Wikipedia:Artikkelveiviser/Emne

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
2. Emne
3. Relevans
4. Kilder
5. Innhold
6. Slutt
Litt komplekst? Bare følg dette flytdiagrammet.

Er emnet allerede dekket?

Wikipedia har 627 057 artikler som dekker nesten alle tenkelige emner. Emnet du tenker på er kanskje allerede dekket under en annen stavemåte, translitterasjon, eller ganske enkelt under et alternativt navn eller uttrykk. For å unngå unødvendig anstrengelse med å duplisere noe, pass på å søke grundig etter alternative titler. (Hvis du finner at emnet ditt allerede er dekket under en annen tittel, kan din foreslåtte sidetittel kanskje omdirigeres dit - se Wikipedia:Omdirigering eller spør på Wikipedia:Torget.)

Hvis du ikke allerede har gjort det, søk nedenfor etter alternative titler som emnet ditt kanskje allerede er dekket av, og kom deretter tilbake til denne siden.

Oppfyller emnet relevanskriteriene?

Visste du at?
Sider som ikke oppfyller våre krav vil raskt bli slettet. Hvis du ikke vil at det skal skje med din nye artikkel, følg denne veiviseren nøye.

Selv om ditt foreslåtte emne ikke allerede er dekket, er imidlertid ikke alt passende for denne encyklopedien. Wikipedia-samfunnet har etablert en serie med retningslinjer, under overskriften "relevans", med hva som er og hva som ikke er passende for Wikipedia. (Dette dekkes mer i detalj i neste trinn i denne veiviseren.)

Vennligst ikke publiser artikler som handler om:

Hvis du føler at du, din organisasjon, eller din venn, band eller webside er relevante, vennligst vurder å spørre en nøytral tredjepart (ideelt en uinvolvert Wikipedia-bidragsyter som har redigert lignende artikler) om deres mening før du foreslår en artikkel om emnet.


Hva handler din foreslåtte artikkel om?

For å fortsette, klikk på ett av alternativene nedenfor: