Bruker:Romsås Janitsjar

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Romsås Janitsjar[rediger | rediger kilde]

Grunnlaget for Romsås Janitsjar ligger i en klar musikalsk målsetting, hvor spilleglede er en vesentlig drivkraft. Vi har spesialisert oss på publikumsvennlig underholdningsmusikk, og leverer en skikkelig musikalsk opplevelse uansett oppdrag eller publikum. Vår enkle filosofi er at et korps som har det gøy, får et publikum som har det gøy. Og et publikum som trives, er et korps’ beste inspirasjonskilde.

Slik ønsker vi å jobbe mot vårt mål om å bli Oslos ledende underholdningskorps. Vi angir en retning å jobbe i. En felles retning vi i fellesskap har kommet frem til. Målet er ambisiøst og kan kanskje virke noe skremmende. Romsås Janitsjar skal likevel være et korps for alle. Også for dem som ikke har mulighet til å øve mye hjemme, eller nettopp har funnet frem instrumentet igjen etter mange års pause.

Hvordan nå målet om å bli Oslos ledende underholdningskorps? For å nå dette målet har vi definert fem suksesskriterier. Dette er ting Romsås Janitsjar allerede er gode på, og skal utvikle videre.

  • Spilleglede: Vi både har og viser stor spilleglede på øvelser og spilleoppdrag, kombinert med et godt musikalsk nivå. Vi fremfører ikke ting vi ikke kan. Godt musikalsk nivå er også en viktig faktor for godt sosialt miljø.
  • Godt sosialt miljø: Vi tar godt imot nye medlemmer og tar godt vare på gamle. Turer og sosiale arrangementer arrangeres for å inkludere flest mulig medlemmer.
  • Engasjerte medlemmer: Vi forventer alltid godt oppmøte og konsentrasjon på øvelser og spilleoppdrag. Vi skal ha dyktige ledere, både musikalsk og administrativt.
  • Utadrettet: Vi søker publisitet og vil nå et størst mulig publikum. Vi har et godt forhold til nærmiljø og skolekorps rundt oss. Vi er aktive når det gjelder rekruttering.
  • Nytenking og kreativitet: Vi har en tydelig profil som et nytenkende og kreativt underholdningskorps.