Tempest and Sunshine

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Tempest and Sunshine
Generell informasjon
GenreStumfilm, dramafilm
Utgivelsesår1910
NasjonalitetUSA
Annen informasjon
Farve/s.hvSort/hvitt Rediger dette på Wikidata
Premiere(r)28. juni 1910
Eksterne lenker

Tempest and Sunshine er en amerikansk stumfilm fra 1910.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Planter Middleton fra Kentucky har to veldig attraktive døtre, hvorav den ene er kjent som «Tempest» og den datteren går under kallenavnet «Sunshine» på grunn av deres forskjellige karakter og væremåte. Sunshine blir beilet til av landsbyens postmann Bill Jeffreys, som hun ikke elsker - og derfor avviser. Senere blir hjertet hennes vunnet av den unge doktor Lacey fra New Orleans.

Men rett etter at de har blitt forlovet, blir legen tvunget til å returnere til hjembyen sin på grunn av forretninger. Men i løpet av doktorens fravær konspirerer Tempest, som også er forelsket i doktoren, sammen med Bill Jeffreys for å avskjære alle brevene mellom de to elskede. Det lykkes med å få Julia og doktoren til å tro at den andre parten er uærlige.

Doktoren bestemmer seg deretter for å gifte seg med «Tempest» i stedet. Men Sunshine forteller ingen andre om sorgen hun føler på. Men rett før Tempest og doktoren er i ferd med å gifte seg med hverandre, blir bryllupsseremonien deres plutselig avbrutt av Bill Jeffreys - som endelig tilstår hva han hadde vært med på, og sannheten blir avslørt for alle sammen.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]