Diskusjon:Drapet på Birgitte Tengs

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mangler kilder[rediger kilde]

Jeg har tagget historiedelen som kildeløs, da det er en rekke påstander som burde være påført kilder. Grrahnbahr (diskusjon) 4. jul 2013 kl. 00:45 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Birgitte-saken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 02:58 (CEST)[svar]

Splid i lokalsamfunnet m.v.[rediger kilde]

Jeg finner ikke dette avsnittet relevant for leksikonet. Selvsagt fører politiets feilvurderinger til splid, men det er ikke spliden som er interessant, det er det feilvurderingene som er. Trygve Nodeland (diskusjon) 6. feb. 2023 kl. 10:49 (CET)[svar]

Forslag til endret tegnsetting[rediger kilde]

Mulig at jeg tar feil, men jeg finner setningen "Den 6. februar 2023 ble, den på det tidspunktet 52 år gamle, Johny Vassbakk funnet skyldig i drapet, og dømt til 17 års fengsel." noe overdrevet i tegnsettingen ved bruk av komma. Selv om gjeldende tegnsetting skulle vise seg å være korrekt, oppleves den som uvanlig og ikke naturlig oppstykket ved lesing. Jeg har et par forslag til endringer.

  • "Den 6. februar 2023 ble den (på det tidspunktet) 52 år gamle Johny Vassbakk funnet skyldig i drapet og dømt til 17 års fengsel." (Fjerne alle komma og satte parentes rundt "på det tidspunktet".)
  • "Den 6. februar 2023 ble den, på det tidspunktet, 52 år gamle Johny Vassbakk funnet skyldig i drapet og dømt til 17 års fengsel." (Flytte komma til tilsvarende plassering som parentes i foregående forslag.)

Kanskje noen vil oppleve dette endringsforslaget som overflødig og på grensen til kosmetisk, men etter min mening bør innholdet i Wikipedia følge den til enhver tid gjeldende språkstandard.

Tilbakemelding, motforslag, stemmer for og imot er alle like velkomne. Trond Børge Krokli (diskusjon) 6. feb. 2023 kl. 13:43 (CET)[svar]

Gjort Vær modig! Din versjon er helt korrekt; du kunne bare ha ført den rett inn. Asav (diskusjon) 6. feb. 2023 kl. 16:07 (CET)[svar]
Det er kanskje jeg som har skrevet dette, og jeg synes det er vanskelige setninger. Bare skriv det inn på en bedre måte. Trygve Nodeland (diskusjon) 6. feb. 2023 kl. 17:09 (CET)[svar]