Brukerdiskusjon:80.203.70.241

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen til Wikipedia, og takk for at du bidrar! Du er ikke nødt til å logge inn for å lese eller redigere artikler på Wikipedia, men det kan likevel være en fordel. Å registrere seg er både lett og gratis, og du trenger ikke å oppgi noe personlig informasjon. Du får dessuten tilgang til enkelte goder som du ikke får som uregistrert bruker, deriblant:

  • Et selvvalgt brukernavn
  • Muligheten til å se alle dine bidrag på en side som heter «Mine bidrag»
  • Din egen brukerside
  • Din egen brukerdiskusjon, der andre brukere lett kan kontakte deg
  • En overvåkningsliste der du kan se hva som skjer med artikler du er interessert i
  • Muligheten til å bli administrator
  • Du er fortsatt like anonym (faktisk mer anonym!)

For å se alle fordelene, les Wikipedia:Hvorfor registrere seg. Studer også lenkene nedenfor, så unngår du å gjøre mange feil.

Vi håper du har lyst til å bli en wikipedianer og registrerer deg, og at du vil nyte din tid på Wikipedia. God redigering! Ssu 29. des 2007 kl. 10:15 (CET)

Underprosjekt: politiske partier[rediger kilde]

Ser at du er aktiv med å skrive om politikk i mange land. Tenkte jeg i den anledning ville tipse deg om følgende underprosjekt: Wikipedia:Underprosjekter/Politiske partier. --Oddeivind 12. jan 2008 kl. 12:34 (CET)

Logg inn[rediger kilde]

Hvorfor logger du ikke inn? Det er ekstremt irriterende å se en lang liste med bidrag fra en IP-adresse i artikkelhistorikker. Deadman 12. jan 2008 kl. 21:37 (CET)

Registrering?[rediger kilde]

Takk for mange flotte bidrag! Jeg håper du kommer til å registrere deg snart, det er mange fordeler ved at du gjør det ... både for deg og oss andre. Lykke til! --EivindJ 13. jan 2008 kl. 17:48 (CET)

Du har siden din første redigering den 1. januar gjort 2199 redigeringer. Jeg vil anbefale deg å registrere deg. Det letter arbeid for andre, og gir deg fordeler. I tillegg blir det lettere å kjenne deg igjen, og du kan med det opprette deg en „figur“ her på Wikipedia. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 17. jan 2008 kl. 22:16 (CET)
Det er sikkert en tidligere bruker av wikipedia som ble utestengt. Deadman 19. jan 2008 kl. 19:36 (CET)
Han gjør i hvertfall en glimrende innsats. Ingen grunn til å syte! --Odd Eivind 24. jan 2008 kl. 22:08 (CET)

Jo, det er det, fordi det er, som sagt, ekstremt irriterende med IP-adresser som roter til artikkelhistorikker med tall som ikke gir noen betydning på hvem som redigerer hva. Deadman 25. jan 2008 kl. 21:33 (CET)

Det er bare å trykke på lenka, så ser du hva vedkommende har redigert. Jeg kan ikke se problemet. Han/hun gjør i hvertfall en glimrende jobb og det er det viktigste. --Odd Eivind 25. jan 2008 kl. 21:36 (CET)
Det som hadde vært glimrende var om h*n registrerte en bruker. Det burde egentlig innføres en lov på wikipedia som innebærer at man være logget inn for å kunne redigere her. Deadman 25. jan 2008 kl. 21:44 (CET)
Tja, selv synes jeg det er like greit med en brukerkonto, vet ikke helt hvorfor noen foretrekker ip, men dersom en slik regel hadde ført til at færre skrev på wikipedia, så ville det være trist. Jo flere som skriver, dest bedre. Om de bruker brukerkonto eller ip er egentlig et fett. --Odd Eivind 25. jan 2008 kl. 21:47 (CET)
Jeg skjønner heller ikke hvorfor folk foretrekker ikke å logge på. Det er lov for anonyme brukere å redigere Wikipedia, men det er lettere å få sosial kapital med et brukernavn folk kan kjenne deg igjen med. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 25. jan 2008 kl. 22:08 (CET)
Joda, det er jeg enig i, men jeg synes likevel dette blir "much ado about nothing". --Odd Eivind 25. jan 2008 kl. 22:15 (CET)

Hvorfor det? Deadman 25. jan 2008 kl. 23:03 (CET)

Hvorfor ikke? Kan ikke se det store problemet. --Odd Eivind 25. jan 2008 kl. 23:07 (CET)

Kategorier[rediger kilde]

På norsk wikipedia står kategorier for fødsel og død sist. Fint om du tilpasser deg det systemet. Mvh --Harald Haugland 17. jan 2008 kl. 22:25 (CET)

Diskutere[rediger kilde]

Når noen skriver noe til deg, er det vanlig at man svarer. Kunne du vennligst gjøre det i fremtiden? En annen ting som kunne være kjekt var om du opprettet en bruker/logger inn. Det er, som jeg tidligere har nevnt, svært irriterende å se en lang liste med IP-adresser i artikkelhistorikker. Deadman 19. jan 2008 kl. 22:01 (CET)

PS: Du må huske på å legge til interwiki-lenker når du skriver artikler. Deadman 19. jan 2008 kl. 22:07 (CET)

Jeg har en mistanke om at han ikke er observant på diskusjonssiden. Litt merkelig, egentlig, trodde det kom opp beskjed. Akkurat det kan være litt irriterende. Det er bra med litt kommunikasjon og samarbeid. Enveiskommunikasjon er det lite poeng i. Uansett, fint om Bruker:80.203.70.241 kunne tatt en titt på regjeringskrisen i Italia 2008. Det har kommet oppdateringer på den engelske versjonen. Driver akkurat og ser på parlamentsvalget i Italia 2006 selv og kommer tilbake til regjeringskrisen etterhvert dersom ikke han/hun gjør det. --Odd Eivind 27. jan 2008 kl. 20:14 (CET)

Inponerande innsats med Kenya konflikta. Dette har kome godt med, takk. Simenmyk 29. jan 2008 kl. 12:51 (CET)

Helt enig! Synes enkelte her er altfor opptatt av å kritisere at han ikke registrere seg. Det viktigste er at han gjør en bra innsats! --Odd Eivind 30. jan 2008 kl. 18:05 (CET)
Du virker litt mistenkelig. Kanskje dette er en av dobbeltgjengerne dine. Deadman 31. jan 2008 kl. 00:20 (CET)
Er du paranoid?? --Odd Eivind 31. jan 2008 kl. 20:12 (CET)

Snakk for deg selv. Deadman 31. jan 2008 kl. 20:50 (CET)

Se Wikipedia:Tinget#Merkverdighet i statistikk, det kan tenkes du/dere kan finne det litt interessant (: --Eivind (d) 1. mar 2008 kl. 20:32 (CET)


Nyheter[rediger kilde]

  1. Vil bare tilslutte meg til de som har oppfordret deg til å registrere deg som bruker. Det er lettere å forholde seg til et navn/pseudonym (du kan jo fortsatt bevare din anonymitet ettersom du står helt fritt til å velge alias) enn et IP-nummer!
  2. Har du ikke lyst til å bidra på wikinytt? Ser at du skriver om mange aktuelle saker. Det er plass til deg på Wikinytt også!!

--Lipothymia 7. mar 2008 kl. 17:52 (CET)

Parlamentsvalget i Spania 2008[rediger kilde]

Hei! Parlamentsvalget i Spania nærmer seg. Kunne du ta deg av dette? Vet ikke hvor mye jeg får tid til selv de kommende dagene. --Odd Eivind 7. mar 2008 kl. 19:33 (CET)

En siste oppfordring til registrering[rediger kilde]

Hei. Det virker som om du foretrekker ikke å svare på henvendelser du får på denne siden. Det kan hende det er fordi du ikke har sett den gule boksen, den er nemlig litt rar for uregistrerte brukere. Jeg håper du vil ta deg tid til å lese dette innlegget. En av de viktigste grunnene til å registrere deg er at du faktisk er mer anonym enn det du er som en IP-adresse. Mange tror omvendt, men det er altså ikke tilfelle. Det er nemlig veldig mange andre sider ved Wikipedia enn bare artiklene. Blant annet har vi et diskusjonsforum, enda et, men litt mer sosialt og uformelt og en side man kan nominere og ha oversikt over kandidater til anbefalte og utmerkede artikler. En annen viktig grunn er at det er en rekke brukere som driver med patruljering av redigeringer. Som registrert bruker kan man, etter å ha gjort en del redigeringer, få status som autogodkjent. Da er brukerens redigering automatisk godkjent, og patrollerne kan konsentrere seg om andre redigeringer, fjerner dermed vandalisme raskere, og dette igjen bidrar til Wikipedias kvalitet. Dessverre kan ikke uregistrerte brukere (f.eks. deg) bli autogodkjent, selv om jeg og meget mange andre Wikipedia-brukere vet at du er en seriøs bruker som kun har gode redigeringer. Altså må vi se på hver enkelt redigering du gjør, og det er slitsomt, og tar tid som kunne blitt brukt på artikkelskrivning og –forbedring. På denne siden kan du se ditt antall redigeringer og i hvilke navnerom du har gjort dem i, og det beviser at du er en bruker man kan stole på. Derfor vil jeg med dette komme med den siste oppfordring til å registrere deg. Både du og resten av Wikipedia vil tjene på det. H92 (d · b · @) 16. mar 2008 kl. 21:44 (CET)

Det er bare å gi opp. Denne IP-en kommer aldri til å registrere seg, selv om det er flotte kommentarer du kommer med. Deadman 17. mar 2008 kl. 02:12 (CET)

En oppfordring til å ikke registrere deg[rediger kilde]

Siden så mange maser på deg om registrering er det litt artig at du fremdeles bruker IP. LOL Muligens er det bare jeg som er så barnslig at jeg synes dette er ustyrtelig morsomt. --Harry Wad (HTM) 17. mar 2008 kl. 02:47 (CET)

Jeg skjønner heller ikke at det er så veldig om å gjøre. Selv har jeg endog valgt å stå fram med navn og bilde, men ser ikke noe stort problem med dette her. Litt komisk at enkelte ovenfor endog kommer med konspirasjonsteorier om at det skal være jeg som står bak denne ip-adressen. Men, bevares, dersom vedkommende vil gi meg "skylden" for alle de gode bidragene til 80.203.70.241 (medlem av B-gjengen??), så greit for meg...--Odd Eivind 27. mar 2008 kl. 06:15 (CET)