The Other Woman (2014)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Other Woman
Generell informasjon
UtgivelsesårUSAs flagg 25. april 2014
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde109 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegiNick Cassavetes
ProdusentJulie Yorn
ManusforfatterMelissa Stack
MusikkAaron Zigman
Foran kamera
MedvirkendeNikolaj Coster-Waldau
Cameron Diaz
Leslie Mann
Kate Upton
Annen informasjon
Budsjett$40 million
Prod.selskap20th Century Fox
Eksterne lenker

The Other Woman er en amerikansk romantisk komedie fra 2014, regissert av Nick Cassavetes.

Manus ble skrevet av Melissa Stack. Hovedrollene spilles av Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton og Nikolaj Coster-Waldau. Med Nicki Minaj, Taylor Kinney og Don Johnson i mindre roller. Filmen følger tre kvinner som alle har romantiske forhold med samme mann, Mark (Nikolaj Coster-Waldau). Etter å ha oppdaget hverandre, bestemmer trioen seg for å hevne seg på Mark. Filmen ble utgitt den 25. april 2014 i USA, og distribuert av 20th Century Fox. Den ble utgitt på DVD og Blu-ray den 29. juli 2014.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

Carly, en advokat bosatt i New York City, har nylig startet et forhold med Mark. En dag må Mark hjem til Connecticut. Men Carly bestemmer seg for å reise etter ham, i ett forsøk på å forføre Mark. Hun blir forskrekket over å møte Marks kone, Kate – ettersom Mark aldri hadde nevnt at han faktisk var gift allerede. Selv om de i utgangspunktet er fiendtlig innstilt til hverandre, så blir de to kvinnene snart nære venninner.

Kate og Carly oppdager i tillegg at Mark også har ett romantisk forhold med en tredje kvinne, Amber. Carly og Kate informerer Amber om at Mark har vært utro mot dem alle tre. De tre kvinnene bestemmer seg deretter for å ta hevn på Mark. Carly putter ett østrogen-stoff i drikken hans, noe som gir ham hovne brystvorter. Samt ett sterkt avføringsmiddel som gir ham kraftig diaré. De tre kvinnene finner på mange forskjellige ting for å plage Mark, men underveis oppdager de at Mark over lengre tid har underslått store pengesummer fra en rekke bedrifter og organisasjoner, som han arbeider for.

Men vennskapet mellom de tre kvinnene begynner etterhvert å falle fra hverandre, og Kate begynner å få romantiske følelser for Mark igjen. Kort tid senere reiser Mark til Bahamas, på noe han påstår er en forretningsreise. Kate bestemmer seg for å følge etter ham til Bahamas, for å avsløre ham. Hun ser Carly og Amber på flyplassen, og de har oppdaget at Mark har satt Kate som eier for flere utenlandske bank-kontoer som han har overført penger til fra selskapene han har svindlet.

Hvis svindelen blir oppdaget, vil Kate få skylden for å ha svindlet dem. Dette vil resultere i at hun sannsynligvis kommer til å få mange års fengsel. Når de kommer til Bahamas oppdager de at Mark har begynt ett forhold til enda en kvinne. Alt dette motiverer Kate til å hjelpe Carly og Amber med å avsløre Mark og hans aktiviteter. Da Mark kommer tilbake fra Bahamas, besøker han Carly på kontoret hennes. Han blir sjokkert over å se de tre kvinnene sittende sammen.

De konfronterer ham med hans utroskap og svindel. De har også returnert alle de stjålne pengene til alle selskapene, og Mark sitter konkurs igjen. I tillegg gir hans forretningspartner Nick, ham sparken. I sinne og frustrasjon, knuser Mark en stor glass-dør. Skadd og med ødelagte klær forlater han bygningen, bare for å oppdage at bilen hans blir tauet vekk. Nick tilbyr Kate muligheten til å overta Marks jobb.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Nikolaj Coster-Waldau

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]