Wikipedia:Tinget/Arkiv/2012-28

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Mal:Koord i Amerikanske fylker[rediger kilde]

Hejsan!

Jag har precis på svenska Wikipedia lagt in Mal:Koord i alla artiklar om amerikanske fylker så här från United States Cencus Bureau som källa.

Jag kan enkelt göra exakt samma arbete med min bot på detta projekt om ni så vill. Ska jag? -- Lavallen (diskusjon) 8. jul 2012 kl. 12:33 (CEST) (Och ursäkta språket!)

Hvis ikke det ligger i artiklene fra før så syns jeg det bare er positivt å gjøre det. Lars Åge (diskusjon) 8. jul 2012 kl. 12:53 (CEST)
De jag har kontrollerat (några stycken) har det inte funnits och jag kan hoppa över de som redan har en mal. -- Lavallen (diskusjon) 8. jul 2012 kl. 12:58 (CEST)
Gjort några test nu. -- Lavallen (diskusjon) 9. jul 2012 kl. 12:29 (CEST)
Det så greit ut. Godt at du får med regionskoder også. Jeg er enig med Lars Åge. Dette er bra å få gjort. Haros (diskusjon) 9. jul 2012 kl. 13:25 (CEST)
Da er botflagg satt. Lykke til. Harald Haugland (diskusjon) 9. jul 2012 kl. 13:44 (CEST)
Och då var det fixat. Jag kan återkomma senare med att lägga in samma mal i en del av de amerikanska byerna också, men det återstår en hel del jobb på svwiki med att koppla ihop artiklarna med den statistik som finns. Varje by/fylke har en by-/fylke-kod som hjälper roboten att identifiera varje artikel, och det är bara inlaggt i en liten del av artiklarna än. -- Lavallen (diskusjon) 10. jul 2012 kl. 15:19 (CEST)

Notis om kandidatartikkel: Jehovas vitner[rediger kilde]

Artikkelen Jehovas vitner er nominert til WP:UA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Jehovas vitner

Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. M O Haugen (diskusjon) 12. jul 2012 kl. 10:46 (CEST)

Notis om kandidatartikkel: Jupiter[rediger kilde]

Artikkelen Jupiter er nominert til WP:UA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Jupiter

Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. --M O Haugen (diskusjon) 12. jul 2012 kl. 23:27 (CEST)

Notis om kandidatartikkel: Boeing 747[rediger kilde]

Artikkelen Boeing 747 er nominert til WP:AA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Boeing 747

Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. M O Haugen (diskusjon) 14. jul 2012 kl. 15:11 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2012: Knips et kulturminne[rediger kilde]

Deltakende land i Wiki loves monuments

I september skal fotokonkurransen Wiki loves monuments arrangeres for andre gang. I år er det ikke bare en europeisk, men også en global konkurranse. I fjor kom det inn 170 000 bilder til konkurransen fra hele Europa. For de som kjenner målet med konkurransen fra i fjor, går det ut på å ta beste bilde av kulturminner som er registrert i sitt lands kulturvernmyndigheters lister over viktige og verneverdige kulturminner. I Norge vil det si kulturminner registrert av Riksantikvaren. I andre land av vedkommende lands respektive kulturvernmyndigheter. De internasjonale organisatorene bak Wiki Loves Monuments høster inn innholdet i listene i på språkversjonenes wikier til en felles global base over kulturminner.

Vinnerbildet fra den norske konkurransen 2011. Bildet er av Vallersund gård i Bjugn kommune, et handelssted fra 1700-tallet, som også hadde fiskemottak. Bildet er tatt 16.9.2011 av Marius Meyer med et Canon EOS 400 D.

Hva kan du gjøre allerede i sommer?

  • Sjekk listene over kulturminner i områder du ferdes eller er på ferie og begynn å ta bilder.
  • Sjekk kulturminnelistene over områder du har lokalkunnskap over, og lenk opp rødlenker i kolonna Wikipediaartikkel? til eksisterende i listene. (Innholdet i de andre kolonnene i listene, bortsett fra bilde og Wikipediaartikkel?, er importert fra Riksantikvaren og bør ikke rettes i).
  • Tips foto- og historieinteresserte som du tror er interessert i å delta.

For å delta må bildene lastes opp på Wikimedia Commons i september og tagges med id-nummeret på kulturminnet. I år vil konkurransen bli arrangert i samarbeid med Norsk lokalhistorisk institutt, som driver fagwikien Lokalhistoriewiki. Det er planlagt å arrangere en artikkelkonkurranse om å skrive om kulturminner etter fotokonkurransen, og bidraget kan skrives på Lokalhistoriewiki, Wikipedia på nynorsk eller bokmål. H@r@ld (diskusjon) 15. jul 2012 kl. 08:28 (CEST)