That Great View (album)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
That Great View
Utgitt2009

That Great View er det norske bandet Wild Waters første offisielle utgivelse. Den er den tredje i rekken av utgivelser totalt, da de to første utgivelsene Wild Water EP og Let's Talk About Life aldri hadde en distribusjon, men kun ble solgt på bandets konserter.

Produksjon[rediger | rediger kilde]

Pre-produksjonen til That Great View begynte våren 2008. Låtene «Dry Eyes» og «Back to Human» ble skrevet så tidlig som i påsken det året. Bandet bestemte seg tidlig for å bruke Christer André Cederberg, som også tok for seg Let's Talk About Life, bak spakene nok en gang. «The Mystery» ble skrevet så sent som en måned før de gikk i studio.

Produksjon og mix fant sted i nye losjen rett utenfor Oslo og Cederbergs eget studio i Skippergata. Etter tre dager i nye losjen ble prosjektet så flyttet ned til Skippergata for mix og pålegg.

Platekontrakt[rediger | rediger kilde]

I desember 2008 rett etter at plata var ferdig innspilt, ble Wild Water oppdaget av tidligere Turboneger gitarist Rune Grønn. Bandet inngikk en distribusjons avtale med Sonet og deres egen label, WildWaterMusic, fungerte som plateselskap. Plata ble sluppet på Sonet den 16. mars 2009.

Sporliste[rediger | rediger kilde]

  1. «The Wave» (intro)
  2. «Guide Me Thorugh the Night»
  3. «Too Pretty for Love»
  4. «Dry Eyes»
  5. «The Mystery»
  6. «Back to Human»
  7. «That Great View» (outro)