World of Warcraft: Warlords of Draenor

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
World of Warcraft: Warlords of Draenor
UtviklerBlizzard Entertainment
UtgiverBlizzard Entertainment
KomponistRussell Brower
PlattformmacOS
Microsoft Windows
Utgivelse13. november 2014
SjangerMMORPG
ModusFlerspiller
AldersgrensePEGI 12
Nettstedus.blizzard.com/en-us/games/warlords-of-draenor/
Del av serien Warcraft

World of Warcraft: Warlords of Draenor (WoD) er den femte utvidelsespakken til World of Warcraft utgitt av Blizzard Entertainment. Utvidelsespakken ble kunngjort 8. november 2013 på Blizzcon 2013. Utvidelsespakken ble utgitt 14. november 2014.

Utvidelsen hevet det daværende maksimale spillernivået fra 90 til 100 og inneholdt «Garrisons», en tomt spillerne kunne gjøre sine egne med egendefinerte butikker og plasser.

Hendelser[rediger | rediger kilde]

Utvidelsen er satt etter hendelsene i Mists of Pandaria og foregår i et alternativt univers på verdenen Draenor, den opprinnelige planeten til «the Orcs» før sin ødeleggelse. Kjente figurer fra Warcrafts fortid, for eksempel Grom Hellscream, Ner'zhul, Gul'dan og Blackhand, er fremvist i spillets historie.

På slutten av Mists of Pandaria er Garrosh Hellscream styrtet som Warchief av «the Horde» av en kombinert «Alliance-Horde»-kraft og tatt i forvaring av Pandaren-folket, slik at han kan stilles for retten for grusomhetene han har begått i Pandaria. Før han kan bli dømt, rømmer Garrosh fra fangenskap ved hjelp av en bronse-drage (Kairoz), og reiser til en alternativ tidslinje, hjemlandet til «the Orcs», Draenor. Der hindrer han orkeklanene fra å bli korrupte, ved å stoppe dem fra å drikke Mannoroths blod. Klanene slår seg sammen til en ny gruppe, «the Iron Horde», ved hjelp av teknologi Garrosh tok med seg fra Azeroth. Dette begynner en krig om Draenor, og fører til skapelsen av en «Dark Portal», som vil tillate dem å reise igjennom tid og kapre Azeroth.

Oppdatering 6.0[rediger | rediger kilde]

En gruppe eventyrere stormer inn i Highmaul og fortsetter å utfordre og bekjempe «the Iron Horde» og deres allierte.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]