Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2011-28

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bidragene fra Valdres[rediger kilde]

Bruker:Valdres har gjennom lang tid fått en rekke oppfordringer fra andre bidragsytere om å arbeide mer og grundigere med de artiklene hen skriver, jfr Brukerdiskusjon:Valdres. Disse oppfordringene blir så vidt jeg kan se aldri fulgt opp, og hen arbeider tilsynelatende etter et konsekvent mønster, hvor hen bare skriver én gang på hver artikkel, og deretter aldri vender tilbake for å forbedre den.

Av de 11 artiklene som hen pr nå har bidratt med til denne ukens konkurranse er de fleste merket med {{språkvask}}, {{kildeløs}}, {{uforståelig}} og/eller {{nøyaktighet}}. Slik jeg ser det er disse konkurransene et godt incitament for bidragsytere som arbeider samvittighetsfullt med å opprette nye artikler, men et dårlig incitament (ja faktisk kontraproduktivt) for bidragsytere som gjør en dårlig jobb med språkvask, kildebruk og presisjon. Jeg foreslår derfor at inntil Valdres selv tar ansvar for å forbedre kvaliteten på sine bidrag, så bør hans bidrag bare telle med halv poengsum. Det virker uriktig og i strid med selv hensikten bak konkurransene hvis vi stadig skal tildele rosetter for god innsats når alle artiklene innenfor den «gode innsatsen» er merket med oppryddingstagger.

Jeg liker ikke å ta opp dette, men synes dessverre at det er på tide at noen sier fra. Med hilsen --M Haugen 13. jul 2011 kl. 22:16 (CEST)