Wikipedia:Esperanza

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
  rediger Introduksjon
Esperanza er en samling wikipedianere som ønsker å styrke Wikipedia-samfunnets samhold. For å gjøre dette har Esperanza flere programmer for å hjelpe folk til å føle seg mer verdsatt, å motvirke stress og på andre måter hjelpe de hardtarbeidende wikipedianerne som trenger det. Esperanza ønsker også å være en vennlig og åpen gruppe, esperanzanere oppfordres til å være høflige og hjelpsomme mot alle.

Som alle wikipedianere er esperanzanere her for å lage en ensyklopedi. Esperanza ønsker å øke samholdsfølelsen for dem som er her, og gjøre Wikipedia til et hyggelig sted å jobbe på. Navnet Esperanza kommer fra det spanske ordet for håp.

  rediger Hva Esperanza ikke er
  • Esperanza-medlemmer er ikke perfekte. Alle medlemmer er enige om å prøve å holde idealene nevnt ovenfor, men mennesker feiler. Dersom en esperanzaner gjør en feil, fortell dem det på samme måte som du ville gjort med en annen bruker.
  • Esperanza er ikke et formelt organ før løsing av uenigheter, det er kun en gruppe wikipedianere som ønsker å ha et godt miljø på Wikipedia.
  • Esperanza er likedeles ikke et sted å løse objektivitetskonflikter og andre typer konflikter, det må gjøres annetsteds.
  • Merk at Esperanza ikke er et MySpace, LiveJournal og/eller en diskusjonsside. Alle medlemmer forventes å være aktive på Wikipedia på en eller annen måte (se våre vedtekter).
  • Esperanza er ikke en eksklusiv klubb. Å være medlem gir deg ingen spesielle fordeler, og gir ikke mulighet til å være uhøflig. Ingen er ekskludert fra Esperanza, til tross for tidligere feil. Esperanza fokuserer på det gode folk har å bidra med. De eneste unntakene er dersom medlemmer tyr til vandalisme eller personangrep, eller av annen grunn blir bannlyst fra prosjektet.
  rediger Jubileer

26. februar

Første redigering

Legg inn et nytt jubileum her

  rediger Annonseringer
  • 3. november: Vi trenger fortsatt bokstavforslag til Esperanza-logoen! Forslag til programmer kunne også trengs. Jon Harald Søby 3. nov 2006 kl. 17:27 (UTC)
  • 29. oktober: Jeg har nå tatt initiativet til å starte en norsk versjon av den engelske Esperanza-foreningen, siden vi ser ut til å trenge det her. Denne siden er fremdeles i oppstartsfasen, og du må gjerne komme med innspill på diskusjonssiden dersom det er noe du ønsker å ha med her. Hvis du er enig i prinsippene, oppfordres du til å skrive deg på medlemslista! Jon Harald Søby 29. okt 2006 kl. 17:18 (UTC)
  rediger Programmer