Brukerdiskusjon:Hennlu

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, Hennlu, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. mvh Shauni 17. des 2006 kl. 18:26 (CET)

Hei! Hvis du skriver månedsnavn med liten bokstav i navnet, blir lenken riktig, noe du kan sjekke selv ved å skifte til august i ditt tillegg til Namskogans historie. Den røde lenken skal da bli blå. Ellers er det bra at noen gjør noe med stedsartiklene etterhvert - noen er svært gode, mens andre henger etter. Bjørn som tegner 22. okt 2008 kl. 13:26 (CEST)

Artikkelen ble merket av en annen med mal for manglende kilder kanskje litt vel raskt, men greit nok. Jeg fullførte artikkelen, la til referanser og kategorier. Dixon hadde ikke noe oppsiktsvekkende liv i seg selv, men han er av historisk betydning, og for oss i Norge er det av særlig interesse at han gjorde vitenskapelig undersøkelser i Finnmark sent på 1700-tallet. Her er det muligheter til å utvide artikkelen som du startet. Ikke la en slik mal som nevnt over være en festbrems, det er både intellektuelt stimulerende å skrive for Wikipedia som viktig generelt. Bare spør meg hvis det er noe du lurer på. --Finn Bjørklid 18. des 2010 kl. 19:40 (CET)