Wrong Turn 6: Last Resort

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Wrong Turn 6: Last Resort
Generell informasjon
UtgivelsesårUSAs flagg 21. oktober 2014
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde90 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegiValeri Milev
ProdusentJeffery Beach
ManusforfatterFrank H. Woodward
Foran kamera
MedvirkendeAnthony Ilott
Chris Jarvis
Aqueela Zoll
Sadie Katz
Annen informasjon
Budsjett$1,2 million
Prod.selskapSummit Entertainment
20th Century Fox Home Entertainment
Eksterne lenker

Wrong Turn 6: Last Resort er en amerikansk skrekkfilm fra 2014, regissert av Valeri Milev. Dette er den sjette og siste filmen i Wrong Turn-filmserien. Den ble sluppet på DVD i USA, i oktober 2014.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

To ungdommer, Daria og Nick, er på sykkeltur. På vei hjem faller Nick plutselig av sykkelen, og oppdager at en ukjent gjerningsmann har skutt ham med pil og bue. Overfallsmannen, Three Finger, dreper Nick med en pil gjennom ansiktet. Daria prøver å flykte og kjører inn piggtråd, hengt opp av kannibalene One Eye og Saw Tooth. Tree Finger dreper henne med en machete. En vennegjeng, Danny, Toni, Bryan og hans kjæreste Jillian, Vic, Rod og Charlie reiser til et avsidesliggende lite motell i Vest-Virginia som eies Sally og Jackson.

En annen gjest ved stedet, Agnes blir angrepet av Saw Tooth og One Eye. Hun blir drept av Jackson, som brekker nakken hennes. Jillian og Bryan har sex. Men Sally spionerer på dem, og de blir angrepet av kannibaler. Jillian blir drept, men Sally redder Bryan. Jackson og Sally påstår at Danny er i nær slekt med dem. Men Danny tror ikke helt på dem, og de doper ham ned for å forvirre ham. Vic gjemmer seg i nærheten, og overhører samtalen deres. Saw Tooth tar Vic til fange, Three Finger dreper ham.

Senere har Sally sex med Bryan, da Jackson avbryter dem. Når Jackson går sin vei, blir Bryan drept av Sally. Senere blir også Charlie tatt til fange og drept, og Rod blir fanget i en bjørnefelle og drept av Three Finger. Jackson prøver å drepe Toni, men Danny stopper ham og lar henne gå. Jackson følger likevel etter henne, men Toni tar livet av ham. En viss tid senere har Danny tatt over som eier av stedet, sammen med Sally. I den aller siste scenen har Danny og Sally sex, samtidig som kannibalene ser på.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]