Studentsamskipnaden i Innlandet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Studentsamskipnaden i Innlandet
Org.formAnnet foretak ifølge særskilt lov
Org.nummer956204860
Stiftet1. januar 2017
LandNorge
HovedkontorLillehammer
Nettstedwww.sinn.no
ErstatterStudentsamskipnaden i Hedmark, Studentsamskipnaden i Oppland

Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) er en studentsamskipnad som ble opprettet 1. januar 2017 gjennom en sammenslåing av Studentsamskipnaden i Hedmark og Studentsamskipnaden i Oppland.[1] Den har ansvaret for studentvelferden ved Høgskolen i Innlandet.

SINN er studentsamskipnaden for studentene ved Høgskolen i Innlandet, Limpi og Centric IT Academy. De jobber for studentenes velferdsbehov gjennom studentboliger, studentbarnehage, kantiner, bokhandler, samtaletjeneste og studentkoordinatorer.

Visjon er «Enklere å bedre studentliv». Verdiene er «modig, raus og trygg».

Velferdstilbudet finansieres gjennom semesteravgift, direkte statsstøtte, støtte og fristasjon fra utdannelsesinstitusjonene. Et overskudd i SINN tilbakeføres til driften, og brukes til oppretting av nye, eller subsidiering eller utvikling av allerede eksisterende velferdstilbud.

Det er flertall av studenter i styret. Styrelederen er også student. I tillegg består styret av representanter fra utdanningsinstitusjonene og ansatte i SINN.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Kunnskapsdepartementet (14. oktober 2016). «Fra 33 til 21 statlige universiteter og høyskoler». Regjeringen.no. Besøkt 14. oktober 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]