Brukerdiskusjon:Alexis

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Babel-brukerinformasjon
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
sv-2 Den här användaren har medelgoda kunskaper i svenska.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
nn-2 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit middels nivå.
es-1 Esta persona tiene un conocimiento básico del español.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
Brukere etter språk



Spør meg! Jeg kan norsk, svensk, nynorsk og engelsk, og er behjelpelig med de fleste spørsmål her inne.

I speak English, just ask me a question!

Hei. Du nominerte en artikkel som tilsynelatende er uten en hovedforfatter. I veiledningen til kandidatnominasjoner står det «Nominator må anse artikkelen fri for vesentlige mangler på nominasjonstidspunktet, og eventuell hovedbidragsyter bør være innstilt på å bidra til å diskutere/utbedre mangler.».

Har du selv tenkt at du skal ha en rolle i å bidra med å utvikle artikkelen Trondheim videre som følge av innspillene i kandidatprosessen? Mvh MHaugen 7. okt 2009 kl. 09:55 (CEST)

En artikkel kan være god selv uten en spesiell hovebidragsyter. Mvh. Alexis (d) 16. okt 2009 kl. 12:12 (CEST)
Uten tvil, selv om artikkelen om Trondheim neppe er noe godt bevis på det. Men det var ikke det som var spørsmålet. Hadde du tenkt at du selv skulle ta ansvar for å utvikle artikkelen på grunnlag av de merknadene som oppsto i løpet av vurderingsprosessen!? Eller håpet du at «noen andre» skulle gjøre det? Mvh MHaugen 16. okt 2009 kl. 14:07 (CEST)

Navnet Teodor[rediger kilde]

Hvilken kilde kan du anføre for at navnet Teodor har tysk opphav? det vanlige er jo å forklare det som gresk Gudegave.Velle 10. des 2009 kl. 15:53 (CET)

Jeg leste det i en bok om navn. Mvh. Alexis (d) 13. des 2009 kl. 13:52 (CET)

Fjerning av bilder i onani-artikkelen[rediger kilde]

Slike bilder har blitt diskutert mangfoldige ganger, ofte diskusjoner som du har startet. Det er bred enighet om at bilder som dekker temaet som en artikkel omhandler ikke skal fjernes. Ikke fjern slike bilder fra artikler!3s 31. des 2009 kl. 13:24 (CET)

Wikipedia er ikke Redtube. Mvh. Alexis (d) 1. jan 2010 kl. 13:09 (CET)
Denne diskusjonen har vi hatt før, om du ikke kan innrette deg vil din brukerkonto bli blokkert. WP har retningslinjer, og de får du også følge. KEN 1. jan 2010 kl. 13:17 (CET)
Det er helt sant at vi ikke er det, men vi har illustrerende bilder i relevante artikler. Om du ikke liker bildene, kan du enkelt styre unna artikler der du risikerer å treffe på slike bilder. 3s 1. jan 2010 kl. 13:54 (CET)

Blokkering[rediger kilde]

Ditt brukernavn er idag, 8. mai 2010, blitt blokkert på grunn av vandalisme, personangrep, trolling eller annen uakseptabel oppførsel. Hvis du mener blokkeringen er urettmessig kan du kontakte en administrator. Det anbefales at du setter deg inn i stilmanualen vår for å se hvordan artikler bør settes opp og hvordan du enkelt kan formatere tekst. Du kan finne en grei innføring til hvordan Wikipedia fungerer her. - KEN 8. mai 2010 kl. 21:06 (CEST)[svar]

Bussulykken i Verdal nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Alexis! Jeg har nominert Bussulykken i Verdal, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Bussulykken i Verdal. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 19. feb. 2016 kl. 20:35 (CET)[svar]