Wikipedia:Tinget/Arkiv/2013-41

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Speak up about the trademark registration of the Community logo.[rediger kilde]

Notis om kandidatartikkel: Sjakk[rediger kilde]

Artikkelen Sjakk er nominert til WP:UA. Se her: Wikipedia:Kandidatsider/Sjakk.

Dette er en notis for å informere om viktige hendelser innenfor Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. M O Haugen (diskusjon) 10. okt. 2013 kl. 11:25 (CEST)

Fordelingsmodell for Norsk Tippings overskudd øremerket samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner[rediger kilde]

Det er ute en høring om ny fordelingsmodell for Norsk Tippings overskudd, og det berører samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner.[1] Det er flere fordelingsmodeller som diskuteres, men det ser ut som om de fleste mener alternativ 2b, «Kriterier basert på frivillighet og avgrensede driftskostnader», er mest hensiktsmessig. Denne vil «[ta] utgangspunkt i sentralleddets/hovedorganisasjonens driftskostnader som innrapporteres i forbindelse med søknad om merverdiavgiftskompensasjon i forenklet modell». Sagt på en annen måte så vil overskuddet fordeles etter en nøkkel gitt av momsregnskapet. Det er fritt frem for alle å gi høringsuttalelser, «Aktører som ikke har fått tilsendt høringssaken direkte, står også fritt til å uttale seg om forslagene som legges fram.» [2]. Antakelig bør Wikimedia Norge gi en uttalelse, uten å forskuttere hva de mener. — Jeblad 13. okt. 2013 kl. 21:45 (CEST)