Titanfall 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Titanfall 2
UtviklerRespawn Entertainment
UtgiverElectronic Arts
DistributørMicrosoft Store
Steam
Origin
PlayStation Store
ProdusentDrew McCoy
DesignerTodd Alderman
Mackey McCandlish
ProgrammererJoe Shiring
KomponistStephen Barton
SpillmotorSource
PlattformPlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Sjangerførstepersonsskytespill
ModusEnspiller, flerspiller
Nettstedwww.ea.com/games/titanfall/titanfall-2
Del av serien Titanfall

Titanfall 2 er et førstepersonsskytespill og er oppfølgeren til Titanfall. Det er igjen Respawn Entertainment som står for utviklingen av spillet og Electronic Arts utgir spillet til PlayStation 4, Xbox One og Windows.Titanfall 2 ble utgitt 28. oktober 2016.

I likhet med det forrige spillet går Titanfall 2 ut på at spilleren skal kontrollere både en pilot og deres Titans — roboter som er omtrent 7 til 10 meter høye. Pilotene har et stort arsenal av utstyr og våpen, som granater, hagle, maskinpistol, og andre pistoler for å bekjempe sine fiender. Titans er betydelig mindre mobile enn pilotene, men robotene har sterkere skytevåpen og overlegen beskyttelse. Konflikten foregår i The «Frontier» en region med stjernesystemer langt unna Jordkloden. To organisasjoner, Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) og Frontier Militia, forsøker å overta kontroll over hele The Frontier.

IMC ønsker å utnytte de rike ressursene i området, uavhengig av konsekvensene for miljøet eller den sivile befolkningen. I single player-kampanjen skal spilleren få kontrollen over Jack Cooper, som tilhører Frontier Militia, og blir sendt til den fremmede planeten Typhon. Jack Cooper ønsker å begynne som pilot, og får opplæring fra kaptein Tai Lastimosa til å forberede seg. De to blir medlemmer av en militsstyrke som angriper den IMC-holdte planeten Typhon.

De fortsetter til et IMC-laboratorium, men oppdager at alt sammen er ødelagt. Men lik i området, som har blitt kunstig aldret på grunn av en tidsforvrengning, ligger spredt over hele anlegget. Cooper finner Anderson, død etter en ulykke. Cooper får vite at Anderson samlet inn etterretning angående en ny IMC-enhet, som bruker tidsforskyvning-teknologi for å ødelegge hele planeter. Planeten Harmony, som er hjemplaneten til Lastimosa og huser Milits-hovedkvarteret, skal være det første målet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]