Stephen «tWitch» Boss

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
tWitch
Beskjeftigelse Danser, koreograf, skuespiller
Nasjonalitet USA

Stephen Boss, mest kjent som «tWitch», er en hiphopdanser fra Montgomery, Alabama, mest kjent for å ha kommet på andreplass i So You Think You Can Dance, den fjerde sesongen. Navnet tWitch kan bety mye, mener han, men bruker som oftest dette; «to Win i trustingly choose humility».

Karrière[rediger | rediger kilde]

Danser på TV[rediger | rediger kilde]

Første gang tWitch var med på TV, var på Star Search, der han kom på andreplass, mens vinneren ble Super Cr3w-medlemmet «DoKnock». Han var også med i konkurransen The Wade Robson ProjectMTV, der han kom på 3.-plass.

tWitch er mest kjent for å ha kommet på andreplass i den fjerde sesongen av So You Think You Can Dance, der det stod mellom ham og hiphopdanseren Joshua Allen. Et nummer som han fremførte sammen med Katee Shean, «Mercy», koreografert av Mia Michaels ble Emmy-nominert i 2009. I 2010 ble tWitch plukket ut til en av de 12 «All-Stars» som skal danse med deltagerne i hiphop i So You Think You Can Dance (sesong 7).

Filmer[rediger | rediger kilde]

I 2007 var han danser i filmen Hairspray i scenen «You Can't Stop the Beat». Han har fått tildelt en ganske stor rolle i den nye dansefilmen Step Up 3D, som Jason, og rollen Taz, også en ganske stor rolle, i filmen Stomp the Yard 2: Homecoming, som kom høsten 2010.

Koreograf[rediger | rediger kilde]

tWitch har blant annet koreografert for koreanske artiser som Se7en, og har undervist på South County Classical Ballet i forskjellige dansestiler i nesten 2 år.

  1. ^ Freebase Data Dumps