Wikipedia-diskusjon:Wikikurs

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kursdeltakere og kurssted[rediger kilde]

Så langt har fire personer meldt interesse for kurs. Eneste alternativ for kurslokale så langt er i Oslo sentrum, rett ved Rådhuset. Om noen har tilgang til kurslokaler og/eller kontakt med firma som kan være villig til å sponse dette så er det meget interessant. Ulf Larsen 22. jul 2006 kl.15:18 (UTC)

Mhm. Er det du som er lederen? Er det gratis? Vil det passe for meg? Hva slags typer har meldt seg? Administratorer eller nybegynnere? Endret siden litt. — Marcus 24. jul 2006 kl.08:40 (UTC)
Jeg har kommet med forslag, og forsøker å få det igang. JHS er også interessert i å være med og arrangere. Gratis ja. Vanskelig å si, men slik jeg har sett det for meg er det primært for å få ferske folk raskere igang, og så langt jeg kan se har du bra erfaring her allerede. Men du er kanskje interessert i å være med og kurse? Til nå har det meldt seg 4, en av de i Trondheim så i praksis betyr det tre - så kurs i månedsskiftet må skyves, men kanskje det melder seg så mange etterhvert at vi klarer et kurs i løpet av august. Lokaler er også et åpent spørsmål, håper på en ordning med sponsing men har ikke noe positivt der ennå. Ulf Larsen 24. jul 2006 kl.09:29 (UTC)

Flyttet fra prosjektsiden[rediger kilde]

Har begynt å undersøke kurslokaler, tanken er å kjøre det første kurset sentralt i Oslo, men det er uvisst når første kurs blir, til nå er det ingen stor interesse for dette. Om noen har tilgang på rimelige/gratis kurslokaler sentralt i Oslo er det meget interessant, legg inn melding her.


Hvis et slikt kurs kan tenkes å bli avviklet andre steder er det sannsynligvis en mulighet ved Universitetet i Bergen, Det psykologiske fakultet, Christies gt. 12. Det vil i så fall være gratis. Spørsmålet er hvilke ressurser som kreves (PC stue? I så fall max 16 deltagere), når (midt i et semester er ikke optimalt) og hvor lenge.

Tom 25. jul 2007 kl. 22:43 (CEST)

Død side[rediger kilde]

Har vi noen reell intensjon om å vedlikeholde denne siden? Setter vi den opp for sletting?— Jeblad 6. des. 2015 kl. 23:04 (CET)[svar]