Wikipedia:Julebord 2006

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Wikipedia:JUL»)
Pinnekjøtt
Lutefisk

Julebord lørdag 2. desember, var et julebord for wikipedianter som feiret seg selv og alle andre bidragsytere på Wikipedia.

Menyen var så mye lutefisk og pinnekjøtt som gjestene klarte å fortære, og enkelte utvidet middagen med en ekstra porsjon pinnekjøtt. Rekorden på lutefisk var fem – 5 – porsjoner!

Det endelige antallet påmeldte stoppet på 12 stykker; PaulVIF, Johannes Kaasa, Atluxity, Jeblad, Finn Bjørklid, Chrisglie, Frodese, Nina, Cnyborg, Haros, Tron Øgrim og Jon Harald Søby

Til alles store skuffelse viste det seg at Atluxity ikke gjorde sin verdensberømte parodi på Dame Edna Everage, vi håper alle at han skal gjennomføre den når vi avholder seminar.

Aktuelle diskusjoner[rediger kilde]

Leste artikler

Det ble diskutert en del om vi kunne få til et samarbeid med noen organisasjoner rundt produksjon av leste artikler, hvilken som eventuelt kunne være interessert og hvordan vi skulle gå frem. Det ble også diskutert om det var mulig å få til et seminar om hvordan slike artikler kunne produseres. Chris Nyborg har allerede startet et prosjekt og lest inn noen få artikler. Tron Øgrim sa seg veldig interessert i å bli med på et slikt prosjekt, og fortalte litt om egen erfaring med radioarbeid.

  • The Gathering
  • Manglende artikler
  • Trusted users
  • Seminar