Brukerdiskusjon:Espsko

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Wikipedia:Underprosjekter/Norske gater[rediger kilde]

Jeg har opprettet et underprosjekt Wikipedia:Underprosjekter/Norske gater for å få standardisert opp hvilken og hvordan vi legger inn informasjon om gater. Kan du tenke deg å bidra her? Legg deg inn som deltager på siden hvis du har lyst nsaa 13. okt 2006 kl. 11:16 (UTC)

Gjerne det! Vil nok isåfall hovedsakelig bidra med info og bilder fra bydeler Alna og Frogner i Oslo, hvor jeg har tilknytning. --Espsko 13. okt 2006 kl. 11:20 (UTC)
Flott! nsaa 14. okt 2006 kl. 15:42 (UTC)

Tømming av sider[rediger kilde]

Hei:) Det hadde vært fint om du isteden for å tømme sider som ikke har noe på WP å gjøre, isteden tok kontakt med en administrator slik at han kan slette siden. Dette har litt med statistikker og blå lenker å gjøre. På eksempelet med diskusjonssiden til Dennis kunne du for eksempel satt inn {{hurtigsletting|Bildet er fjernet fra artikkelen}}. Da ville administratorer raskt sett hva det dreide seg om, og slettet siden. I tillegg vil jeg gjerne oppfordre til at du bruker forklaringsfeltet over knappen for å «lagre siden» når du redigerer en artikkel, og gjerne også en diskusjon, slik at det er lett å se hva som er endret feks i siste endringer. OPus- (mld, film) 18. okt 2006 kl. 08:07 (UTC)

Jepp, ser nå at jeg burde satt inn hurtigslett på dem. Tenkte det ikke var "så farlig" med diskusjonssidene... Skal bli flinkere til å bruke forklaringsfeltet! :) --Espsko 18. okt 2006 kl. 09:25 (UTC)
Mener ikke å mase, men jeg vil gjerne minne deg på det der med diskusjonsfeltet... OPus- (mld, film) 27. okt 2006 kl. 11:57 (UTC)
Skal skjerpe meg. Tenker ofte at endringene er åpenbare, men det ser man jo ikke i siste endringer uten å gå inn på selve artikkelen. --Espsko 27. okt 2006 kl. 11:58 (UTC)

14. august[rediger kilde]

Du har opprettet 14.august, men 14. august er den riktige og den finnes fra før. Vær så snill å flett den informasjonen du ønsker inn i sistnevnte og legg inn {{hurtigslett}} i den første når du har gjordt det, så vil den bli slettet. Haros 18. okt 2006 kl. 19:23 (UTC)

Whoops, litt kjapp der! Lurte på hvorfor den ikke fantes fra før, toskete å ikke legge merke til at jeg manglet mellomrom.. :D Fikser det sporenstreks! :) --Espsko 18. okt 2006 kl. 19:24 (UTC)
Det er ok, alle kan gjøre feil. Haros 18. okt 2006 kl. 19:25 (UTC)

Hei, ser at du bedriver manuell tilbakestilling av vandaliserte artkiler. Har du lyst til å være admin? Nominerer deg om du ønsker det. Trenger sårt flere vandalismejegere. --marius 25. okt 2006 kl. 11:03 (UTC)

Kikker gjennom siste endringer ganske ofte og tilbakestiller det jeg kommer over, ja. Takker for tilliten, stiller gjerne som admin om det er ønskelig. --Espsko 25. okt 2006 kl. 11:11 (UTC)

Admin og diskusjonssider[rediger kilde]

Ser du er litt lite innom diskusjonssider. Hvis du blir admin så vil du anatakeligvis måtte gi litt mer forklaringer på hvorfor du gjør spesifikke ting. Det er bare slik det er her inne. Observerte at du var innom litt få diskusjonssider, så tenkte jeg skulle nevne det. — Jeblad 26. okt 2006 kl. 21:02 (UTC)

Jeg er innom diskusjonssider, men har vel ikke deltatt i spesielt mange diskusjoner bortsett fra Sletting enda, nei. Jeg får ta ting som de kommer, har registrert at endel mener jeg er litt fersk enda, så vi får nå se ;) --Espsko 26. okt 2006 kl. 21:05 (UTC)

Administrator[rediger kilde]

Gratulerer, du er nå administrator her! Jon Harald Søby 1. nov 2006 kl. 07:44 (UTC)

Infobokser[rediger kilde]

Hva er koden for musikere/sangere? Simon wr 6. des 2006 kl. 15:44 (CET)

Epostliste for administratorer[rediger kilde]

Hei, hvis du ser på Wikipedia:Tinget#Epostliste_for_administratorer så kunngjøres der ei epostlista som alle administratorer kan/bør være medlem av. Les mer der, spør meg hvs du lurer på noe, og send informasjon om hvilken epostkonto du bruker til listevert Bruker:Silje på Spesial:E-post/Silje, slik at hun kan legge deg til lista. Mvh --MHaugen 13. mai 2007 kl. 11:40 (CEST)[svar]

Hei. Bra at du oppretter artikler om bilmotorer! Skriver selv på en artikkel om Ford Cologne V6 (motor), der med motor i parantes. Er det vanlig praksis å gjøre dette? Selv syntes jeg det ble naturlig i og med at det kan bli forvekslet med en bil. Hva synes du? Mvh. J. T. Salte (diskusjon · bidrag · @) 30. jun 2007 kl. 15:39 (CEST).

Jeg er enig i at Ford Cologne V6 (motor) er et fint navn. Når det gjelder BMW M52 klarer jeg ikke helt å bli enig med meg selv i om den burde hett BMW M52 (motor), så den får stå inntil jeg finner ut av det eller noen protesterer. :) Espsko 2. jul 2007 kl. 09:49 (CEST)
Artikkelen bør hete BMW M52, da det ikke er noe annet BMW-relatert under denne koden. Blir litt det samme som BMW E91 og BMW E91 (bilmodell). mali 2. jul 2007 kl. 12:30 (CEST)
Flott, men da er vi jo enige! Espsko 2. jul 2007 kl. 12:41 (CEST)

Håper du vil skrive om flere BMW-motorer, da dette er utenfor mitt kompetansefelt. Gjerne også BMW iDrive og BMW xDrive hvis du har tid / kunnskap. mali 30. jun 2007 kl. 22:50 (CEST)

Det blir nok flere motorartikler ja, både BMW og Nissan. Skal se om jeg ikke får laget noe på iDrive og xDrive også :) Espsko 2. jul 2007 kl. 09:49 (CEST)

Hei. Har opprettet en artikkel som lister opp alle BMW-modeller. Mye gjenstår. Hva med å få med lenker til dine motorartikler? Du kan gjerne bidra :-) mali 4. jul 2007 kl. 20:50 (CEST)

God plan, har opprettet alle motorartiklene nå så det er jo en fin greie å fortsette med :) --Espsko 5. jul 2007 kl. 10:24 (CEST)

Hei. Kan du låse diskusjonssiden min for uregistrerte bruker for en dag? Takk skal du ha! — H92 (d/t · b/c · @) 24. jul 2007 kl. 13:27 (CEST)

Glem det, mali blokkerte IPen— H92 (d/t · b/c · @) 24. jul 2007 kl. 13:28 (CEST)

Sletting[rediger kilde]

Vil du se opp for redigeringsforklaringen når du sletter «artikler»? Hele innholdet dumpes i den om du ikke bytter ut teksten, og kan videreføre personhets som i tilfellet J.K. C 10. sep 2007 kl. 16:15 (CEST)

Sant nok, gikk litt fort i svingene der kan du si :X --Espsko 10. sep 2007 kl. 19:23 (CEST)

Flott artikkel. Artikler om tegneserier på vår Wikipedia er ofte sparsommelig og ynkelig utført, men denne utmerket seg i motsatt retning. --Finn Bjørklid 30. nov 2007 kl. 19:01 (CET)

Takk for det! La merke til at den lå på Ønskelisten, og bestemte meg for å gjøre en god gjerning for én gangs skyld, i stedet for alle disse rare bilartiklene jeg driver og legger inn ;))) --Espsko 30. nov 2007 kl. 21:01 (CET)

Spådommer om når nye modeller av elbiler kommer på det norske markedet er notorisk optimistiske. Synes ikke vi skal liste det i tabellen før den faktisk er i salg. Mvh Mollerup 22. aug 2010 kl. 20:59 (CEST)

Det var ingen spådom, men ref. den norske importøren av Mitsubishi. De får første shipment med ca 200 biler i desember, ref pressemøte sist fredag, hvor jeg deltok. Det ble samtidig bekreftet av Wallenius-Wilhelmsen som forestår transporten fra Japan, så vi får tro det er ganske "bankers".Espsko 25. aug 2010 kl. 20:52 (CEST)

Artikler du med glede kan redigere, fra AnbefalingsBot[rediger kilde]

AnbefalingsBot tenker at du kan komme til å like å redigere noen av disse artiklene.

Stubber
Kia
Motorsport
Mercedes-Benz C-Klasse
Mercedes-Benz CLS-Klasse
Opel Regent
Oldsmobile
50 Cent
Chevrolet
Pi
Norges historie
Jorden
Tamfe
Rekkemotor
SEAT
Volvo 240
Overliggende kamaksel
Hawaii
MGC
Ford Sierra
Opprydning
Audi
Martin Luther King jr.
Edvard Munch
Fletting
Blogg
Moped
Atomreaktor
Uencyclopediske artikler
Biodiesel
Toyota Cressida
Samer
Trenger utvidelse
Kommunisme
Stempel
Onani
Ufullstendige lister
Stortingsvalget 2005
Mediacircus
Liste over jagerfly i den andre verdenskrig

AnbefalingsBot plukker artikler basert på andre artikler du har redigert, og kan benytte seg av likheter i artiklenes tekst, linker mellom artikler, og hvordan dine redigeringer passer med redigeringsmønstrene til andre Wikipedianere. Boten forsøker å kun anbefale artikler som andre Wikipedianere har lagt i kategorier som indikerer at artiklene har et klart forbedringspotensiale. Dine bidrag gjør Wikipedia bedre -- takk for at du hjelper til!

Hvis du har tilbakemeldinger om hvordan AnbefalingsBot kan gjøre en bedre jobb, vær så snill å legge igjen en kommentar på AnbefalingsBots diskusjonsside. Med vennlig hilsen Nettrom, AnbefalingsBots vaktmester.

P.S. Du mottok disse anbefalingene fordi navnet ditt enten står oppført på listen over brukere som vil prøve ut AnbefalingsBot, eller på listen over faste brukere. Dersom dette ikke stemmer beklager vi forstyrrelsen. -- AnbefalingsBot 26. aug 2010 kl. 00:46 (CEST)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:53 (CET)[svar]

Supermini[rediger kilde]

Hei. Er du fortsatt aktiv på Wikipedia? Hva sier du til å flette over informasjonen fra din artikkel Supermini til artikkel Småbil? Det dreier seg vel om samme, så da trenger vi ikke to artikler. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 4. okt. 2017 kl. 09:58 (CEST)[svar]