Wikipedia:Midlertidige slettinger

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Midlertidige slettinger er sider som må slettes midlertidig for å unngå problemer med systemer for plagiatkontroll på en del universiteter. Enkelte av systemene som brukes for å påvise plagiering og juks i besvarelser bruker Wikipedia som en av mange kilder. Studenter som skriver artikler på Wikipedia som «notater» mens de tar faget, og som senere bruker samme materiale i sine avhandlinger, kan derfor bli utsatt for en påstand om plagiat og juks fra disse systemene.

Sider som føres opp på denne lista bør få påført en dato hvor de rulles tilbake. Det bør også angis hvilken versjon som er problematisk, og eventuelt hvilken som skal legges tilbake. Hvis det finnes korrespondanse på OTRS om dette så kan det eventuelt legges ved lenker til denne.

Er artikkelen kopiert til speil av Wikipedia så vil ikke en sletting berøre disse. Da kan en sletting her inne fjerne den reelle historikken og kopiene ute på speilene oppfattes som originalene. Det vil også ta noe tid før søkemotorer sletter oppføringene, anslagsvis vil Google bruke 6 uker. En midlertidig sletting må derfor gjøres i god tid!

Midlertidige slettinger[rediger kilde]

Kjemisk energi[rediger kilde]

Artikkelen er slettet etter henvendelse fra hovedforfatter.