har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 8. jan. 2024 kl. 23:57 (CET)[svar]

Sneferka i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Sneferka har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 3. feb. 2024 kl. 12:42 (CET)[svar]

Administrator?[rediger kilde]

Hei, og takk for trivelig årsmøtehelg! Som sagt da så vil jeg gjerne spørre her for ordens skyld om du kunne tenke deg å bli administrator? Jeg veit jo svaret allerede, men da får vi et «papirspor» på det også. 😁 Jon Harald Søby (diskusjon) 23. feb. 2024 kl. 13:30 (CET)[svar]

Ja, veldig hyggelig å bli foreslått. Jeg velger å se det som at mine bidrag har blitt satt pris på. Jeg tar utfordringen med nominasjon, selv om jeg ser at jeg har noe å gå på i forhold til å øke min tekniske kompetanse. Andewa (diskusjon) 23. feb. 2024 kl. 13:38 (CET)[svar]

Gratulerer! Da er du valgt, jeg har satt admin.flagget nå. Satte inn malen på brukersiden din, du får bare flytte på den om du vil at den skal stå et annet sted. Ikke vær redd for å spørre om det er noe du lurer på. Lykke til!--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 1. mar. 2024 kl. 16:19 (CET)[svar]

Gratulerer fra meg også!--Trygve Nodeland (diskusjon) 1. mar. 2024 kl. 17:05 (CET)[svar]
Gratulerer så mye! Mvh. 90sveped (diskusjon) 1. mar. 2024 kl. 17:11 (CET)[svar]
Takk, takk, til alle som viste meg tillit! Jeg har nok en bratt læringskurve foran meg, men det går vel etter hvert. Jeg får belage meg på å stille noen dumme spørsmål, så får dere vise litt tålmodighet. Andewa (diskusjon) 1. mar. 2024 kl. 17:25 (CET)[svar]

Månedens konkurranse 2024-02[rediger kilde]

Gratulerer med seieren i månedens konkurranse i februar 2024! Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Månedens konkurranse i februar 2024: Sovjetistan {{UK premie|blå|måned=2|år=2024}}
Månedens konkurranse i februar 2024: Sovjetistan {{UK premie|sølv|måned=2|år=2024}}
Husk at denne månedens konkurranse er Estland, Latvia og Litauen. Lykke til! Husk at denne månedens konkurranse er Rødlenke-prosjektet. Lykke til! Hilsen 90sveped og UKBot (diskusjon) 1. mar. 2024 kl. 01:13 (CET)[svar]

Månedens konkurranse 2024-03[rediger kilde]

Takk for innsatsen i månedens konkurranse i mars 2024. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Månedens konkurranse i mars 2024: Rødlenke-prosjektet {{UK premie|lilla|måned=3|år=2024}}
Husk at denne månedens konkurranse er Estland, Latvia og Litauen. Lykke til! Hilsen Jon Harald Søby (WMNO) og UKBot (diskusjon) 4. apr. 2024 kl. 13:36 (CEST)[svar]