We Don’t Talk About Bruno

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
We Don’t Talk About Bruno
AlbumEncanto – Original Motion Picture Soundtrack
Artist, bandStephanie Beatriz
Utgitt19. november 2021
SjangerLatino-pop
Lengde00:03:36
SpråkEngelsk
Komponist(er)Lin-Manuel Miranda
Låtskriver(e)Lin-Manuel Miranda
Produsent(er)Lin-Manuel Miranda

«We Don't Talk About Bruno» er en sang fra Disneys 2021 animerte musikalske spillefilm Encanto, med musikk og tekst skrevet av Lin-Manuel Miranda. Den ble utgitt av Walt Disney Records som en del av filmens lydspor i november 2021.

Sangen er et ensemblenummer fremført av flere av filmens roller: hovedsakelig Carolina Gaitán, Mauro Castillo, Adassa, Rhenzy Feliz, Diane Guerrero og Stephanie Beatriz, og noen få andre i mindre roller.

Mottakelse[rediger | rediger kilde]

«We Don't Talk About Bruno» fikk anerkjennelse fra musikkritikere og tilbrakte flere uker på nummer én i Irland, Storbritannia og USA, og lå blant topp fem i Australia, Canada og New Zealand.[trenger referanse] «We Don't Talk About Bruno» er den lengst regjerende hitlisten for Disney i USAs Billboard Hot 100-historie, i tillegg til studioets første sang som toppet UK Singles Chart.[trenger referanse]

Norsk versjon[rediger | rediger kilde]

Den norske versjonen heter «Snakker ikke om Bruno» og synges av blant annet Ulrikke Brandstorp, Marion Ravn, Numa Norderhaug, Emilie Christensen, Akuvi Kumoji og Markus Magne Rosså.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]