Wikipedia:Artikkelveiviser/Ikke riktig ennå

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
2. Emne
6. Slutt

Takk for at du bruker artikkelveiviseren!

Selv om din foreslåtte artikkel kanskje ikke er klar nå, kan den muligens forbedres med noe arbeid. Når du føler at artikkelen din er klar, kan du bruke denne veiviseren igjen (bare gå tilbake til begynnelsen); alternativt kan du lage et utkast mens du får artikkelen klar (se nedenfor). Uansett oppfordrer vi deg til å fortsette å delta i prosjektet på andre måter, slik som å arbeide med å forbedre eksisterende artikler.


Hva du kan gjøre nå

Under construction icon-blue.svg Lage et utkast. (Bare for registrerte brukere.) Mens du jobber med artikkelen, og samler informasjon og kilder, kan du lage et utkast i brukerrommet ditt. Senere, når utkastet er ferdig, kan du flytte eller kopiere utkastet til artikkelrommet.

Kilder er (nesten) alt

Emnet ditt kan være relevant, men uten gode referanser, kan ingen vurdere det og være enig med deg, eller verifisere informasjonen i artikkelen din. Nøkkelen du trenger er (flere) pålitelige kilder, som også er uavhengige av emnet.

  • Let etter flere kilder! Det finnes ingen erstatning for research.
  • Husk at ikke hvert eneste emne i verden oppfyller kravene til relevans - noen som ikke gjør det, vil kanskje gjøre det i fremtiden, og noen vil (trolig) aldri gjøre det.
  • Husk at ikke hvert eneste emne som oppfyller kravene til relevans er encyklopedisk - ting som FAQer, videospillguider, instruksjonsmanualer, kataloger, lenkelister, reklame, selvpromotering og ordboksdefinisjoner er ikke encyklopediske. Se Hva Wikipedia ikke er.
  • Hvis du ikke er i stand til å finne kildene som støtter en artikkel, kan du poste et ønske på Wikipedia:Ønskelisten.

Hvis du vil prøve å finne pålitelige kilder som trengs for din foreslåtte artikkel, kan kanskje disse lenkene hjelpe:

Arrow icon.svg
Mal:Finnkilder.
Husk at mange verdifulle kilder ikke er tilgjengelig online.