Wikipedia:Tinget/Arkiv/2010-28

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Hjelp til artikkelen Presidentvalget i Russland 2004[rediger kilde]

Presidentvalget i Russland 2004. Jeg får på død og liv ikke opp bildene av de aktuelle kandidatene her. Kan noen se hva som er galt? I tillegg gi meg en clue i hvordan man får samme mal som {{Presidentvalg i USA}}. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Gilli (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)


Korrigeringer og opplysninger om seg selv?[rediger kilde]

Korrigeringer og opplysninger om seg selv? På denne siden blir jeg voldsomt angrepet personlig av en viss Leif Persson http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Robert_E._Haraldsen Hvordan skal man forholde seg til slikt ? --Profero 12. jul 2010 kl. 19:52 (CEST)

Som jeg nettopp skrev på min egen diskusjonsside: «Man tar det opp med en administrator, som så fjerner og skjuler personangrepet. Som jeg nå har gjort. Takk for melding!» — the Sidhekin (d) 12. jul 2010 kl. 19:59 (CEST)

Notis om kandidatartikler 62[rediger kilde]

Artikkelen Liste over norske fjorder er nominert til WP:GLP. Se Wikipedia:Kandidatsider/Liste over norske fjorder
Dette er en notis for å informere om hendelser i Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. MHaugen 16. jul 2010 kl. 16:32 (CEST)