Wikipedia:Valgbrev

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei alle sammen,

Valg til styret i Wikimedia Foundation er rett rundt hjørnet. Vi forbereder oss på å stemme over hvilke representanter som kommer til å snakke wikimediabidragsyterne (deriblant wikipedia) sin sak. Styret er Wikimedias øverste beslutningstakerorgan. For mer informasjon om Wikimedia og rollen styret kommer til å spille, se 1.

Vi skal votere over to posisioner, aktive bidragsyteres representant (Contributing Active Member Representative) og frivillig brukerrepresentant (Volunteer User Representative). For å stille til en av disse vervene må du ha vært bidragsyter på et av Wikimedia prosjektene i ivertfall tre måneder på forhånd. I fremtiden vil bare aktive bidragsytere (Contributing Active Members) få muligheten til å stemme på aktive bidragsyteres representant (Contributing Active Member Representative) vervet. Men denne første avstemningen kommer til å være åpen for alle wikimedia bidragsytere.

Alle stemmebrettigede har to stemmer, en for aktive bidragsyteres representant (Contributing Active Member Representative) og en for frivillig brukerrepresentant (Volunteer User Representative). Valget blir gjennomført som "første man til mølla", med andre ord, den kandidaten med flest stemmer vinner valget.

Hvis det skulle bli uavgjort vil det bli holdt ekstra valgomgang.

Hvis du ønsker å stille til valg kan du melde deg på 2.

Kandidatene har frem til fredag 29. mai 2004 til å presentere seg selv. Valget vil starte lørdag 30. mai 2004 og vare en uke frem til lørdag 5. juni 2004 ved midnatt GMT. Etterpå vil valgresultatet bli offentliggjort.

Mer informasjon kommer. Se 3 for detaljer.

Til slutt vil vi ønske alle kandidatene lykke til i valget.

user:Imran

user:Danny

Ansvarlige, Wikimedias valgkomité