The Project Hate MCMXCIX

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

The Project Hate MCMXCIX (ofte bare kalt Project Hate) er et svensk death metal-band. Det ble dannet i 1998 og er et av få death metal-band med en kvinnelig sanger.

Historie[rediger | rediger kilde]

Project Hate MCMXCIX (MCMXCIX = 1999) ble dannet i 1998 av Lord K. Philipson (tidl. medlem av leukemi, House of Usher, Lame) og Jörgen Sandström (tidligere medlem av Entombed og Grave og nå involvert i Vicious Art and Krux i tillegg). De spilte demo som inneholdt tre sanger, produsert av den kjente produsent Dan Swanö, og med støtte vokal av Lars Göran Petrov. Demonstrasjonen ble sendt ut til fire plateselskaper og i 1999 signerte de kontrakt med det tyske plateselskapet Massacre Records.

I 1998, startet bandet arbeidet med et Philipson-produsert prosjekt, Deadmarch:Initiation Of Blasphemy, men albumet har aldri sett dagens lys. Det har blitt remastret av Dan Swanö og vil bli utgitt på Vic Records en gang i 2008, med nye album illustrasjoner og nytt heftet. De tidligere båndene ble gjort tilgjengelig på bandets nettside i 2005.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


Heavy metal-bandstubbDenne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.