Wikipedia:Administratorenes oppslagstavle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Oppslagstavle
Admin mop.PNG

Administratorer er medlemmer av Wikipedia som er kjent med prosjektets retningslinjer, og kan stoles på. De trenger likevel et diskusjonsforum, der nye administratorer kan be om hjelp, og der det kan opplyses om nye funksjoner som påvirker administratorene. Brukere som ikke er administratorer har selvsagt også tilgang til siden, og om man trenger hjelp til noe fra en administrator, er det bare å spørre her.


Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2 Arkiv 3
Arkiv 4 Arkiv 5 Arkiv 6
Arkiv 7 Arkiv 8 Arkiv 9
Arkiv 10 Arkiv 11 Arkiv 12
Arkiv 13 Arkiv 14 Arkiv 15
Arkiv 16 Arkiv 17

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Upassende brukernavn[rediger kilde]

Er det ingen som sjekker upassende brukernavn lenger? Jeg reagerer spesielt negativt på det siste, men er ganske sikker på at alle sammen er uakseptable. Asav (diskusjon) 24. feb. 2018 kl. 15:22 (CET)

Mo industripark[rediger kilde]

Hei, har tilbakestilt klipp-og-lim-flytting og lagt tilbake flettemerkingen på den og den andre artikkelen et par ganger nå. Kan en av dere foreta en historikkfletting og sammenfletting av artiklene? Mvh Noorse 12. mar. 2018 kl. 15:56 (CET)

Vandalisering av Labradoodle[rediger kilde]

Det pågår vandalisering av artikkelen om labradoodle! GoldenAB har åpenbart meninger om innholdet, som brukeren ønsker skal komme til uttrykk i artikkelen. Det er imidlertid personlige meninger som savner belegg i virkeligheten. Det er fint om en eller flere av adminene kan holde et øye med brukeren. tB (diskusjon) 15. mar. 2018 kl. 16:02 (CET)

Må si meg uenig i begrepsbruken, det er forskjell på vandalisme og uenighet/POV-pushing. Også hvis den ene parten rett og slett tar feil (noe jeg ikke tar stilling til her). - Soulkeeper (diskusjon) 15. mar. 2018 kl. 16:06 (CET)
Dette handler ikke om uenighet, men en sammenblanding om hva en rase er og ikke er og hva et stambokregister er og ikke er. FCI definerer kun raser for eget register. Det finnes imidlertid mange internasjonale stambokregistre, som gjør akkurat det samme for sine registre. Og hva disse registrene gjør i framtiden vet altså ingen. Og siden personlige meninger ikke har noe på Wiki å gjøre blir jo dette vandalisme. tB (diskusjon) 15. mar. 2018 kl. 16:18 (CET)
Har du prøvd å kommunisere med brukeren? - Soulkeeper (diskusjon) 15. mar. 2018 kl. 16:24 (CET)
Den eneste referansen som støtter opp under ditt standpunkt er vel dette "stambokregisteret" selv. Fraværet av pålitelige tredjepartskilder er vel etter min mening et godt tegn på at du tar feil og GoldenAB har rett. Å kalle det vandalisme blir for meg bare tåpelig. TommyG (d^b) 15. mar. 2018 kl. 17:05 (CET)
Hvem som har rett og hvem som tar feil syns jeg tB og GoldenAB skal få sjansen til å diskutere seg imellom. Det forutsetter selvfølgelig at begge er villige til å diskutere, og at én av partene tar initiativ til diskusjon. Jeg foreslår at tB, som er den brukeren med mest fartstid, tar initiativ til diskusjonen ved å ønske den nye brukeren velkommen og å ta opp uenigheten på en saklig måte. Bare hvis diskusjonen av en eller annen grunn ikke fører til noen enighet, burde det være nødvendig å involvere flere parter. - Soulkeeper (diskusjon) 15. mar. 2018 kl. 17:12 (CET)
Ikke riktig å kalle det vandalisme, men jeg tilbakestiller alle redigeringene og går på diskusjonssiden. Så får vi se hva som sker. Dette har ikke noe i artikkelen å gjøre. Det er helt feil sted, ikke noe anerkjent stambokregister og ikke noe av dette har egen artikkel på engelsk WP som i seg selv er et advarselsflagg. Diskusjonssiden får vise om det finnes grunnlag for egne artikler om noe annet her. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 15. mar. 2018 kl. 20:23 (CET)

Hei. Jeg er den som blir beskyldt for vandalisme, må si meg meget uenig i den beskrivelsen. Jeg har bare kommet med fakta fks. att labradoodle ikke er godkjent av NKK og FCI og lagt til en link fra forskning.no TBjornstad driver også å blander inn MDA som i Australia er kjent for å være en useriøs klubb. Mvh Golden AB. (jeg fant ikke ut av hvordan man kunne delta i diskusjonen så jeg måtte gjøre det på rediger) Dette usignerte innlegget ble skrevet av GoldenAB (diskusjon · bidrag) 16. mar. 2018 kl. 08:02 (Husk å signere dine innlegg!)