Wikipedia:Esperanza

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
  rediger Introduksjon
Esperanza er en samling wikipedianere som ønsker å styrke Wikipedia-samfunnets samhold. For å gjøre dette har Esperanza flere programmer for å hjelpe folk til å føle seg mer verdsatt, å motvirke stress og på andre måter hjelpe de hardtarbeidende wikipedianerne som trenger det. Esperanza ønsker også å være en vennlig og åpen gruppe, esperanzanere oppfordres til å være høflige og hjelpsomme mot alle.

Som alle wikipedianere er esperanzanere her for å lage en ensyklopedi. Esperanza ønsker å øke samholdsfølelsen for dem som er her, og gjøre Wikipedia til et hyggelig sted å jobbe på. Navnet Esperanza kommer fra det spanske ordet for håp.

  rediger Hva Esperanza ikke er
  • Esperanza-medlemmer er ikke perfekte. Alle medlemmer er enige om å prøve å holde idealene nevnt ovenfor, men mennesker feiler. Dersom en esperanzaner gjør en feil, fortell dem det på samme måte som du ville gjort med en annen bruker.
  • Esperanza er ikke et formelt organ før løsing av uenigheter, det er kun en gruppe wikipedianere som ønsker å ha et godt miljø på Wikipedia.
  • Esperanza er likedeles ikke et sted å løse objektivitetskonflikter og andre typer konflikter, det må gjøres annetsteds.
  • Merk at Esperanza ikke er et MySpace, LiveJournal og/eller en diskusjonsside. Alle medlemmer forventes å være aktive på Wikipedia på en eller annen måte (se våre vedtekter).
  • Esperanza er ikke en eksklusiv klubb. Å være medlem gir deg ingen spesielle fordeler, og gir ikke mulighet til å være uhøflig. Ingen er ekskludert fra Esperanza, til tross for tidligere feil. Esperanza fokuserer på det gode folk har å bidra med. De eneste unntakene er dersom medlemmer tyr til vandalisme eller personangrep, eller av annen grunn blir bannlyst fra prosjektet.
  rediger Jubileer

29. juni

Ingen jubileer i dag

Legg inn et nytt jubileum her

  rediger Annonseringer
  • 3. november: Vi trenger fortsatt bokstavforslag til Esperanza-logoen! Forslag til programmer kunne også trengs. Jon Harald Søby 3. nov 2006 kl. 17:27 (UTC)
  • 29. oktober: Jeg har nå tatt initiativet til å starte en norsk versjon av den engelske Esperanza-foreningen, siden vi ser ut til å trenge det her. Denne siden er fremdeles i oppstartsfasen, og du må gjerne komme med innspill på diskusjonssiden dersom det er noe du ønsker å ha med her. Hvis du er enig i prinsippene, oppfordres du til å skrive deg på medlemslista! Jon Harald Søby 29. okt 2006 kl. 17:18 (UTC)
  rediger Programmer