Wikipedia:Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Wikipedia:Sandbox)
Hopp til: navigasjon, søk
Sandkasse

Denne siden er en sandkasse – et sted du kan eksperimentere (og leke) med redigering før du redigerer ordentlige artikler. I sandkassa er det fritt frem for alle å redigere. Det er også lov å tømme sandkassa og slette det andre har lagt inn, så ikke legg inn noe her du ikke vil miste. På Wikipedia:Hjelp kan du lære mer om redigering. Vurder eventuelt å lage en egen sandkasse som underside til brukersiden din.

Hvis du vil eksperimentere med maler, finnes det en egen eksperimentmal kalt Mal:Bøtte og spade for dette bruk. For å plassere malen i sandkassa skriver du {{Bøtte og spade}}.

Norge i VM i fotball 1998: 2-2 mot Marokko. 1-1 mot Skottland. Brasil vant sine to første kamper, og ville vinne gruppa uansett resultat mot Norge. At det skal være en stor prestasjon da av Norge å vinne, er vel litt rart. Christian Berge er langt større enn Drillo.

Vraket til OL... Legger Ole Einar Bjørndalen opp nå? Og endelig med i Mesternes mester? Sindre Henriksen og Sigurd Henriksen er best. Petter er også ganske bra.