Brukerdiskusjon:Opus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Brukerdiskusjon for OPus-

Dette er diskusjonssiden for OPus-. Du er hjertelig velkommen til å skrive innlegg her. Det er bestandig morsomt å få melding om at «Du har nye beskjeder». — OPus- (mld, film)

A
r
k
i
v

Occupation translation[rediger kilde]

Hi. I don't believe it, the first person I look up at no: has the same name as me. I'm from Iceland and my real name is Eysteinn Guðni Guðnason. First person I talk to that has the same name as me. Thanks for that. Anyway. I found you at the Film Portal, and it looks like you are the one making the most updates there. So I thought I'd invite you to contribute to my new Wiki. I'm trying to translate a few Occupations used on IMDb into as many languages as possible. The mission is that everyone will be able to submit credits for a movie even though they don't understand anything in the credits. The link is here IMDb Wikia and I've but a few examples of what needs translation on my userpage. --Steinninn 18. mai 2007 kl. 20:48 (CEST)[svar]

Fargekoder[rediger kilde]

Hei, jeg driver å pusler litt med HTML-koding på min brukerside. Vet du om det finnes en wikipedia: side med oversikt over fargekodene? Mvh Snoddy (D B) 11. jun 2007 kl. 14:06 (CEST)

Hva med en:Web colors? OPus- (mld, film) 11. jun 2007 kl. 14:38 (CEST)
Takker så meget! Mvh Snoddy (D B) 11. jun 2007 kl. 15:11 (CEST)

Redigering av familietre[rediger kilde]

Hei, tenkte jeg skulle prøve å få oppdatert noen Harry Potter-artikler, og da jeg snubla over Dumling/Evans/Potter-treet, kunne jeg ikke unngå å legge merke til at du har glemt å oversette fødenavnet til Lily, som på norsk er Eving, ikke Evans. Men jeg aner ikke hvordan man redigerer bilder her inne! Noen tips? Runefurb 1. aug 2007 kl. 22:41 (CEST)

Last ned bildet og rediger det på maskinen din, og så laster du det opp på nytt med samme navn som det hadde fra før. Jeg ville nok kanskje foreslått å lage et helt nytt tre forsåvidt, da det jo er en del ting som kan oppdateres nedover i treet også :) Jeg har egentlig litt for lite kunnskaper om de norske navnene og sånt, da jeg bare har lest bøkene på engelsk, så hvis du tar deg litt av artiklene hadde det vært knallbra:) Bare si ifra hvis det er noe du trenger hjelp til, så er jeg her jeg:) OPus- (mld, film) 2. aug 2007 kl. 07:17 (CEST)

Merkelig[rediger kilde]

Hei, vil du følge med denne brukeren? Den har ett merkelig bidrag. C 13. aug 2007 kl. 18:14 (CEST)

Skal forsøke å huske på det hvis jeg ser ham igjen, men kan selvsagt ikke garantere at jeg luker ut alt. Skal sjekke bidragslisten hans også av og til, men si ifra hvis du ser ham gjøre rare ting igjen:) OPus- (mld, film) 14. aug 2007 kl. 07:51 (CEST)
Kanskje det blir deg som skriver om Charlie?

Hei, har du sett på artikkelen Engelsk litteratur? FinnB har fått til en veldig fin artikkel for mange av de tidlige periodenes vedkommende, men de fire siste periodene i artikkelen er foreløpig bare stikkord. Nå vil jeg, etter avtale med Finn, sende denne utfordringen til deg og til noen andre: Kunne du tenke deg å bidra til å utvide et av avsnittene

Det er ingen hastejobb, men det er greit om du sier i fra om/at du kan tenke deg å jobbe med det. OK? Mvh --MHaugen 10. okt 2007 kl. 10:41 (CEST)

Jeg tror nok desverre ikke det der er helt innen feltet jeg jobber med de få gangene jeg er innom. Nå har jeg vært lite innom generelt i det siste, men når jeg først er her er det mest film og populærkultur det går i for min del. Desverre:) OPus- (mld, film) 11. okt 2007 kl. 15:35 (CEST)

Blokkert bruker[rediger kilde]

Hvorfor er denne ip-adressen 85.166.155.191 blokkert? Jeg har aldri redigert på wikipedia.

ifølge blokkeringsloggen er ikke ip-en du refererer til blokkert. Du må imidlertid huske at en IP ikke er maskinspesifikk, slik at det kan ha vært brukere som hadde din IP før du fikk den tildelt som drev med vandalisme... OPus- (mld, film) 21. okt 2007 kl. 20:26 (CEST)

Hei, kan du flytte Hercules til Herkules. Av en eller annen grunn kan ikke jeg gjøre det (sikkert fordi det er for mye informasjon i historikken til omdirigeringssiden). Herkules er det korrekte norske navnet for filmen. Takk! --Eivind 4. feb 2008 kl. 10:05 (CET)

Sånn. Diskusjonen rundt hvorvidt filmen bør ligge som Herkules (film), slik at artikkelen om personen Herkules kan få hovednavnet, kan vi ta en gang siden OPus- (mld, film) 4. feb 2008 kl. 10:56 (CET) PS: Du kunne ikke flytte siden pga at artikkelen Herkules allerede fantes. I slike tilfeller må den eksisterende artikkelen slettes først (selv om det bare er en omdirigering), og slikt trenger man som kjent admin-er til
Jeg skjønner ... takk skal du ha (: --Eivind 4. feb 2008 kl. 11:03 (CET)

Starship Dave[rediger kilde]

Hei Opus! Om du bruker {{fremtidig film}} fremfor {{forventetprodukt|film}}, vil alle fremtidige filmer samles i samme kategori. På den måten blir det også enklere for andre å gå over og fjerne unødvendige tagger etterhvert som filmene lanseres osv. Enig? Mvh Kjidel 7. feb 2008 kl. 10:00 (CET)

Hups, sorry, vet jo at malen finnes, men glemmer den til stadighet. Selvsagt er jeg enig:) OPus- (mld, film) 7. feb 2008 kl. 10:08 (CET)
Forresten, hva med å legge kategorien fremtidige filmer inn i kategorien Kategori:Forventede produkter? OPus- (mld, film) 7. feb 2008 kl. 10:09 (CET)
Venta ikke på svar, bare la den til jeg:) OPus- (mld, film) 7. feb 2008 kl. 10:11 (CET)
Meget bra :) Kjidel 7. feb 2008 kl. 10:23 (CET)

Bilde til Mario Kart wii[rediger kilde]

Hei!

Jeg har vært i kontakt med Nintendo, og de svarte at det var greit hvis jeg skrev Copyright Nintendo under bildet. Er det mulig å få lagt ut et bilde da? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sverrem (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Desverre er det nok ikke det. Hvis du tar en titt på vår «ofte stilte spørsmål»-seksjon, under Hva er egentlig en bildelisens, står det skrevet noe om dette der. To avsnitt lengre ned på samme siden, under Hvilke lisenser godtas på Wikipedia står det hvilke lisenser som er godtatte her, og der står det også nevnt at man ved å laste opp bilder på Wikipedia sier ifra seg en del rettigheter til bildet. Dette er nok grunnen til at større firma som feks Nintendo ikke ser spesielt lyst på å la Wikipedia bruke bilder som de har rettighetene til. OPus- (mld, film) 15. apr 2008 kl. 12:52 (CEST)

grov feil i filmtittel[rediger kilde]

hvorfor har du bevist skrevet feil filmtittel ? Diskusjon:Dødens farevann. Du trenger ikke følge Medietilsynet blindt. Jeg setter pris på at du fikser dette --Ezzex 8. mai 2008 kl. 15:49 (CEST)[svar]

Neighbours[rediger kilde]

Heisann, jeg flyttet artikkelen Neighbours (som du opprettet) til Naboer, nå som NRK bruker denne tittelen når de sender den på NRK3. Mvh. Marius2 27. mai 2008 kl. 22:00 (CEST)[svar]

Det er helt greit OPus- (mld, film) 29. mai 2008 kl. 07:16 (CEST)[svar]

HP infobokser[rediger kilde]

La ut et innlegg på Maldiskusjon:HPfigurer utenlandsk, men fikk ikke noe svar og så at du lagde den opprinnelige versjonen av boksen. Vet du hvordan man ordner det, eller eventuelt om noen andre som vet det? Hjerta92 18. nov 2008 kl. 21:00 (CET)

Dette er ikke noe problem, men det krever litt arbeide ja. Jeg har desverre ikke tid pr nu, så hvis du vil ha det gjort innen rimelig tid bør du spørre noen andre om hjelp. Det er flere som har god greie på infobokser, og du kan be om hjelp på Wikipedia:Torget... :) OPus- (mld, film) 21. nov 2008 kl. 07:27 (CET)
Ok, skal prøve der. Takk :) Hjerta92 21. nov 2008 kl. 08:21 (CET)

Wikitreff i Trondheim[rediger kilde]

Hallo! Ser på brukersida di at du bor I Trondheim du også. 28. januar skal det være wikitreff på Mormors i Midtbyen, hadde vært kjkt om du ville komme. Du kan lese mer om det her. Det er også et Facebook-arrangement som man kan melde seg på om man vil. Håper vi ses, Jon Harald Søby 19. jan 2009 kl. 20:19 (CET)

Hei! Jeg ser det er du som opprettet denne for en tid siden. Den ser fin ut, men mye av innholdet sammenfaller med innholdet i Mal:Harrypotter. Tror du de kan flettes? (Jeg kan godt gjøre det.) Mewasul 30. jan 2009 kl. 01:54 (CET)

Jeg satt faktisk for et par dager siden og lurte på hvorfor i alle dager enkelte artikler hadde min stygge gamle mal, når noen hadde laget en fin ny en... Jeg er 100% sikker på at de kan flettes. Jeg tror faktisk din nye mal har utprøvd min fullstendig (blir veldig fort rot hvis det skal inkluderes ennå mye mer informasjon i Mal:Harrypotter), så hvis du orker å ta på deg jobben med å bygge ut bruken av Mal:HPbunn til Mal:Harrypotter, så kan du si ifra til meg når du har gjort unna drittjobben, så kan jeg slette den gamle malen jeg OPus- (mld, film) 30. jan 2009 kl. 07:27 (CET)
PS: Det kunne kanskje vært greit med en lenke til Portal:Harry Potter i malen? Og hvis du er ivrig, kan du jo få ta en titt på den portalen og se om det er noe du har lyst til å gjøre med den... Jeg kan godt være behjelpelig med å vise deg hvordan den er bygd, hvis du har lyst til å gjøre noe med den... OPus- (mld, film) 30. jan 2009 kl. 07:34 (CET)
Jeg flettet og omdirigerte, det var ikke så veldig mye forskjell. Ikke slett før alle lenker peker til malen er oppdatert (derimot tror jeg ikke Mal:HPbunn2 trengs, den kan du gjerne slette, tror jeg). Portalen vet jeg ikke helt med, men det kan hende jeg tar et par små endringer. :) Mewasul 30. jan 2009 kl. 17:25 (CET)
Flotters, sletta HPBunn2 :) OPus- (mld, film) 2. feb 2009 kl. 07:09 (CET)

Hei. På Razzie-utdelingene er den en/flere priskategorier som på engelsk heter sånt som «Worst Excuse for a Horror Movie». Såvidt jeg begriper engelsk er «worst excuse for..» et stående uttrykk som det er mest naturlig å omskrive når vi oversetter til norsk.

Jeg foreslår «Verste forsøk på..», men noen andre har kanskje andre forslag? Mvh MHaugen 7. jul 2009 kl. 17:05 (CEST)

Hmpf, kjempelangt svar om dårligste og verste forsøk, og saker og tinger, bare for å oppdage at du jo allerede har endret artikkelen, og at det som sto tidligere var en direkte oversettelse (slettes ikke spesielt bra norsk nei). Er selvsagt fullstendig enig med deg, og synes å huske at det finnes noen flere slike, så jeg kan ta meg en titt og se hva jeg finner :) OPus- (mld, film) 8. jul 2009 kl. 06:51 (CEST)

Oseania-portalen[rediger kilde]

Ser på historikken at du startet denne portalen. Jeg har lagt inn en melding på portalen om at jeg kan tenke meg å oppgradere denne noe, og har i tankene det jeg har gjennomført på Asia-portalen, både for å gjøre portalen litt levende, men uten at det trengs særlig mye oppfølging. Ser at du ikke har oppført deg som vedlikeholdsarbeider, skal jeg da anta at du ikke spesielle synspunkt i forhold til en videreutvikling av portalen? Frodese 16. mar 2010 kl. 18:12 (CET)

Hadde vel en periode der jeg syntes portaler var gøy, men har ikke noe forhold til portalen nei. Slå deg løs, kjempefint om noen føler ansvar...OPus- (mld, film) 22. mar 2010 kl. 10:31 (CET)

Kjempeinnsats[rediger kilde]

Fil:Superman-billiondollarlimited1942.jpg

Synes du har gjort en kjempeinnsats på Wikipedia! — Jeblad 27. mai 2011 kl. 13:33 (CEST)[svar]

Hjarteleg:) At denne beskjeden kom som "ny melding" til meg da jeg logget på i dag sier vel kanskje litt om innsatsen i det siste, men.. ;) OPus- (mld, film) 10. jun 2012 kl. 14:38 (CEST)
En annen ting, jeg oppdaget den vitsen på brukesiden som jeg lagde i 2007 (akk, tiden flyr), pussig nok finnes den på denne brasilianske fotballsiden. Hos deg kan den gi en mening, på denne siden kan man undre seg. --Finn Bjørklid (diskusjon) 10. sep 2012 kl. 16:37 (CEST)
Stilig! Jeg googlet oversettelsen av bildeteksten, og fikk The Football revolutionary-70s from the Netherlands, the Oranje came two decades later came the Banana Mechanics in Football Cearense. Noe om at appelsinene ble til bananene eller noe? Eller at Nederlenderne lærte seg å skru ballen? Aner ikke, men det er jo ganske stilig at en slik "spøk" havner i en artikkel? :) OPus- (mld, film) 10. des 2012 kl. 14:02 (CET)

Juleavslutning - håper å se deg der![rediger kilde]

Velkommen til juleavslutning med Wikimedia Norge, på Gamle rådhus i Oslo.

Hei! Wikimedia Norge arrangerer juleavslutning med julemiddag fredag 14.desember klokken 1700, sammen med Norsk Kulturråd. Arrangementet vil finne sted i andre etasje på Gamle rådhus i Oslo, og foruten juletallerken og hyggelig samvær vil vi også få høre korte faglige innlegg. Dessuten vil vi premiere vinner/e av den norske delen av fotokonkurransen Wiki Loves Monuments.
Arrangementet er åpent for Norsk Kulturråd, medlemmer av Wikimedia Norge, og wikipedianere med registrert brukerkonto. Medlemmer av Wikimedia Norge får arrangementet og julemiddag gratis, mens ikke-medlemmer betaler en egenandel på kroner 200. Man betaler for egen drikke. Alle deltakere må være påmeldt.
Påmelding skjer innen utgangen av 10.desember ved å sende meg ditt fulle navn på mail til erlend@wikimedia.no. Skriv om du ønsker pinnekjøtt eller lutefisk.
Velkommen!
Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 3. des 2012 kl. 20:32 (CET)

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Den 33. Razzie-utdelingen har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 4. feb 2013 kl. 22:59 (CET)

Wuhay, med en produksjon på omtrent èn artikkel i året, vil jeg si at dette er en ære! :) Takker... OPus- (mld, film) 5. feb 2013 kl. 06:51 (CET)
Ja, det kan du si, men dine bidrag er også viktige for helheten. Og tenk om slike tilbakemeldinger får deg til å fordoble innsatsen!? :-) Mvh --M O Haugen (diskusjon) 5. feb 2013 kl. 08:47 (CET)

Takk for ditt bidrag som administrator[rediger kilde]

Hei! Ved åremålsvalget nå i mai 2013 fikk du ikke nok stemmer til å bli gjenvalgt som administrator. Jeg har derfor lagt inn en forespørsel om å få dine rettigheter fjernet. Takk for ditt bidrag frem til nå, håper det blir bidrag fortsatt selv om du ikke lenger er administrator. Cocu (d) 22. mai 2013 kl. 01:15 (CEST)[svar]

Håper du finner tid til å skrive! — Jeblad 22. mai 2013 kl. 01:18 (CEST)[svar]

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 02:06 (CET)[svar]

Fil:Magidept.jpg nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Opus! Jeg har nominert Fil:Magidept.jpg, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Fil:Magidept.jpg. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. MGA73 (diskusjon) 1. des. 2014 kl. 09:31 (CET)[svar]

Alex Crockford nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Opus! Jeg har nominert Alex Crockford, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Alex Crockford. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. 4ing (diskusjon) 25. mar. 2019 kl. 21:59 (CET)[svar]

En kattepus til deg![rediger kilde]

OPus-! En knakende kjekk kar!

Nish (diskusjon) 12. jun. 2021 kl. 17:41 (CEST)[svar]

Øystein Grønnevik nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Opus! Jeg så du har opprettet artikkelen Øystein Grønnevik. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Øystein Grønnevik om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Telaneo (Diskusjonsside) 5. mar. 2024 kl. 21:54 (CET)[svar]