Tautdanning.no

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

tautdanning.no er et norsk nettsted med fokus på utdanning. Ved siden av nettsiden, arrangerer de utdanningsmesser og utgir utdanningsavis. Nettstedet het tidligere Utdanning & Yrke, men byttet navn til tautdanning.no i mars 2009.

Utdanningsmesse[rediger | rediger kilde]

Utdanningsmessene til tautdanning.no er en arena for utdanningsinstitusjoner, bransjeorganisasjoner og bedrifter som vil møte elever, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkere osv.

Utdanningsavis[rediger | rediger kilde]

Utdanningsavisen tautdanning.no har et opplag på 825 000 aviser, og fungerer som messeavis for de elleve utdanningsmessene som avholdes i Norge. Avisen distribueres til alle videregående skoler, ungdomsskoler, folkehøgskoler og forsvaret. Ved siden av dette kommer tautdanning.no som eget bilag i VG. Avisens innhold varierer, men har faste innslag av artikkelbidrag med fokus på høyere utdanning i Norge og utlandet, kjente spaltister, informasjon om utdanningsmessene, studieoversikter over både privat og offentlige studier etc.

Nettportal[rediger | rediger kilde]

Nettportalen tautdanning.no inneholder et studiesøk hvor man kan gjøre utdanningssøk for å finne studievalg og -muligheter i Norge eller utlandet. Nettportalen samler også all informasjon knyttet til utdanningsmessene, nyheter innenfor studier og studenttilværelsen, og annen informasjon for de som skal eller allerede studerer.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]